Kérdés esetén hívd Ügyfélszolgálatunkat: +36 70 6099721        Berber Beauty Bázikus Thalasso Naturkozmetikumok

VIDD A WELLNESST HAZA!

Berber Cukorgyanta

Berber Cukorgyanta
Berber Cukorgyanta
Berber Cukorgyanta
Berber Cukorgyanta
Berber Cukorgyanta
Berber Cukorgyanta
Berber Cukorgyanta
Berber Cukorgyanta
Berber Cukorgyanta
Berber Cukorgyanta

BERBER CUKORGYANTA

- Legyen a gyantázás öröm! -

A Berber Cukorgyantánkat minden bőrre, még az extra érzékeny bőrre is szívből ajánljuk.

Alkalmas az egész testfelület, így különösen a lábak, hónalj és intim részek szőrtelenítésére. Vízzel leöblíthető. Az egyszerű használat miatt kiváló házi gyantázó eszköz, kockázatmentes a használati utasítás pontos betartása mellett!

Maximális hatáshoz elég a gyantát a lehető legvékonyabb rétegben felkenni! Nem tartalmaz: színezéket, mesterséges tartósítószert, szintetikus illatanyagokat, 100% természetes összetétel.

Nicht auf Lager
4 800 Ft
Einheitspreis: 19 Ft/ml
Beschreibung

A gyantát mindig alacsony hőmérsékletűre melegítsük fel vízfürdőben, hogy kellemesen kenhető állagú legyen, teljesen eltávolítja a rövid szőrszálakat is, szőrgyökérrel együtt. Tartós eredményt biztosít, a bőr finom puha tapintású, selymes érintésű lesz a gyantázást követően.

Érzékenyebb bőrűeknek a gyanta magában is kitűnő választás citrom, citrus víz és argan olaj tartalmánál fogva, de használata után ajánljuk Kelet Masszázs-és Fürdőolaj kompozíciónkat, amely még tökéletesebbé teszi a végeredményt!

ÖSSZETEVŐK: (INCI): 100% NATURAL

 • aqua (víz),
 • sucrose stearate (nádcukor),
 • lemone fruit (citrom),
 • citrus lemon water (citrus víz),
 • argania spinosa (argan olaj).  

 

FELKÉSZÜLÉS:

Eszközök: minden termékünkhöz csomagolunk 1 db faspatulát, ezen felül szükséges még egy jó erős, otthoni (kiszuperált) konyharuha, vagy pelenka, amellyel gyorsan és tényleg nagyon egyszerűen végig tudjuk gyantázni magunkat, s amelyet a gyantázás után forró vízben ki is moshatunk. Egyelőre nem forgalmazunk a termékhez külön "lehúzó vászoncsíkokat", mert elvünk a környezetünk tisztaságának megőrzése, és mivel minden háztartásban akad kidobnivaló, elnyűtt vászondarab, így ezt a legpraktikusabb környezetkimélő megoldást választottuk.

 

HÁZI GYANTÁZÁS HÁZI PRAKTIKÁKKAL BERBER MÓDRA!

HASZNÁLAT:

Előkészület: Melegítés előtt távolítsuk el a tetőt és a belső védőtetőt.

VÍZFÜRDŐ: A CUKORGYANTA FELMELEGÍTÉSE:

Tegyünk fel egy lábosban forralni egy kevés vizet (praktikus forralás előtt pontosan kimérni annyi vizet a lábosba, hogy a beleállított tégely kb. feléig érjen a víz!). Több vizet nem szabad beletenni, mert a forrás közben könnyen felfröccsenhet, és nagyon fontos: el kell kerüljük, hogy a gyantába bele fröccsenhessen a víz!

Melegítsük a gyantát a vízfürdőben kenhető állagúra. Közben gyakran kevergessük a mellékelt faspatula segítségével, hogy egyenletes sűrűséget kapjunk. A felmelegített terméknek méz sűrűségűvé kell válnia. 

FONTOS! Vigyázzunk, nehogy felforrjon a gyanta, mert attól tönkremegy. Csak éppen kenhető állagú legyen, mint a méz. Használat előtt minden esetben nagyon óvatosan ellenőrizzük ujjunkkal a hőmérsékletét, ha túl meleg lett, hagyjuk állni 1 percig. Várjuk meg, amíg annyira visszahűl, hogy pont kellemesen meleg, kenhető állagú legyen.
(A gyantát mikróban is fel lehet melegíteni, de a Berber Beauty szellemisége miatt a mikrohullámú sütők használatát nem pártoljuk, autentikusabb, s talán "romantikusabb" is a vízfürdő, ahol végig látjuk és ellenőrizhetjük a melegítés folyamatát!)


A GYANTÁZÁS MENETE:

 1. Vegyünk fel egy adag gyantát a spatulával és kenjük rá a bőrünkre. Terítsük szét szép, vékony rétegben a szőrtelenítendő területen.  A szőrnövekedéssel egyező irányban célszerű jó egyenletesen felkenni a spatulával.
 2. Helyezzük rá a 'lehúzó csíkként' funkcionáló vászondarabot egy csíkban a gyantás területre. Jó szorosan simítsuk rá, paskoljuk végig.
 3. Vegyünk egy jó mély levegőt :D. Egyik kezünkkel feszítsük meg a bőrt, a másikkal, hirtelen mozdulattal rántsuk le a 'lehúzó csík'-ként használt vászondarabot a szőrnövekedéssel ELLENKEZŐ irányban. Miközben a levegőt egy jó nagy sóhajjal hirtelen kifújjuk! Az sem baj, ha hangot adunk ki, (de ne Berber Beautyt szidjuk! :))
 4. Mossuk le bő langyos vízzel a gyantamaradványokat.
 5. A 'lehúzó csíkként' funkcionáló vászondarabot mossuk ki forró vízben, hogy a következő alkalommal újra használni tudjuk.


FONTOS INSTRUKCIÓK:

A használati utasítást pontosan kövessük, használat előtt alaposan olvassuk végig a használati leírást! Pár alkalom után pontosan kitapasztalható mindenki számára a legpraktikusabb házi használat, amely után már gyors, rutinos mozdulatokkal gyantázhatunk.

 • Különösen ügyeljünk a gyanta hőmérsékletére, mert a túlforrósodott gyanta elveszti jó minőségét, sőt még égési sérüléseket is okozhat.
 • A gyanta hőmérsékletét mindig gondosan ellenőrizzük ujjunkkal a használat előtt.
 • Kizárólag tiszta, száraz, egészséges bőrön alkalmazzuk a készítményt.
 • Irritált, sérült, vagy napégette bőrön TILOS használni a gyantát.
 • Napozást követően 24 órán belül ne gyantázzunk. Gyantázás után közvetlenül kerüljük a napfürdőzést.
 • Gyermek kezébe nem kerülhet.
 • Lenyelni tilos, kizárólag külső használatra!

FIGYELEM: Szem-szemkörnyékre, az intim területeken a nyálkahártyára, bármely összetevőre való allergia esetén ne használjad! Gyermekek elől elzárandó!

TÁROLÁS: Száraz, hűvös helyen tárolva.

FELHASZNÁLHATÓ: Eltartható a gyártástól számított 24 hónapig, gyártási idő a dobozon.

KISZERELÉS: 250 g 

SZÁRMAZÁSI ORSZÁG: Tunézia, Laboratories Avissoin, Nabeul

 

Kozmetikumaink kizárólag szépségápolási termékek, nem gyógykészítmények!
Tagadhatatlan tény, hogy sok - általunk is felhasznált - gyógynövénynek közismerten vannak gyógyulást támogató hatásai, de kérjük, hogy minden egészségedet érintő esetben kérdezd meg előzetesen a kezelő orvosodat, vagy gyógyszerészedet!

Daten
Gyártó
Berber Beauty
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!
Ergänzende Artikel