Kérdés esetén hívd Ügyfélszolgálatunkat: +36 70 6099721        Berber Beauty Bázikus Thalasso Naturkozmetikumok

VIDD A WELLNESST HAZA!

BERBER ARCÁPOLÁSI RUTIN

A bázikus arcápolás nagyon gyors és egyszerű, ha megfelelően alkalmazod! Kövesd a Berber arcápolási rutint reggel és este is!

NAPONTA

1. bázikus lépés: TISZTÍTÁS, TONIZÁLÁS

 

Bőrünk megtisztítása a smink, krémek maradékától, valamint a levegőben meghalálható szennyeződésektől. Berber virágvizeinket egy vattakorongra fújva alaposan töröld le magadról a szennyeződéseket és a sminket, így előkészítve bőrödet, ezzel tonizálod is azt! A flakont egyenesen tartva permetezd át vele az arcod, nyakad, és a dekoltázs részt naponta, főleg reggelente, vagy ahányszor kedved tartja. Az eredmény puha, bársonyos bőr és hosszantartó isteni finom virágillat.

 

 

 

2. bázikus lépés: TÁPLÁLÁS

Tápláljuk bőrünket szérumokkal! A cél arcbőrünk legyen szennyeződésektől mentes és tiszta. Ez a két dolog kulcsfontosságú, hiszen így bőrünk sokkal jobban befogadja az értékes hatóanyagokat. Algás-aloe verás vitalizáló arcszérumunk igazi "csoda elixír", tele értékes összetevőkkel. Pumpálj egy keveset az ujjbegyedre, és apró, finom mozdulatokkal gyengéden masszírozd át vele a célterületet, különösen a ráncvonalakat paskold át így pár percig, amíg teljesen megszárad.

 

3. bázikus lépés: SZEMKÖRNYÉKÁPOLÁS

A szemünk környéke rendkívül érzékeny terület, és nagyon fontos az ápolása! Szemkörnyékápolóink összetevőinek köszönhetően lehúzhatják a duzzanatot, halványíthatják a sötét karikákat és a megjelent ráncokat!

 

4. bázikus lépés: HIDRATÁLÁS ÉS ANTIAGING

Az utolsó lépésként ne feledkezzünk meg bőrünk hidratálásáról sem! Különleges anti-aging arckrémeink érezhetően feszesítik és jól hidratálják az arcbőrt. Magas hatóanyagtartalmú, könnyed textúrájú, hamar beszívódó, de mégis testes érzetű, igen intenzív hatású arckrémek ezek, amelyekből bőven elég egy-egy borsószemnyit jól belemasszírozni az arcbőrbe a látványos eredményhez.

HETI 1-2 ALKALOM

Hetente 1-2 alkalommal érdemes a Berber napi arcápolási rutinba beleiktatni egy csipetnyi luxust is!

 

RADÍROZÁS

1. lépés után: DESERT DELIGHT 'Sivatagi Varázs' Bőrradírunkat a nedves bőrre felkenve, körkörös határozott mozdulatokkal ajánljuk dörzsölni, különösen az orr, orrnyereg, homlok és állak környékét, de a nyak vagy dekoltázsrészt is. Pár perc után bő, langyos vízzel, jó alaposan öblítsük le.

ARCPAKOLÁS 

1. lépés és radírozás után vagy helyett: Bőrfeszesítő agyagpakolásaink igazi ínyencségek a természetes arcápolásban. Kifejezetten az európai nők érzékenyebb bőrére hangolt naturkozmetikumaink valóban eredményesen támogatják az arcbőrt a rugalmasság és feszesség megtartásában.