Kérdés esetén hívd Ügyfélszolgálatunkat: +36 70 6099721        Berber Beauty Bázikus Thalasso Naturkozmetikumok

VIDD A WELLNESST HAZA!

Átlagos értékelés:
5 (15 vélemény)
(15)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Fábián Evelin
2024.01.03
2016 óta kizárólag ezt a hennát használom és még mindig teljes mértékben elégedett vagyok! Sose váltanék másra!
Ágnes
2023.04.13
Régebben indiai hennát használtam, aztán visszatértem a vegyi festésre, most újra vissza a hennára.
Állagra ez nekem kezelhetőbb, krémesebb, mint az előzőleg használt hennák, szaga is enyhébb (bár én szeretem a henna illatát). Első alkalommal előző este bekevertem, második alkalommal csak 1 órával használat előtt. Csak citromlevet tettem bele (2. alkalommal azt is kevesebbet). 1. alkalommal 6 órát, 2. alkalommal 2,5 órát hagytam fenn.
Szépen befogta a hajam, nincs különbség az előző este és az 1 órával előbb bekevert előtt. Az ősz hajszálak kicsit világosabbak, rezes szőkék, az alapszín (sötétbarna) és a festett (pirosvörös) rész olyan igazi, természetes rézvörös lett., semmi pirosas beütés. Nekem a barna hajat is befogta rendesen, nem csak vöröses fénye lett.
Egyszerű volt kimosni. Nekem nem lett más színe néhány nap múlva sem. Hajmosáskor nem ereszt.
Teljesen elégedett vagyok vele, remélem, hamarosan újra kapható lesz.
Előnyök: Krémes állagúra keverhető, enyhe henna illat, könnyű kimosni, nem ereszti a színt hajmosáskor.
Hátrányok: Nincs.
Mónika
2023.02.21
Eddig a Khadi indiai hennát használtam, és gondoltam kipróbálom most az afrikai hennát.
Ami nagy különbség a két henna között, hogy az állaga sokkal "nyákosabb" ezért könnyebben használható, és a szaga sem olyan erős mint az indiaié. Sokkal könnyebben kibírtam a két órás hennapakolást, nekem nem folyt , nem kezdte el irritálni a fejbőrömet, és a mint írtam a a szaga sem volt olyan átható. Mivel nagyon sok mindenre allergiás vagyok köztük a mézre és a és a citromra is, ezért én a felkenés előtti este meleg vízben oldottam fel 100gr -ot és tettem hozzá két teáskanál bio alma ecetet, majd letakartam folpackkal másnapig. Másnap megmelegítettem, hogy langyos legyen, majd felkentem (száraz és előző este megmosott hajra) és két órán keresztül dunsztoltam a fejemen. Mivel nálam szinte minden irritációt vált ki, ezért a két óra letelte után samponnal (gyógyszertári minden mentes) megmostam kétszer is, majd megszárítottam. Itt jön a többi különbség az indiai hennához képest, mert a két mosás után sokkal tisztább lett a hajam, nem volt zöldes árnyalatú réteg rajta, sokkal puhább is volt (pedig én nem használok semmilyen balzsamot), nem volt kiszáradva, illetve csak nagyon halványan érződött a jellegzetes henna szag (ez engem mindig irritál), amit a másnapi hajmosás meg is szüntetett (indiai hennánál volt hogy még az 5-6. hajmosás után is érződött a hajamon a henna szag). A hajam színe ahol sötét barna az eredeti hajszínem ott kapott egy vöröses árnyalatot, ahol meg ősz a hajam az sötétebb barnás-rezes vörös lett, de nagyon szép árnyalatban (most olyan mint ha melírozva lenne a hajam) :)
Egyszóval maradok ennél a hennánál.
Előnyök: nem irritál, enyhébb henna szag, ápolt puha-fényes haj
Hátrányok: nincs
Bakcsi Erika
2019.08.28
Az indiai után most próbáltam ki először az afrikait. Nekem kicsit durvább ölésű volt mint Neha, de ez nem volt semmilyen negatív hatással sem a pép készítésében, sem a felkenhetőségben, sem pedig a lemosásban. Színe gyönyörű, nem fogja be a bőrt, és mintha tovább tartana a hajtöveknél, nem kell 3 hét múlva sürgősen újrafestenem. Engem meggyőzött sokévi indiai henna használata után!
Burinda Csilla
2019.07.15
Sokadjára rendelem, mert bevált :) Gyönyörű színt eredményez!! Szeretettel ajánlom!
Boros Ágnes
2019.05.24
Update: 2.festés 2,5 óra hatóidővel brutálisan jól fed,pedig még csak most mostam le,még mélyülni fog a szín! Kérjük szépen az üzemeltetőket várárlói posztok engedélyezésére,hogy képekkel dokumentálva is meg tudjuk a terméket mutatni!
Boros Ágnes
2019.05.24
Még egy utolsó: nem fogta be a bőrömet! Ilyen se, volt még soha,a hajat tökéletesen,a bőrömről makulátlanul lejött!
Boros Ágnes
2019.05.24
Én már nagyon sokféle hennával festettem a hajamat,próbáltam afrikai hennát is,máshonnan,akkor is az vált be a legjobban,de ehhez képest nulla volt. Rutinos hennázónak számítok. Azután megint vegyiztem,majd nemrég mikor belenéztem a tükörbe megállapítottam,hogy "no,ezen már csak a henna segít". Megrendeletem,gyorsan,pontosan szállítottak. Mivel ismerjük egymást a hennával,így én ezt a típust úgy teszteletem,hogy durr bele,lesz ami lesz. (Ne kövessétek a példámat,következőleg már én is turbózom az alaplevet!) Semmit nem tettem bele,csak sima forró csapvíz,és a henna. 5,5 óráig volt a hajamon. Nem számítottam a szanaszét roncsolt és kiszárított hajamon sem intenzív színre sem állagjavulásra elsőre. No meg vártam a szokásos ázott szalma szagot. Ehhez képest elsőre teljesen befogta,egyetlen felkenés után SEM akad meg többet az ujjam a hajamban,tizedolyan intenzív a szaga,és nagyon finomra van őrölve. Váltsd le a hennádat erre! Nekem mehet a következő réteg,és rendelem a következőt.
Hartel-Török Zsuzsanna
2018.02.08
Évek óta hennázom a hajamat. Kb 1 éve tértem át erre a termékre (előtte indiai hennát használtam): engem meggyőzött! Sokkal könnyebb bánni vele (apróra őrölt), a színe meg gyönyörű.
Fábián Evelin
2016.11.07
Végre kipróbálhattam! :) Gyönyörű telt, mély színt kaptam, könnyű volt vele dolgozni, és mintha az illata is enyhébb lett volna, mint a viszonylag erős gyógynövényillatú indiai hennáknak. Ma csináltam tőfestést az eredetileg szőke hajamon (már kb 5 éve hennázom), kíváncsi vagyok, hogy alakul a szín holnapra. Remélem, nem sötétedik sokat, mert már most nagyon szép :)
Kertész Gabriella
2016.08.14
.... és milyen jól tettem! Sokkal finomabbra őrölt, már szinte a keverés közben érződik a telt, meleg vörös színe. Csodásan fest, nagyon jól befogja a teljesen ősz részeket is - csak egy leheletnyivel világosabb, de ez nagyon hamar beérik. Egy szó mint száz, el lettem varázsolva .... és váltottam!
Kertész Gabriella
2016.08.14
Eddig én is a Nehru indiai jó minőségű hennát használtam évekig. No de a női kíváncsiság - no meg a múltkori kedvezmény - hatására elcsábultam
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza