Kérdés esetén hívd Ügyfélszolgálatunkat: +36 70 6099721        Berber Beauty Bázikus Thalasso Naturkozmetikumok

VIDD A WELLNESST HAZA!

Mediterrán natúr kristályos tengeri fürdősó (családi)
Mediterrán natúr kristályos tengeri fürdősó (családi)
24 750 Ft

Mediterrán natúr kristályos tengeri fürdősó (családi)

Mediterrán natúr kristályos tengeri fürdősó (családi)
Mediterrán natúr kristályos tengeri fürdősó (családi)
Mediterrán natúr kristályos tengeri fürdősó (családi)
Mediterrán natúr kristályos tengeri fürdősó (családi)
Mediterrán natúr kristályos tengeri fürdősó (családi)
Mediterrán natúr kristályos tengeri fürdősó (családi)
Mediterrán natúr kristályos tengeri fürdősó (családi)

MEDITERRÁN NATÚR KRISTÁLYOS TENGERI FÜRDŐSÓ SZICÍLIÁBÓL 

25 kg nagy családi csomag

(a Bázikus Aromaolajos Berber Sófürdő részletes leírásával)

FÜRÖDJ TENGERVÍZBEN OTTHON A KÁDADBAN!

Nagy öröm számunkra Mediterrán Kristályos Natúr Tengeri Fürdősónk forgalmazása, immár hosszú évek óta! Évről évre egyre több Kedves Vásárlónk érez ihletet és inspirációt arra, hogy a tengeri sót, ezt a rendkívül hatékony, ám annál egyszerűbben használható, természetes terápiás eszközt bevezesse a mindennapi testápolási rutinjába. 

 

24 750 Ft
Egységár: 990 Ft/kg
Részletek

MÁR PÁR ALKALOM UTÁN ÉREZHETŐEN FITTEBBEK, ERŐSEBBEK LESZÜNK!

Az ajánlott fürdési idő: minimum 30-50 perc. A fürdővizet folyamatosan tartsuk kellemes melegen, hiszen a cél, hogy minél hosszabb ideig tudjon a test ebben a bázikus közegben tartózkodni és tisztulni. Tapasztalható (főleg férfiaknál) a színtelen tiszta fürdővíz valósággal elszürkül a testből a fürdési idő végére a pórusokon át kihúzott mérgektől!

 

MIÉRT HASZNÁLJUNK TENGERI SÓT?

A Bázikus Testápolás alapja a rendszeres, lúgos-bázikus sófürdő használata, amely a bőr pórusain át hatva, természetes, ozmotikus, lúgos -bázikus közegével megindítja az intenzív tisztulás, méregtelenítés mechanizmusait, a szervezet verejték- és faggyúmirigyeinek működését serkentve.

MILYEN GYAKORISÁGGAL VEGYÜNK BERBER SÓFÜRDŐT?

Egy héten legalább 2-3 alkalommal ismételjük meg, de akár mindennapos rendszeres használata is javasolt. A magzatvizünk közege volt ilyen bázikus, amiből megszülettünk! Annyira kellemes a testnek ez a fajta bázikus módszer, az így megtapasztalható Bázikus Tisztaság, hogy általában, ha valaki ráérez milyen kellemes tengervízben fürödni otthon, esze ágában sem lesz többé lemondania róla!

 

MENNYI TENGERI SÓT TEGYÜNK A FÜRDŐVÍZHEZ?

A szakirodalom a bázikus testápoláshoz kb. 1 %-os sókoncentrátumot ajánl a sófürdőkhöz. Ez a gyakorlatban azt jelenti, az általunk forgalmazott kristályos fürdősóból egy teljes kádfürdőhöz  kb. 1 kg mennyiséget tegyünk, egy lábfürdőhöz kb. 1/2 kg, egy kézfürdőhöz kb. 1/4 kg mennyiséget adagoljunk hozzá!

 

EGYÉB BÁZIKUS HÁZI PRAKTIKÁK A TENGERI SÓ HASZNÁLATÁHOZ:

Nagyon hatásosak a teljes kádfürdőn kívül még, a test méregtelenítéséhez a Bázikus Berber Lábfürdők, Kézfürdők rendszeres használata, de ajánljuk a Bázikus Orröblítést, Szájöblítést, sőt a Bázikus Sófürdőnkben - (csak aki bírja, és kizárólag rendkívül ÓVATOS MOZDULATOKKAL) - párszor érdemes lemerülni fürdés közben a víz alá is (!), hogy a fülünket is jól kitisztíthassa ez a csodálatos bázikus tengeri sós közeg!

Tenyerünkbe is felvéve egy kis tengeri sós vizet, felváltva, egyik, majd a másik orrlyukunkat is befogva, óvatosan szívjuk fel a tengervizet, majd fújjuk ki orrunkat, alaposan áttisztítva így a teljes orrüreget is!

Nagyon óvatosan még a szemünket is - pár röpke pillanatra - kinyithatjuk a víz alatt!

Természetesen e fenti módokat csak az itt, és egyéb írásainkban ismertetett, Berber Bázikus Aromaolajos Sófürdő első részében célszerű alkalmazni, tehát amíg kizárólag csak tisztán a tengeri só van a fürdővizünkben!

 

SÓFÜRDŐ A TELJESSÉGÉRT és EGÉSZSÉGÉRT BERBER BEAUTY MÓDRA:

A teljes koreográfia úgy lett kialakítva, hogy a Berber Bázikus Aromaolajos Sófürdő első, "passzív" részében, csak tisztán a tengeri sós vízben ücsörögjünk kb. 20-30 percet, közben a Wellness Dörzskesztyűvel szorgalmasan töröljük, alaposan dörzsölgessük át bőrünket, az elhalt hámréteg eltávolítását megkezdve magunkról.

Ezt követően kezdődhet az igazi "aktív" fázis, amikor igazán alaposan leradírozzuk bőrünket, majd iszappal, vagy agyaggal bekenjük magunkat, s legvégül hozzáöntve még 1 kupaknyit bármelyik 'SZIVÁRVÁNY' Olajkompozíciónkból, további 5-10 perc után valóban teljesen hidratáltan, megtisztulva, illatosan és kiegyensúlyozottan léphetünk ki a fürdőkádunkból, mint annak idején Aphrodité a habokból!

 

BERBER AJÁNLATUNK:

A tökéletes Berber Bázikus Aromaolajos Sófürdőhöz tölts a kádba a fürdővizedhez max. 1 kupakkal bármelyik ’SZIVÁRVÁNY’ Bázikus Masszázs- és Fürdőolajunkból!

A különböző Aloe Vera, Jázmin, Zöldteás, Citrom, Narancs, Kelet és a többi, összesen 18 (!!!) féle, különlegesen finom, speciálisan összehangolt olajkompozícióból egy kis kupaknyi mennyiségben a fürdővizedhez öntve képes teljesen ellazítani, vagy épp attól függően, melyiket választod, felfrissíteni tested, lelked, és szellemed. Az ókorban pontosan tudták az emberek, hogy a boldogsághoz mindhárom szinten egyensúlyban kell rezegjünk!

Berber Masszázs-és Fürdőolajaink alap 100% tisztaságú növényi bázisolaja a szőlőmag-, sárgabarackmag- és mandulaolajok titkos arányú elegye, amely Vásárlóink eddigi visszajelzései alapján, tökéletesen képes hidratálni a bőrt, így egy jó Berber Bázikus Aromaolajos Sófürdő után nem szükséges semmilyen további testápoló használata!

 

BERBER TIPP: A Berber Beauty általunk kifejlesztett 'Berber 'DAGO' Bázikus Sófürdő' teljes koreográfiájában igyekeztünk megtalálni a legpraktikusabb használati módokat:

 

FONTOS! A fürdőhöz készülj fel, intézd úgy, az a 40-60 perc legyen CSAK a Tiéd! Tiszteld meg Magad, készíts oda a fürdőkád széléhez egy illatos mécsest, ha úgy szereted, kapcsolj be egy szép zenét!

 

BERBER BEAUTY 'DAGO' BÁZIKUS SÓFÜRDŐ:

1. Minden teljes kádfürdővízbe tegyél kb. 1 kg, (de min.1/2-1 kg) Mediterrán Kristályos Natúr Tengeri Fürdősót. Általában a szakirodalom azt javasolja a sókoncentráció legyen 1%-os, így biztosítva leginkább a kellően bázikus közeget a tisztuláshoz, sejtszinten emlékeztetve testünket a magzatvíz lúgos közegére.

A sófürdő természetes ellensége a gombáknak, fertőzéseknek, gyulladásoknak, ezek viruló közege a savas, ezért a Berber 'DAGO' Bázikus Sófürdők rendszeres használatától szervezetünk immunrendszere megerősödik és testünk sokkal ellenállóbb lesz a különböző külső támadásokkal szemben.

Érezni fogjuk, az első pár sófürdő után kellemesen elfáradunk, ahogy ez a bázikus-lúgos közeg 'kihúzza' a mérgeket, savas lerakódásokat bőrünk pórusain keresztül.

Érdekesség a férfiak tiszta fürdővize egy hosszabb sófürdőt követően valósággal elszürkül, ahogy a méreganyagok távoznak a szervezetükből. Látványos a Teljes Megtisztulás minden szinten!

A sófürdő első részében tehát kb. 20-30 percig lazuljunk el és figyeljünk befelé, érezzük, ahogy a méregtelenítés megindul a pórusainkon át.

 

2. Amikor már jól ellazultunk, kiélvezve a tengeri só áldásos hatását, óvatosan álljunk fel a kádban és jöhet az "aktív" fázis: az éppen aznapra választott Otthoni Wellness Heti Rendednek megfelelően vagy a Fekete Szappannal, vagy a Ghassoullal, vagy a varázslatos Holt-tengeri - vagy Tengeri Iszapokkal, vagy éppen a Sivatagi Varázs Bőrradír datolyás, narancsos illatú csillámló homokszemcséivel vagy az érzéki Vaniliás-Cukros Bőrradírral alaposan kenjük be és dörzsöljük át testünket. Ilyenkor különösen időzzünk el a vállaink, karjaink, fenék, comb, térd tájékon, sőt kebleink is igazán meghálálják a bázikus ledörzsölést. Praktikus Wellness Dörzsikesztyűt is igénybe venni, sőt, aki nem egyedül él, bizony kérje meg a Párját, hogy jó alaposan dörzsölje le az aznapi csodakencével a hátát, vállait. Az eredmény általában kis távozó apró hurkácskákban azonnal látszódni fog, ahogy ez a bázikus közeg fellazítja a felső elhalt hámréteget. Jó alaposan dörzsöljük csak le ezeket a kis hurkácskákat és majd meglátjuk milyen gyönyörű és selymes lesz alatta a végeredmény!

 

3. Ezt követően csücsüljünk vissza a tengeri sós fürdővizünkbe, közben folyamatosan töltsünk utána meleg vizet, hiszen a cél nem az, hogy megfázzunk, hanem a bőrünk minél tovább ebben a bázikus tisztító közegben lehessen. Ha visszaültünk, kezünkkel simítsuk végig bőrünket, ilyenkor általában jó iszapos vagy agyagos lesz már a fürdővizünk, Igazi Bázikus "DAGONYA"...

Ezt követően, koronázásképpen egy kupakkal az aznapra kiválasztott 'SZIVÁRVÁNY' Berber Masszázs-és Fürdőolajunkból öntsünk hozzá a fürdővizünkhöz. Kezeinkkel jól kevergessük szét a vízben és simogassuk át lágyan a bőrünket, érezve, ahogy a finom alapolaj és az illatesszenciák mélyen beszívódnak és selymesen puhává varázsolják gyönyörű 'felső hámunkat'!

Egy kicsit még, 5-10 percet élvezzük ezt az illatos bázikus sófürdőt, gyönyörködjünk az odakészített mécsesek nyugtató fényében és érezzük át a Teljes Megtisztulást. Fontos tudni, érezni, érzékelni, ilyenkor egész Energia Rendszerünk kiegyensúlyozódik, a gondok majd a fürdővízzel szépen lefolynak, és Mi, a Teljes Tisztaságból merített  Egyensúlyban szállhatunk ki sófürdőnkből.... mint annak idején Aphrodite a habokból, vagy Kleopátra Antoniusra várva a randevú előtt...

 

4. A fürdést követően NE zuhanyozzunk le, bőven elég, ha csak egy finom puha törülközővel leitatjuk nemes sófürdőnk cseppjeit a bőrünkről. Hagyjuk, hogy ez az áldásos bázikus közeg minél tovább kifejthesse tisztító, méregtelenítő hatását bőrünk pórusain át hatva. Általában az az 1 kupaknyi 'SZIVÁRVÁNY' Olaj tökéletesen hidratálja a teljes bőrfelszínt, semmilyen más testápoló nem szükséges ezután! Igaz, ha az estét lágy zeneszóval kísért olajos masszázzsal kívánjuk koronázni, akkor aztán valóban tudunk élni... de ez már igazán csak az 'Ezeregyéjszaka Elfüggönyözött Részei'... Afrodiziákum hatású olajaink, mint a sejtelmes Arab Jázmin, a bódítón buja Vanília, a káprázatos Citrus, Narancs vagy a vad frissességű Jázmin mind elérhetőek Berber Beauty kincsei között. 

 

Berber Beauty értetek van, elkötelezett a Vásárlói felé. Missziója, hogy a természet adta sz-ép-ségedet és egész-ségedet szolgálja. A Bázikus Testápolás egy DÖNTÉS, amely egész életedet képes megváltoztatni, boldog, gazdag, kiegyensúlyozott tapasztalássá nemesíteni a létezést, itt a fizikai testben.

Akkora kincs az élet, óvni kell! Válaszd az a Teljes Harmóniát a testednek.

Tégy egy próbát... semmi nem lesz többet olyan mint azelőtt, mert a Bázikus Tisztasággal újra visszatalálhatsz a Természetes Egyensúlyhoz, meghatalmasodsz, mivel könnyebben összpontosíthatod teljes Teremtő Erőidet... és "És ez így van!"

 

Ajánlják a 'berberek', hogy fürdés után kérjünk vagy adjunk egy jó olajos masszázst, valamelyik -  aznapi választott fürdőolajunkkal harmonizáló- 'SZIVÁRVÁNY' Olajsorunk kompozícióinak használatával! Masszázsnál a tenyerünkbe vagy kis tálkába öntsünk egy keveset, a számunkra legkívánatosabb illatú, Berber Masszázs- és Fürdőolajból, majd két tenyerünk között kicsit felmelegítve, lágy mozdulatokkal adjuk, vagy élvezzük a masszázs érzéki kényeztetését és a termékben lévő különlegesen értékes összetevők, az alap bázisolajok, a finom illóolajok és gazdag növényi esszenciák páratlan hatását! 

 

NYÁRI HELYRE UTAZÓKNAK TIPP:
Nyáron, napozás előtt szívből ajánljuk, hogy egy kiadós, nagy Sófürdővel és alapos Peelinggel kezdjetek a strandoláshoz! Sokkal jobban fog a bőröd reagálni a napfényre, egyenletesebben barnul! Próbáld ki idén nyáron, Sófürdővel kezdd mindig a nyári strandolást! 


BERBER PRAKTIKÁK című írásunkban további tippeket is adunk az igazi, autentikus mediterrán fürdőhangulat megteremtéséhez a saját fürdőszobádban. Elolvasom a cikket a sós méregtelenítő bázikus-lúgosító lábfürdőről >

Kellemes Otthoni Berber Sófürdőzést kívánunk Mindenkinek!

 

FIGYELEM! KÉRJÜK A FENTI LEÍRÁSBAN ISMERTETETT BÁZIKUS SÓFÜRDŐ SZEÁNSZ MÓDSZERÉT KIZÁRÓLAG CSAK AZ ÁLTALUNK FORGALMAZOTT TENGERI SÓVAL VÉGEZZÉTEK!

BÁRMELY MÁS FORGALOMBAN LÉVŐ SÓ TERMÉKKEL A FENTI MÓDSZERÜNKRE NEM VÁLLALUNK FELELŐSSÉGET, TEHÁT AZ ITT OLVASOTTAK ALAPJÁN, VAGY ERRE HIVATKOZÁSSAL, SEMMIKÉPPEN NE MENJETEK LE A VÍZ ALÁ, SZEMETEKET, FÜLETEKET, ORROTOKAT, SZÁTOKAT, HAJATOKAT NE TEGYÉTEK BELE A SÓS VÍZBE! MÓDSZERÜNK EREDMÉNYESSÉGÉT KIZÁRÓLAG AZ ÁLTALUNK KITAPASZTALT MINŐSÉGŰ BERBER BEAUTY TENGERVIZES SÓFÜRDŐBEN GARANTÁLJUK!

 

ÖSSZETEVŐK (INCI):

  • marine sal (kristályos tengeri só)

A termék hozzáadott tartósítószert, tapadásgátlót, mesterséges színezéket, vagy illatanyagot NEM tartalmaz!

KISZERELÉSEK: 25 kg átlátszó vagy fehér műanyag zacskós csomagolásban

TÁROLÁS: Száraz, hűvös helyen

FELHASZNÁLHATÓ: Korlátlan ideig eltartható.

 

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG: A 25 kg sózsák GLS futárral történő kiszállításához 4390,-Ft szállítási költséget minden esetben felszámolunk a nagy súly miatt!

Kozmetikumaink kizárólag szépségápolási termékek, nem gyógykészítmények!
Tagadhatatlan tény, hogy sok - általunk is felhasznált - gyógynövénynek közismerten vannak gyógyulást támogató hatásai, de kérjük, hogy minden egészségedet érintő esetben kérdezd meg előzetesen a kezelő orvosodat, vagy gyógyszerészedet!

 

Adatok
Gyártó
Berber Beauty
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Bori
2022.04.03
Félve kérdeztem a kedvesem az első Berber Beauty-s rendelésem alkalmával, hogy mit szólna, ha egy 25 kg-os kiszerelésű tengeri fürdősót is rendelnék magunknak itthonra a kis lakásba. Szerencsémre csak nevetett, és belement. Nem mondom, kellett egy kis idő míg kitaláltuk hol tudnánk úgy tárolni, hogy ne kelljen folyton kerülgetni, de mikor kifogyóban volt a csomag, már nem is volt kérdés, hogy jöjjön-e a következő. A válasz egyértelmű; IGEN, IGEN, IGEN!
Ez a termék tényleg hazaviszi neked a wellnesst! Ráadásul nem csak ellazulni és kikapcsolni segít! A fürdővízben végzett bőrradírozás során szabályszerűen érezni, ahogy felfrissül és méregtelenedik a test.
Mi mindig kombináljuk valamelyik "Szivárvány" masszázs- és fürdőolajjal, melyek széles választéka lehetővé teszi a változatos testi-lelki töltekezést. Időről-időre ezekből is kipróbálunk egy újat, még egyik sem okozott csalódást.
Előnyök: Csak az van.
Hátrányok: Nincs.
R.Heni
2022.01.29
Évek óta így, fürdünk, csakis ezt a tengeri sót használja az egész csalad. Nagy is és már a kicsik is :) A szivárvány olajból egy kupaknyit teszünk a vízbe az utolsó 10-15 percben, és a bőrünk illatos es hidratált lesz. Mindenkinek ajánlom, aki teheti, próbálja ki.. felfrissül a test es a lélek is!
Kiegészítő termékek