Kérdés esetén hívd Ügyfélszolgálatunkat: +36 70 6099721        Berber Beauty Bázikus Thalasso Naturkozmetikumok

VIDD A WELLNESST HAZA!

Berber Cukorgyanta

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Palkó Orsolya
2019.02.13
Még kicsit gyakorolnom kell a használatát, és egyelőre bajuszgyantára próbáltam ki, de nem bántam meg. Vigyázni kell a hőfokra, gyakorolni a spatulával felkenést. Amikor felkentem, féltem a mozdulattól, hisz a többi gyanta lehúzása fájdalommal jár, főként az arc érzékenyebb bőrén. Meglepetésemre egyáltalán nem fájt, először azt hittem, hogy elrontottam valamit, de a szőrt szépen leszedte. Mivel cukorból készül, nagyon könnyű lemosni a maradványokat, nem tömíti el a pórusokat. Ez volt az első gyanta, ami után nem pattogott ki a bőröm, és ez számomra hatalmas pozitívum. Csak ajánlani tudom
Nagyon kellemes illata van - mint minden BB terméknek - a hozzáadott illóolajoktól.
Szabados Júlia
2016.02.22
Meglepően jó ez a gyanta! :)

Sokkal kevésbé fáj a szokványos gyantákhoz képest és sokkal kevésbé okoz bármiféle irritációt (semennyit! :) ).
Például páromnak a mellkasát én szoktam epilálni, gyantázni és azelőtt mindig benőtt, begyulladt neki jónéhány szőrtősző. Ami csodás nála is, hogy rögtön sokkal szebb lett az eredmény, pihe-puha, nyugodt bőrrel és sokkal kellemesebb volt maga a folyamat is. :)

Egy apróság van, hogy néhol nem annyira 100 %-osan sikerül eltávolítani a szőrt vele, de ez nem tántorít el attól, hogy továbbra is ezt a gyantát használjuk, mert önmagában főnyeremény! :)
Én intim területen gyantáztam magamnak ezzel a cukorgyantával és nagyon jól sikerült! :)
Egy kicsit megkavaró a csatolt képeken az, hogy ott úgy tűnik számomra, hogy a szőr növekedésével ellentétes irányba kell letépni a lehúzóként használt anyagot. Most ez akkor hogy működik a legjobb eredménnyel? :)
Nem a szőr növekedésével ellentétesen kell felkenni (hogy jól beleragadjon, "szemben" a gyanta) és a szőr növekedésével megegyező irányban lehúzni (hogy irányban "kivezetődjenek" a szőrszálak a helyükből)? :)

Ez a tégely így nekem egy teljes férfi mellkas és has illetve egy női intim epiláció után szinte teljesen kiürült. Ez normálisnak tekinthető vagy még a szokatlan használat miatt lehet, hogy "pazarlósabban" sikerült alkalmaznom (igyekeztem minél vékonyabb rétegben kenni, de hát ki tudja :) )?
Várható esetleg nagyobb kiszerelés belőle? :)

Összegezve isteni ez a gyanta! Élmény vele dolgozni :) :) Bátran ajánlom mindenkinek! :)
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza