Kérdés esetén hívd Ügyfélszolgálatunkat: +36 70 6099721        Berber Beauty Bázikus Thalasso Naturkozmetikumok

VIDD A WELLNESST HAZA!

BERBER BEAUTY 'DAGO' BÁZIKUS SÓFÜRDŐ

 

1. Minden teljes kádfürdővízbe tegyél kb. 1 kg, (de min. 1/2-1 kg) Mediterrán Kristályos Natúr Tengeri Fürdősót. Általában a szakirodalom azt javasolja a sókoncentráció legyen 1%-os, így biztosítva leginkább a kellően bázikus közeget a tisztuláshoz, sejtszinten emlékeztetve testünket a magzatvíz lúgos közegére.

A sófürdő természetes ellensége a gombáknak, fertőzéseknek, gyulladásoknak, ezek viruló közege a savas, ezért a Berber 'DAGO' Bázikus Sófürdők rendszeres használatától szervezetünk immunrendszere megerősödhet és testünk sokkal ellenállóbb lehet a különböző külső támadásokkal szemben.

Érezni fogjuk, az első pár sófürdő után kellemesen elfáradunk, ahogy ez a bázikus-lúgos közeg 'kihúzza' a mérgeket, savas lerakódásokat bőrünk pórusain keresztül.

A sófürdő első részében tehát kb. 20-30 percig lazuljunk el és figyeljünk befelé, érezzük, ahogy a méregtelenítés megindul a pórusainkon át.

Érdekesség a férfiak tiszta fürdővize egy hosszabb sófürdőt követően valósággal elszürkül, ahogy a méreganyagok távoznak a szervezetükből. Látványos a teljes megtisztulás minden szinten!

2. Amikor már jól ellazultunk, kiélvezve a tengeri só áldásos hatását, óvatosan álljunk fel a kádban és jöhet az "aktív" fázis: az éppen aznapra választott Otthoni Wellness Heti Rendednek megfelelően vagy a Fekete Szappannal, vagy a Ghassoullal, vagy a varázslatos Holt-tengeri - vagy Tengeri Iszapokkal, vagy éppen a Sivatagi Varázs Bőrradír datolyás, narancsos illatú csillámló homokszemcséivel vagy az érzéki Vaniliás-Cukros Bőrradírral alaposan kenjük be és dörzsöljük át testünket.

 

Ilyenkor különösen időzzünk el a vállaink, karjaink, fenék, comb, térd tájékon, sőt kebleink is igazán meghálálják a bázikus ledörzsölést. Praktikus Wellness Dörzsikesztyűt is igénybe venni, sőt, aki nem egyedül él, bizony kérje meg a Párját, hogy jó alaposan dörzsölje le az aznapi csodakencével a hátát, vállait. Az eredmény általában kis távozó apró hurkácskákban azonnal látszódni fog, ahogy ez a bázikus közeg fellazítja a felső elhalt hámréteget. Jó alaposan dörzsöljük csak le ezeket a kis hurkácskákat és majd meglátjuk milyen gyönyörű és selymes lesz alatta a végeredmény!

Ezt követően csücsüljünk vissza a tengeri sós fürdővizünkbe, közben folyamatosan töltsünk utána meleg vizet, hiszen a cél nem az, hogy megfázzunk, hanem a bőrünk minél tovább ebben a bázikus tisztító közegben lehessen. Ha visszaültünk, kezünkkel simítsuk végig bőrünket, ilyenkor általában jó iszapos vagy agyagos lesz már a fürdővizünk. Igazi Bázikus "DAGONYA"...

3. Ezt követően, koronázásképpen egy kupakkal az aznapra kiválasztott 'SZIVÁRVÁNY' Berber Masszázs-és Fürdőolajunkból öntsünk hozzá a fürdővizünkhöz. Kezeinkkel jól kevergessük szét a vízben és simogassuk át lágyan a bőrünket, érezve, ahogy a finom alapolaj és az illatesszenciák mélyen beszívódnak és selymesen puhává varázsolják gyönyörű 'felső hámunkat'!

 

Egy kicsit még, 5-10 percet élvezzük ezt az illatos bázikus sófürdőt, gyönyörködjünk az odakészített mécsesek nyugtató fényében és érezzük át a Teljes Megtisztulást. Fontos tudni, érezni, érzékelni, ilyenkor egész Energia Rendszerünk kiegyensúlyozódik, a gondok majd a fürdővízzel szépen lefolynak, és Mi, a Teljes Tisztaságból merített  Egyensúlyban szállhatunk ki sófürdőnkből.... mint annak idején Aphrodite a habokból, vagy Kleopátra Antoniusra várva a randevú előtt...

4. A fürdést követően NE zuhanyozzunk le, bőven elég, ha csak egy finom puha törülközővel leitatjuk nemes sófürdőnk cseppjeit a bőrünkről. Hagyjuk, hogy ez az áldásos bázikus közeg minél tovább kifejthesse tisztító, méregtelenítő hatását bőrünk pórusain át hatva. Általában az az 1 kupaknyi 'SZIVÁRVÁNY' Olaj tökéletesen hidratálja a teljes bőrfelszínt, semmilyen más testápoló nem szükséges ezután!

Igaz, ha az estét lágy zeneszóval kísért olajos masszázzsal kívánjuk koronázni, akkor aztán valóban tudunk élni... de ez már igazán csak az 'Ezeregyéjszaka Elfüggönyözött Részei'... Afrodiziákum hatású olajaink, mint a sejtelmes Arab Jázmin, a bódítón buja Vanília, a káprázatos Citrus, Narancs vagy a vad frissességű Jázminmind elérhetőek Berber Beauty kincsei között. 

 

Berber Beauty értetek van, elkötelezett a Vásárlói felé. Missziója, hogy a természet adta sz-ép-ségedet és egész-ségedet szolgálja. A Bázikus Testápolás egy DÖNTÉS, amely egész életedet képes megváltoztatni, boldog, gazdag, kiegyensúlyozott tapasztalássá nemesíteni a létezést, itt a fizikai testben.

Akkora kincs az élet, óvni kell! Válaszd a Teljes Harmóniát a testednek!

Tégy egy próbát... semmi nem lesz többet olyan mint azelőtt, mert a Bázikus Tisztasággal újra visszatalálhatsz a Természetes Egyensúlyhoz, meghatalmasodsz, mivel könnyebben összpontosíthatod teljes Teremtő Erőidet... és "És ez így van!"

Ajánlják a 'berberek', hogy fürdés után kérjünk vagy adjunk egy jó olajos masszázst, valamelyik -  aznapi választott fürdőolajunkkal harmonizáló- 'SZIVÁRVÁNY' Olajsorunk kompozícióinak használatával! Masszázsnál a tenyerünkbe vagy kis tálkába öntsünk egy keveset, a számunkra legkívánatosabb illatú, Berber Masszázs- és Fürdőolajból, majd két tenyerünk között kicsit felmelegítve, lágy mozdulatokkal adjuk, vagy élvezzük a masszázs érzéki kényeztetését és a termékben lévő különlegesen értékes összetevők, az alap bázisolajok, a finom illóolajok és gazdag növényi esszenciák páratlan hatását!