Kérdés esetén hívd Ügyfélszolgálatunkat: +36 70 6099721        Berber Beauty Bázikus Thalasso Naturkozmetikumok

VIDD A WELLNESST HAZA!

GREEN CLAY Zöld Szépítő Agyagpakolás E-vitaminnal
GREEN CLAY Zöld Szépítő Agyagpakolás E-vitaminnal
10 800 Ft 
8 800 Ft
19

GREEN CLAY Zöld Szépítő Agyagpakolás E-vitaminnal

GREEN CLAY Zöld Szépítő Agyagpakolás E-vitaminnal
GREEN CLAY Zöld Szépítő Agyagpakolás E-vitaminnal
GREEN CLAY Zöld Szépítő Agyagpakolás E-vitaminnal

GREEN CLAY ZÖLD SZÉPÍTŐ AGYAGPAKOLÁS C- és E-VITAMINNAL

(Figyelem!, közeli lejáratú termék: 2023.08.!)

Természetes szépítő zöld agyagpakolásunk detoxikál, C- és E- vitaminban gazdag bőrtápláló készítmény, amely látványosan revitalizálhat és tonizálhat. Főleg normál, zsíros, aknés és kombinált bőrre ajánljuk használatát, de a T-vonalban problémás bőrre is nagyszerű kozmetikum lehet.

Eltüntetheti a szennyeződéseket és támogatja a bőr természetes méregtelenítési folyamatait. 

Ez egy speciális mélytisztító agyagkompozíció, amely fantasztikusan szép egyenletes sima bőrfelszínt képes varázsolni pár használat után, de akár az első alkalommal már igen látványos lehet az eredmény.

Reméljük az egyik kedvenced lesz, mert igazi tökéletes szépségtuning, nagyszerű választás az Otthoni Berber Arcápoláshoz ez a Berber Beauty pakolás is!

 

Auf Lager :  26 Stk.
10 800 Ft 
8 800 Ft
Einheitspreis: 88 Ft/ml
Anfang: 16.03.2023   Ende: 31.08.2023
Rabatt 19
Ersparnisse 2 000 Ft
Die verbleibende Zeit bis zum Aktionsende:
T
h
min
sek
Beschreibung

AZ ÉRTÉKES ÖSSZETEVŐKRŐL:

A ZÖLDAGYAG natúrkozmetikai jelentőségét tisztító, méregtelenítő, puhító, hámsejt eltávolító hatása adja. A 3-5 rétegű ásványi szerkezet minden más agyagnál erősebben, statikusan képes magához vonzani a szennyeződéseket, így használata után a bőr megújult, puha és sima lehet. A zsíros, pattanásos bőrállapotokra rendkívül jótékony tisztító, gyulladáscsökkentő, méregtelenítő hatással bírhat, de kiegyenlítő hatása miatt minden bőrre látványos sikerrel alkalmazható.

A RÓZSA VIRÁGVÍZ az illatos damaszkuszi rózsa szirmaiból készül lepárlással. A rózsa illata harmonizálhat, megnyugtathat. Ösztönheti és bátoríthatja a szerelmet, átsegíthet az impotencia vagy a frigiditás érzelmi okain. A szerelem jelképe. Kleopátra királynő is szívesen használta a rózsa csáberejét királynői hódításaihoz. Csökkentheti a gyulladásokat, segítheti a kiválasztást, az emésztést, kiegyensúlyozhatja a menstruáció kényes folyamatát.

Az E-VITAMIN egy zsírban oldódó vitaminféle, az egyik legjobb antioxidáns, segít semlegesíteni a szervezetben felgyülemlett, káros hatású szabad gyököket. Lelassítja az öregedés folyamatát, a ráncok megjelenését jelentősen késleltetheti. Kutatások arra is utalnak védi a bőrt az UVB okozta károktól, remekül együttműködik az A-vitaminnal és a C-vitaminnal is.

 

AZ E-VITAMIN FONTOSSÁGÁRÓL

Mi is az az oxidáció, és miért károsak a szabad gyökök?

Az élethez szükséges energiát a táplálékok elégetésével nyerjük. Ezeket nevezzük oxidációs folyamatoknak. A táplálékok oxidációja során természetes úton is keletkeznek szabadgyökök, melyeket a jól működő szervezet közömbösíteni tud. A szabadgyök-képződés mértékét jelentősen befolyásolják az életmódbeli és környezeti tényezők. Sejtjeinkben a részecskék páros számú elektronokból álló kötésekkel kapcsolódnak össze. Ez adja a molekula stabilitását. Vannak azonban olyan molekulák, melyek páratlan számú elektront tartalmaznak. Ezeket hívjuk szabadgyököknek. Nagyon labilisak, és úgy törekszenek a stabil állapotra, hogy mindenhonnan elektront próbálnak rabolni, károsítva ezzel a körülöttük lévő szöveteket. Leginkább a sejtfalak molekulái vannak e veszélynek kitéve, mert nagyon sérülékenyek, egy ilyen "akció" során könnyen elveszíthetik elektronjaikat. A sejtfal károsodására a sejt széteshet, így károsodhatnak a szövetek. A kutatások szerint főleg ez a folyamat felelős az öregedésért!

 

ÖSSZETEVŐK (INCI): 

  • aqua (víz),
  • montmorillonite (zöld agyag),
  • ascorbic acid (C-vitamin),
  • retinyl palmitate (retinol),
  • tocopheryl acetate (tokoferol E-vitamin),
  • rosa damascena flower water (damaszkuszi rózsavíz),
  • potassium sorbate (gyengéd tartósító),
  • sodium benzonate (gyengéd tartósító).


HASZNÁLAT: 

Minden bőrre ajánlható, de főleg a zsírosabb, pattanásokra hajlamos vagy kevert T-bőrállapotokra tökéletes! Egyenletesen vastag rétegben kend be vele az arc-, nyak- és dekoltázsrészt. Várj 15 - 20 percet, amíg teljesen megszárad, majd vizezd be az akkor már maszkszerűen megszáradt zöld agyagréteget és jó alaposan, de óvatos mozdulatokkal gondosan öblítsd le bő, langyos vízzel! Heti 1 - 2 alkalommal ajánljuk használatát! 

 

FIGYELEM: Szem-szájkörnyékre, bármely összetevőre való allergia esetén ne használd!

KIZÁRÓLAG KÜLSŐLEG ALKALMAZHATÓ! 

TÁROLÁS: Száraz, hűvös, fénytől védett helyen.

Hűtőszekrénybe soha ne tedd! Érdemes nyárra egy száraz, sötétebb, hűvös helyet kiválasztani a Berber kozmetikumoknak a lakásban, spejzban, garázsban, pincében, stb.!
FELHASZNÁLHATÓ: A gyártástól számított 24 hónapig, gyártási idő a dobozon. Felbontás után 6 hónap alatt ajánlott elhasználni.

Kézzel sohase ne, csak kizárólag spatulával nyúlj bele!

KISZERELÉS: 100 ml  

SZÁRMAZÁSI ORSZÁG: Tunézia, Laboratories Avissoin, Nabeul

 

Kozmetikumaink kizárólag szépségápolási termékek, nem gyógykészítmények!

Tagadhatatlan tény, hogy sok - általunk is felhasznált - gyógynövénynek közismerten vannak gyógyulást támogató hatásai, de kérjük, hogy minden egészségedet érintő esetben kérdezd meg előzetesen a kezelő orvosodat, vagy gyógyszerészedet!

Daten
Gyártó
Berber Beauty
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!