Kérdés esetén hívd Ügyfélszolgálatunkat: +36 70 6099721        Berber Beauty Bázikus Thalasso Naturkozmetikumok

VIDD A WELLNESST HAZA!

Szűrés
Ár (Ft)
2 290 Ft - 3 810 Ft
Termék státusza

Nora's Design modern porcelán tálak, tálkák

Az ünnepi terített asztaloknak elengedhetetlen részei a nagy és kis tálak, amelyek egyedi és különleges porcelánból készülnek. Az étkezési élmény teljessége szempontjából rendkívül fontos a terített asztal szépsége és harmóniája. A megfelelően kiválasztott és elrendezett porcelán terítékek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy az étkezés igazi öröm legyen, meghitt rituálévá váljon.

A porcelán tálak és tálkák jelentősége nem csak esztétikai, hanem praktikus szempontból is kiemelkedő, a terítések velük tökéletesen megfelelnek a modern életforma igényeinek, hiszen ezeket a jó minőségű porcelánból készült tálakat mosogatógépben is elmoshatjuk, vagy akár mikrohullámú sütőbe is betehetjük, így sok időt és energiát spórolhatunk.

A modern design porcelán tálak és tányérok mintázatai afrikai motívumokkal és keleties, egzotikus mintákkal vannak jó gazdagon díszítve, amelyek tényleg vidámmá és örömtelivé teszik az étkezéseket velük. A színek és minták gazdagsága lehetővé teszi, hogy változatos ünnepi terítéket állítsunk össze az asztalunkra ezekkel a porcelánokkal.

Minden alkalomhoz megtalálhatjuk a tökéletesen illő, harmóniába rendeződő, különböző színű és mintázatú tálakat, tálkákat.

Az egyedi és különleges porcelán tálak, tálkák már a terítés során is sok örömet és elégedettséget nyújtanak. Emelik az ünnepeink fényét és a vendégek is lenyűgözően fogadják őket.

Ezek a kis szériában gyártott luxus minőségű porcelánok minden alkalomra tökéletes ajándékok lehetnek a barátainknak, a rokonságnak is. Garantáltan elnyerik vendégeink elismerését, amikor megcsodálják majd a terített asztalt velük.

Ha még valóban ízletes, különleges ételeket, falatkákat is pakolunk rájuk, garantált az elismerés!


27termék