Kérdés esetén hívd Ügyfélszolgálatunkat: +36 70 6099721        Berber Beauty Bázikus Thalasso Naturkozmetikumok

VIDD A WELLNESST HAZA!

Átlagos értékelés:
5 (12 vélemény)
(12)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Bakcsi Erika
2019.08.28
Az indiai után most próbáltam ki először az afrikait. Nekem kicsit durvább ölésű volt mint Neha, de ez nem volt semmilyen negatív hatással sem a pép készítésében, sem a felkenhetőségben, sem pedig a lemosásban. Színe gyönyörű, nem fogja be a bőrt, és mintha tovább tartana a hajtöveknél, nem kell 3 hét múlva sürgősen újrafestenem. Engem meggyőzött sokévi indiai henna használata után!
Burinda Csilla
2019.07.15
Sokadjára rendelem, mert bevált :) Gyönyörű színt eredményez!! Szeretettel ajánlom!
Boros Ágnes
2019.05.24
Update: 2.festés 2,5 óra hatóidővel brutálisan jól fed,pedig még csak most mostam le,még mélyülni fog a szín! Kérjük szépen az üzemeltetőket várárlói posztok engedélyezésére,hogy képekkel dokumentálva is meg tudjuk a terméket mutatni!
Boros Ágnes
2019.05.24
Még egy utolsó: nem fogta be a bőrömet! Ilyen se, volt még soha,a hajat tökéletesen,a bőrömről makulátlanul lejött!
Boros Ágnes
2019.05.24
Én már nagyon sokféle hennával festettem a hajamat,próbáltam afrikai hennát is,máshonnan,akkor is az vált be a legjobban,de ehhez képest nulla volt. Rutinos hennázónak számítok. Azután megint vegyiztem,majd nemrég mikor belenéztem a tükörbe megállapítottam,hogy "no,ezen már csak a henna segít". Megrendeletem,gyorsan,pontosan szállítottak. Mivel ismerjük egymást a hennával,így én ezt a típust úgy teszteletem,hogy durr bele,lesz ami lesz. (Ne kövessétek a példámat,következőleg már én is turbózom az alaplevet!) Semmit nem tettem bele,csak sima forró csapvíz,és a henna. 5,5 óráig volt a hajamon. Nem számítottam a szanaszét roncsolt és kiszárított hajamon sem intenzív színre sem állagjavulásra elsőre. No meg vártam a szokásos ázott szalma szagot. Ehhez képest elsőre teljesen befogta,egyetlen felkenés után SEM akad meg többet az ujjam a hajamban,tizedolyan intenzív a szaga,és nagyon finomra van őrölve. Váltsd le a hennádat erre! Nekem mehet a következő réteg,és rendelem a következőt.
Hartel-Török Zsuzsanna
2018.02.08
Évek óta hennázom a hajamat. Kb 1 éve tértem át erre a termékre (előtte indiai hennát használtam): engem meggyőzött! Sokkal könnyebb bánni vele (apróra őrölt), a színe meg gyönyörű.
Fábián Evelin
2016.11.07
Végre kipróbálhattam! :) Gyönyörű telt, mély színt kaptam, könnyű volt vele dolgozni, és mintha az illata is enyhébb lett volna, mint a viszonylag erős gyógynövényillatú indiai hennáknak. Ma csináltam tőfestést az eredetileg szőke hajamon (már kb 5 éve hennázom), kíváncsi vagyok, hogy alakul a szín holnapra. Remélem, nem sötétedik sokat, mert már most nagyon szép :)
Kertész Gabriella
2016.08.14
.... és milyen jól tettem! Sokkal finomabbra őrölt, már szinte a keverés közben érződik a telt, meleg vörös színe. Csodásan fest, nagyon jól befogja a teljesen ősz részeket is - csak egy leheletnyivel világosabb, de ez nagyon hamar beérik. Egy szó mint száz, el lettem varázsolva .... és váltottam!
Kertész Gabriella
2016.08.14
Eddig én is a Nehru indiai jó minőségű hennát használtam évekig. No de a női kíváncsiság - no meg a múltkori kedvezmény - hatására elcsábultam
Gönczi Judit
2016.07.06
Nagyon jó minőségű henna, anyukám ősz haját szépen befogta és gyönyörű vörös színű lett. Csillogó, fényes a haj tőle, több hét után sem kopik meg a színe.
Lengyel-Zalavári Ildikó
2016.01.07
Még soha nem használtam hennát hajfestésre ezelőtt, de már elég rég óta készültem rá. Azt hiszem, hogy még gyakorolnom kell, mert elsőre sikerült kicsit sűrűbbre kevernem, mint kellett volna, de elégedett vagyok az eredménnyel. Barna hajam van, és nagyon szép vöröses beütést, csillogást adott a hajamnak, szépen befogta a hajtöveket és a korábbi festést is szépen megfogta, bár emiatt aggódtam egy kicsit. Legközelebb hígabbra hagyom és megkérek valakit, hogy kenje a hajamra, mert egyedül azért kicsit körülményes volt. Nincs összehasonlítási alapom más termékekkel, mert ez volt az első amit használtam, de nagyon elégedett vagyok vele.
Pásztorné Farkas Zsuzsa
2015.12.07
csillagos 5-ös imádom, jól lehet vele dolgozni, szépen és tartósan fed! Eddig indiai hennát használtam. Ez a termék sokkal-sokkal jobb! Remélem lesz indigó is!!
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza