Kérdés esetén hívd Ügyfélszolgálatunkat: +36 70 6099721        Berber Beauty Bázikus Thalasso Naturkozmetikumok

VIDD A WELLNESST HAZA!

Átlagos értékelés:
5 (5 vélemény)
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Sipos Andrea
2023.04.15
Imádom ahogy húzza össze a bőrömet, érzem, hogy "dolgozik". Nekem nem problémás a bőröm, viszont nagyon szép, puha lesz tőle, mint az összes Berbertől. Kedvencem a fügekaktuszos arckrém, olyan illata van, hogy megenném. De mindegyiket szeretem, amit eddig kipróbáltam, rózsavíz, fürdőolaj, imádom. Tényleg olyan érzésem van amikor kijövök a kádból, mintha új bőröm lenne, és tényleg :) Berber, jó hogy vagy :)
Ferencz Leticia
2016.07.27
Bár én nem vagyok kifejezetten pattanásos, de szerettem volna egy mélyebb tisztító maszkot, mert van időszak amikor picit kipattogok, és senkinek árt egy kis méregtelenítés. :) Az összes termék között talán a legnagyobb kedvencem. :) Tiszta arcbőrre szoktam felvinni 20 percre, kb hetente 1x, de van, hogy 2x. Olyan gyönyörűen tiszítja az arcot, de emellett nem, hogy nem szárítja ki az arcot, még kellemes tapintás is marad utána. Azért akinek szárazabb a bőre, szerintem nem árt utána egy kis hidratálás. Lemosni elég könnyű, utána rózsavízzel átfújom az arcomat, és csak ámulok micsoda csodamaszk ez. Ezen felül a családban pattanásosabb bőrön is használtunk már, és ott is bizonyított. :) Életem arcmaszkja. :D
Kovács Krisztina
2016.07.11
Amikor először felkentem ezt a pakolást, az illata miatt úgy éreztem magam, mintha egy Spa-ban lennék. Ekkor már rögtön tudtam, hogy kedvencem lesz. Ahogy szárad, húzódik tőle a bőröm, de utána olyan szép és tiszta lesz, hogy egyáltalán nem bánom. Korábban rendszeresen kijöttek pattanások az arcomon, amit bizonyos élelmiszerekhez és a PMS-hez kötöttem. Körülbelül 2 hónapja használom az agyagos pakolást és azóta nem jönnek ki a pattanások, pedig mást nem változtattam az életmódomon. Ez hihetetlen és egyben nagyon nagy öröm számomra!!! Köszönöm ezt a terméket (is)! :)
Roberta Nagy
2015.08.24
Nagyon szeretem, heti egyszeri pakolás, és az arcom at szépen helyreteszi! :)
Ajánlom mindenkinek! :)
Régi-Mezei Zsuzsa
2015.06.24
Varázslatos ez a pakolás! Azonnal megnyugtatja a bőröm, lemosása után mindig meglepődök: újjászületik a bőröm alatta. A foltok minden használattal halványodnak, a tisztátalanságok csökkennek, a bőröm pedig pihe-puha lesz tőle. Használata után sokkal befogadóbb a bőröm, 2-3 fújás valamelyik isteni virágvízből, majd a Coherence, csak úgy issza a bőröm a sok finomságot! :) Én jó szívvel ajánlom mindenkinek! Naná, hogy 5 csillag! :)
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza