Kérdés esetén hívd Ügyfélszolgálatunkat: +36 70 6099721        Berber Beauty Bázikus Thalasso Naturkozmetikumok

VIDD A WELLNESST HAZA!

Átlagos értékelés:
4.9 (8 vélemény)
(7)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Bori
2022.04.02
Lágy, kellemes, engem kicsit rágógumira emlékeztető illatával gyorsan belopta magát a szívembe. Az első használat alkalmával a bőrradírozó hatását illetően még voltak kétségeim, mert olyan finoman szemcsés, hogy nem akartam elhinni, hogy valóban hatékony lehet. De határozottan az - minden tapasztalatom ezt igazolja! Nagyon szépen eltávolítja az elhalt hámsejteket és mesésen puha bőrt hagy maga után. Arc- és testradírozáshoz egyaránt használom. Utóbbi során azt is megfigyeltem, hogy a krém menetközben enyhén szürkés színűvé válik, így – ha a maga után hagyott bársonyos bőrérzet nem győzött volna meg – ebből is tudom, hogy gyengéd szelídsége ellenére nagyon is eredményes a bőrön.
Előnyök: A Berber Beauty termékekre egyébként is minden esetben jellemző kellemes, lágy illat.
Jól kenhető, könnyen kezelhető textúra.
Finom, puha, bársonyos és teltebb bőr.
Hátrányok: Nincs.
Lovászné Filipcsényi Anita
2017.07.14
Használtam már ezt a radírt, mikor 250 ml-s kiszerelésben volt kapható. Akkor testradírként is bevetettem, de a vaníliás-cukros többször volt használatban, illata és erősebb dörzshatás miatt. A mai napon vettem kézbe az új fejlesztésű változatát. Arcomon teszteltem: vastagabb krémes, erősebb radírozó hatás, csodás sima, tiszta, megújult arcbőr. Megérdemli a test többi része is. Nagyon pici elég belőle. Maximálisan elégedett vagyok, összességében azt mondanám, kisebb kiszerelés, de még jobban teljesít. (Csodafegyverként bevetve: DESERT DELIGHT 'Sivatagi Varázs' Bőrradír,MARINE TREASURE Natúr Algás Agyagpakolás, RE-BERBER Ránctalanító Arckrém, MIRAGE Szemránckrém)
Gábris Péterné
2016.04.21
Tegnap megérkezett a 250 ml-s adag. Szerencsére ebben is vannak homokszemcsék, így élvezhettem a radírozó hatást is. Kiváló bőrradír, selymes, puha lett tőle a bőröm. Testápolóra nincs szükség, ha ezzel radírozok.
Gábris Péterné
2016.04.18
Egy kis mintát kaptam belőle,de az egész testre elég volt. Ebben voltak homokszemcsék, érezhető volt a radírozó hatása. Nagyon kellemes illatú, krémes, könnyen kenhető állagú bőrradír, hatása szuper, pihe-puha bőr. Kb. másfél évvel ezelőtt ajándékba kaptam egy 250 ml-s tégellyel, de abban nem volt homokszemcse, az arcom csípte, de a hatása annak is kitűnő volt. Én szeretem a bőrömön érezni a radírozó hatást.
Rofcsász Eleni
2015.05.11
Csatlakozom, számomra is meglepő volt ez a termék, de amilyen meglepő legalább olyan hatásos.
Én a testemre használom, hetente egyszer, és általában borotválkozás után.
Az állaga krémes, a homokszemcsékkel van tele, amik radírozzák alaposan leradírozzák a bőrt. Használata után, puha és hidratált lesz a bőröm, valamint a borotválkozás utáni pirosság sem jön elő.
Az illata is kellemes, és hosszan tart.
Nem kell belőle sok, így hónapokig elég lehet egy tégely. És nem utolsó sorban, nagyon jók az összetevői
Geosics Nikolett
2015.04.01
Én is meglepődtem, mert fizikai szemcséket én sem nagyon tapasztaltam, ráadásul csípett is még testen is. Illata viszont különleges, tetszik. De első csalódás ellenére tovább használtam, de csak heti 1-szer, és minél hamarabb le is mosom a csípős érzés miatt, és mert jól ki is pirosodik az arcom, nem tudom melyik összetevőtől lehet egyébként, de azt tapasztalom, hogy használata után szebb a bőröm, a bőrhibáim halványodnak, tisztább a bőröm. Nálam alap darabbá küzdötte magát. Szeretem, mert látványos a hatása, mert szeretem az illatát. Tökéletes mégis akkor lenne számomra, ha fizikailag is érezném, hogy radíroz.
Lantos Szilvia
2015.03.27
EZEN a teméken nagyon meglepodtem, mert fizikai szemcséket alig tartalmaz mégis nagyon kiméletesen de alaposan szépen alakitja ki a bababőr feelinget:)Nagyon sokáig elég épp hogy belemárottam az ujjbegyeimet, szivbol ajánlom ezt a terméket is
Natali Aphrodite
2014.03.18
Az esti arcgőzölésem után inkább egy jó arcradírozás mellett döntöttem a "nyomkodás" helyett! Mint utóbb kiderült jól is döntöttem, mert miközben dörzsöltem az arcom szó szerint fekete ragacsok kerültek az ujjaim közé...!!! Hihetetlenül megiijedtem! És még azt hittem, hogy tiszta az arcbőröm... :S :D Az eredmény Varázslatosan TISZTA és sima arcbőr! :) És az illata is tökéletesen passzol a termék nevéhez! :) HATÁÁÁSOOOOSSS!!!  <3>
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza