Kérdés esetén hívd Ügyfélszolgálatunkat: +36 70 6099721        Berber Beauty Bázikus Thalasso Naturkozmetikumok

VIDD A WELLNESST HAZA!

Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Bori
2022.04.03
Félve kérdeztem a kedvesem az első Berber Beauty-s rendelésem alkalmával, hogy mit szólna, ha egy 25 kg-os kiszerelésű tengeri fürdősót is rendelnék magunknak itthonra a kis lakásba. Szerencsémre csak nevetett, és belement. Nem mondom, kellett egy kis idő míg kitaláltuk hol tudnánk úgy tárolni, hogy ne kelljen folyton kerülgetni, de mikor kifogyóban volt a csomag, már nem is volt kérdés, hogy jöjjön-e a következő. A válasz egyértelmű; IGEN, IGEN, IGEN!
Ez a termék tényleg hazaviszi neked a wellnesst! Ráadásul nem csak ellazulni és kikapcsolni segít! A fürdővízben végzett bőrradírozás során szabályszerűen érezni, ahogy felfrissül és méregtelenedik a test.
Mi mindig kombináljuk valamelyik "Szivárvány" masszázs- és fürdőolajjal, melyek széles választéka lehetővé teszi a változatos testi-lelki töltekezést. Időről-időre ezekből is kipróbálunk egy újat, még egyik sem okozott csalódást.
Előnyök: Csak az van.
Hátrányok: Nincs.
R.Heni
2022.01.29
Évek óta így, fürdünk, csakis ezt a tengeri sót használja az egész csalad. Nagy is és már a kicsik is :) A szivárvány olajból egy kupaknyit teszünk a vízbe az utolsó 10-15 percben, és a bőrünk illatos es hidratált lesz. Mindenkinek ajánlom, aki teheti, próbálja ki.. felfrissül a test es a lélek is!
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza