Szavazás
Legyen BB 2019 FOTÓ- és VIDEÓVERSENY?
Igen!
Nem!
Facebook
SZÉPSÉGPRAKTIKÁK

www.bazikustestapolas.hu

 • termékleírások
 • praktikák
 • blog
 • fényképek
 • videók
Fizetési megoldás
Hírlevél
Házhozszállítás

Termék részletek


Magnólia Parfümolaj

Magnólia Parfümolaj
 • Magnólia Parfümolaj
 • Magnólia Parfümolaj
 • Magnólia Parfümolaj
2 990 Ft
Értékelés:

Magnólia Parfümolaj

A tavasz egyik korai hirnöke a magnólia. Lehet hideg van még kicsit, de ő már képtelen tétlenül várni, bátran virágba bomlik hirdetve az élet mindig megújuló örök szépségét.

Sokáig virágzik, sőt, inkább virágba bomlik, mert óriási liliomszerű kelyheket növeszt. Azt mondják, a tisztaságot szimbolizálja a kínai buddhista szerzetesek szerint, akik már több, mint ezer évek óta termesztik, de szerintünk ez esetében inkább valami szemérmetlen őszinteséggel párosul. Ő nem egyszerűen virágzik, inkább úgy fogalmazhatnánk, hirtelen virágba borul, feltárulkozik egész lényével az őt beporzó bogaraknak, mert annyira akar virágozni már, hogy a méhecskéket sem várja meg, türelmetlenül beleveti magát a virágozásba, és őrjítő illattal zsongítja az ébredő természetet, majd zöld leveleivel átpompázza az egész nyarat.

Parfümolajként is ilyen, kíváncsi, követelő, tavaszváró, örök, női, pompázatos virágillat!

 • Összetevők:

  Simmondsia chinensis seed oil (jojoba olaj),

  Michelia alba oil (magnólia illóolaj), 

  Allergének: citral, farnesol, geraniol.

  Az egyszerű rollos, kis 15 milis üvegcsék pont beleférnek minden női táskába.

  Használat: A kupak letekerésével görgess párat finoman a bőrödre. Olyan sűrűn, amennyire csak jól esik!

  Érzékenyebb bőrűek először a csukló tájékán teszteljék. Fejjel lefelé állítva az üvegcsét, a csukló és tenyérdomb tájékára görgess párat, majd nyakadhoz emelve kezedet, azzal kenj a füled alatti részen, a nyak mindig érzékenyebb bőrére is egy kis illatot. 

  Figyelem! Szem-szemkörnyékre, szájra, nyálkahártyára, vagy bármely összetevőre való allergia esetén ne használd!

  Tárolás: Száraz, hűvös, fénytől védett helyen tartandó.

   

  Eltartható: A gyártási időtől számított 24 hónapig. Gyártási idő a terméken feltüntetve. Felbontás után 6 hónapon belül ajánljuk elhasználni.

   

  Kiszerelés: 15 ml

  Ha a helyzet megkívánja, csak kapd elő, egy apró görgetés a csuklódra, a fülcimpáid mögé, a nyakad ívére, vagy igazából szépséges testednek bármely pontjára (persze a nyálkahártyákat kerüljük) 

 • Átlagos értékelés
  2
  Pápay Hajni
  2019.08.04 09:43
  A legfinomabb gyümölcsös virágillat! :-) Rájöttem, ez minden méregdrága parfüm fő összetevője és itt csak ennyiért a legtisztább minőségben beszerezhetem. Már jó ideje csak ezt használom! Ettől igazán nőiesnek és szépnek érzem magam
  1
  Lovászné Filipcsényi Anita
  2018.07.07 18:36
  Egyik kedvenc virágom és illatom a magnólia. kíváncsian vártam, mit fog nyújtani ez a kis különlegesség. Egy szóval tudom jellemezni Ő a kedves. Kedves, bújós, nagyon finom,tiszta. kedves testemnek-lelkemnek. A berber parfümje nem harsány, nem húz maga után csíkot, nem fog 24 órán keresztül kiteljesedni, óránként más illatokká alakulni rajtam. Ez a parfüm mindig magnólia, és én imádom a mindig magnóliát. Bárhol, bármikor újra kenhetem és mindig csodás magnólia illatot érzek, és érzi, akit közel engedek magamhoz. Ezek titkos parfümök, nem a nagy közönségnek, csak a kedveseknek.
Webáruház készítés