Kérdés esetén hívd Ügyfélszolgálatunkat: +36 70 6099721        Berber Beauty Bázikus Thalasso Naturkozmetikumok

VIDD A WELLNESST HAZA!

Masszázs, wellness

A masszázs és wellness jótékony hatásai olyan innovatív megoldásokkal válnak még gazdagabbá, mint a finom hidegen sajtolt magolajok, virág esszenciák, növények és gyümölcsök által kínált kényeztető élmény. Az aromaolajos fürdőkultúra különlegességei túlmutatnak a hagyományos fürdőszobai testápoláson, mindennapi használatukkal egy igazi wellness érzést élhetünk meg az otthonunkban. A masszázs segítségével a wellness jótékony hatásai a lehető legteljesebb módon érhetők el, biztosítva hozzá egy kényelmes, otthoni higiénikus környezetet. összhangot teremtve a gondosan kiválasztott alapanyagok, a növények és gyümölcsök, egzotikus helyi virágok tökéletes illóolajaival. Az otthoni wellnesshez elengedhetetlenek a kitűnő olajok.

Így könnyebb megbirkózni a mindennapi stresszel és bátorítani magunkat a relaxációra.

Vidd haza a wellnesst a fürdőszobádba, és élvezd az élményt!

Fedezd fel az Otthoni Berber Wellness áldásos hatásait, csinálj a saját fürdőszobádban keleti kényelmet, fürödj mindennap tengervízben, és ajándékozd meg magadat vagy akiket szeretsz, egy jó aromaolajos masszázzsal!

Hidd el, ez lesz az egyik legjobb időtöltés, amit választhatsz otthon, mert szépít, kisimít, és még energiát is ad, egyszóval örömöt, s ezek a dolgok a mai világban bizony különösen fontosak! 

***

Kedves Vásárlóink! Kozmetikumaink kizárólag szépségápolási termékek, nem gyógykészítmények!

2020. február 15-én hatályba lépett a Büntető törvénykönyv módosítása, amely a "kuruzslás" törvényi tényállását kiterjesztette. Ennek megfelelően felhívjuk a figyelmet arra, hogy a webáruházunkban forgalmazott termékek nem gyógyászati eszközök, ezért, ha bármilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy kérjük keresse fel orvosát!