Új jelszó kérése

Termékek


Magnólia Parfümolaj
Magnólia Parfümolaj

Magnólia Parfümolaj

A tavasz egyik korai hirnöke a magnólia. Lehet hideg van még kicsit, de ő már képtelen tétlenül várni, bátran virágba bomlik hirdetve az élet mindig megújuló örök szépségét.

Sokáig virágzik, sőt, inkább virágba bomlik, mert óriási liliomszerű kelyheket növeszt. Azt mondják, a tisztaságot szimbolizálja a kínai buddhista szerzetesek szerint, akik már több, mint ezer évek óta termesztik, de szerintünk ez esetében inkább valami szemérmetlen őszinteséggel párosul. Ő nem egyszerűen virágzik, inkább úgy fogalmazhatnánk, hirtelen virágba borul, feltárulkozik egész lényével az őt beporzó bogaraknak, mert annyira akar virágozni már, hogy a méhecskéket sem várja meg, türelmetlenül beleveti magát a virágozásba, és őrjítő illattal zsongítja az ébredő természetet, majd zöld leveleivel átpompázza az egész nyarat.

Parfümolajként is ilyen, kíváncsi, követelő, tavaszváró, örök, női, pompázatos virágillat!


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
1
Lovászné Filipcsényi Anita
2018.07.07 18:36
Egyik kedvenc virágom és illatom a magnólia. kíváncsian vártam, mit fog nyújtani ez a kis különlegesség. Egy szóval tudom jellemezni Ő a kedves. Kedves, bújós, nagyon finom,tiszta. kedves testemnek-lelkemnek. A berber parfümje nem harsány, nem húz maga után csíkot, nem fog 24 órán keresztül kiteljesedni, óránként más illatokká alakulni rajtam. Ez a parfüm mindig magnólia, és én imádom a mindig magnóliát. Bárhol, bármikor újra kenhetem és mindig csodás magnólia illatot érzek, és érzi, akit közel engedek magamhoz. Ezek titkos parfümök, nem a nagy közönségnek, csak a kedveseknek.
Webáruház készítés
;