Kérdés esetén hívd Ügyfélszolgálatunkat: +36 70 6099721        Berber Beauty Bázikus Thalasso Naturkozmetikumok

VIDD A WELLNESST HAZA!

Küldetésünk

A BERBER BEAUTY TÁMOGATJA A 100% VILÁGBÉKÉT!

Naturkozmetikumainkat az egész mediterrán térségre oly jellemző, több ezer éves testápolási kultúra tradíciói alapján készíti nekünk tunéziai kézműves manufaktúránk, ezért számunkra fontos, hogy egyetemes értékeket képviseljünk.

Tunézia, kb. 3000 éves történelme során, Észak-Afrika egyik stratégiailag kiemelkedő pontja, mindig népek gyűjtőhelye volt. Az egykori Karthago területét először Hannibál és a harcosai, a punok virágoztatták fel, sok borsot törve az akkori nagy világhatalom, a rómaiak orra alá. Milyen logisztika bravúr lehetett egykoron elefántokkal behajózni Európába és átkelni az Alpokon!
Miután nagy harcok árán sikerült a rómaiaknak győzniük, vezérük Cato irányításával végleges csapást akartak mérni a punokra, ezért felszántották Karthago egész területét és sóval hintettek be mindent, hogy többé ne teremjen meg ott semmi sem. Utána pár évszázadig mégis gazdag római telepesek költöztek oda, kiépítve melegvízzel fűtött fürdőhelyeiket is. De nem élvezhették ők sem örökké a terület kiváltságait, mivel Európából a hungárok, a vandál Genseric vezetésével a Hispániai félszigeten át betörtek és kiűzték onnan őket, ezt követően kb. 200 évig uralták a területet.  Genseric halála után unokaöccse, Huneric uralkodott tovább, akihez hozzáadták Theodórát, a Bizánci Császár lányát. Ezt követően már török, arab, késöbb német, olasz, s aztán francia gyarmat lett a terület.
Minden ott élő nép az évezredek során mindig hozzáadta saját tudását arról, hogyan lehet lakhatóvá és virágzóvá tenni a földet, és a mindennapok kényelmére hogyan lehet kialakítani a tökéletes fürdőkultúrát.

A Berber Beauty ezért az egész mediterrán térség fürdőkultúráját és hagyományait képviselve, elkötelezett a VILÁGBÉKE mellett. Minden egyes csepp olajunkban, minden agyagpakolással teli tégelyben évezredek tudása rejtőzik.

Így fogadjátok szeretettel nemes termékeinket!

"Nem a csepp vagy a végtelen óceánban, hanem az óceán vagy a cseppben."
/Rumi/