Kérdés esetén hívd Ügyfélszolgálatunkat: +36 70 6099721        Berber Beauty Bázikus Thalasso Naturkozmetikumok

VIDD A WELLNESST HAZA!

Átlagos értékelés:
5 (11 vélemény)
(11)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Orsolya
2023.09.15
Narancsbőrre az egyik legkiválóbb olaj! Fogyókúrázóknak kötelező darab.
Szabó Mercédesz
2021.12.21
Mesés az illata, kávés-citrusos-édes, kifinomult, visszafogott és nagyon jól esik a bőrömnek. Zuhanyzás után vizes bőrre kenve könnyen beszívódik.
Előnyök: Finom illat
Tápláló a bőrnek
Kevés is elég belőle egyszerre
Hátrányok: Önmagában (ha nem vizes a bőr) nehezen szívódik be
Kocsis Zoltánné
2018.07.15
Remélem elnézik nekem, hogy nem törlöm az előző véleményem, hiszem ilyen is van. De! Azon a napon mikor megírtam a véleményem a termékkel kapcsolatban, felhivott egy nagyon kedves hölgy! Elmondta, hogy jobb lenne, ha nem használnám tovább ezt a terméket, mert biztos egyedi érzékenységem van a termékre.! Felajánlotta, hogy ingyen, bérmentve kicserélik az olajat amire szeretném. Közösen megbeszéltük a holt tengeri iszapot. Hangsulyozom, ők ajánlották fel. Következő nap jött a futár, hozta az iszapot, vitte a felbontott olajat. Ezek fényében, nyugodtan elmondhatom, hogy a web áruház, emberségből JELES!!!
Kocsis Zoltánné
2018.07.10
4 nappal ezelőtt hasznaltam ezt a terméket először. Első nap semmit sem tapasztaltam, majd a 2.nap azon a területen ahol használtam, piros kiütések jelentek meg a hasamon. Fájni nem fáj, egy kissé viszket, de ha megdörzsölöm a hasam, gyenge fájdalommal jár. Úgy tűnik hogy én érzékeny vagyok valamelyik összetevőre. De nem adom fel, probalkozom majd újra a használatával, hátha a méregtelenítés hatása lehet, és nem érzékenység.
Hablicsek Nikoletta
2017.06.11
Az egyik kedvenc termékem! Használom reggel és este kb. 2 hónapja. 2-3 hét után szembetűnő volt a változás, narancsbőröm sokat javult!!! Csak ajánlani tudom!!!
Takács Lujza
2016.02.11
Amikor kibontottam és beleszagoltam...az a mennyei illat...mintha egy kávét,csokit és teát árusító bolt előtt sétálgatnék! Imádom! Minden utamkor a fürdőszobába lecsavarom a kupakot és szinte szipuzom az illatot! :) Még csak 2x használtam ,de a feszesítő hatása már észrevehető! Egy hónap múlva megírom mire jutottunk! :)
K. Eszter
2015.12.20
Ez is egy fantasztikus olaj! Mind hatásában, mint illatában tekintve:)! És az új szállítmányban még van egy kis plusz kávés beütése is! Mennyei:))!!!
Révészné Petró Zsuzsa
2015.12.13
Hatalmas kedvenc--isteni az illata, mind a fürdőkádban használva mind a test problémás területen. Megunhatatlan
Rofcsász Eleni
2015.05.11
Én is a Pure by Pixiboxban jutottam hozzá.
Nem szeretem a kávé illatát, de ezzel a citrusos beütéssel nagyon tetszik.
Szerintem is hatásos, sőt a leghatékonyabb termékem eddig, amit a narancsbőr ellen próbáltam.
Olasz Laura
2015.05.03
Ebből az olajból mindig kell legyen itthon. Szuper hatékony, feszesít láthatóan és az illata is finom!
Lantos Szilvia
2015.03.27
megmondom oszintén ha nincs a pixibox tuti nem tudnék rola, mert ugye ismeretlenul ki vesz dolgokat?? kiprobáltam volt egy mini kiszerelés benne, mire elfogyott a mini kiszerelés NÁLAM eltunt a probléma,Mondom mi van?! ha ez a kicsi uveg erre képes kell a nagy is alapon.Már bejelentkeztem LPG-re de már nincs miért,, :) csodálatos
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza