Kérdés esetén hívd Ügyfélszolgálatunkat: +36 70 6099721        Berber Beauty Bázikus Thalasso Naturkozmetikumok

VIDD A WELLNESST HAZA!

Átlagos értékelés:
5 (7 vélemény)
(7)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Matuszné Mészáros Szilvia
2024.04.02
Szuper termèk sokáig gondolkodtam megvegyem vagy sem.Megvettem,S a legjobb döntès volt!Nagyon szèpen rendbe szedte,a fèlhosszú,száraz,sprôd hajamat.Használata egyszerű,gyors ,illata nem zavaró!Nagyon klassz,sze ezretem,csak ajánlani tudom!
Bori
2022.04.02
Tavaly novemberben rendeltem egy-egy flakonnal minkét BB samponból; az Ever Green zöld regeneráló és a Ghassoul agyagsamponból. Én felváltva használom őket, így külön-külön nem tudom értékelni a hatásukat, de együtt CSODÁT MŰVELTEK a hajammal!
Hosszú, könyék alá érő, de vékonyszálú hajkoronám az évek során egyre erőtlenebbé vált, és lényegében már csak azért volt, hogy legyen, csak lógott szegény. Ám ahogy elkezdtem használni ezt a két terméket, arra lettem figyelmes, hogy a hajam újra megtelik élettel, boldog és erősödik. És nem csak a hajszálaim! A fejbőröm is mintha felüdülne a hajmosások során.
Nemrégiben ráadásul felfigyeltem rá, hogy mintha kicsit szorosabbak lennének a hajgumijaim, így kezd az a határozott benyomásom támadni, hogy (szűk 5 havi használat után) lassan, de biztosan elkezdett dúsulni is a hajam. Ezt még nézegetem, de akár így van, akár nem, nagyon hálás vagyok a BB agyagsamponokért, és csak ajánlani tudom őket mindenkinek! Megváltást és törődő ápolást nyújtanak a hajnak és a fejbőrnek!
Előnyök: A Berber Beauty termékekre egyébként is minden esetben jellemző lágy, finom illat.
Gyengéd ugyanakkor kellemes mértékű habzás.
Kiadós kiszerelés (nekem rendszeres használat mellett a két flakon kb. 5-6 hónapig tart ki).
Tökéletesen és hosszan tartóan tisztít. A hajat könnyen fésülhetővé teszi.
A hajam és a fejbőröm sugárzó hálával és üdeséggel reagál rá.
Hátrányok: Nincs.
Zita
2018.04.08
Rengeteg tiszta sampont kipróbáltam már az elmúlt kb. 9 évben és még nem sikerült megtalálnom az igazit eddig. Ez a sampon viszont nagyon közel áll a tökéleteshez! :-) Kevés kell belőle, nekem jól habzik elsőre is, így csak egyszer samponozok. Hosszú, hátközépig érő hajamra 3 hónapja csak ezt használom, és még néhány alkalomra elég lesz. Lassabban zsírosodik a hajam, egy-két nappal kitolódott, hogy mikor kell újra megmosnom. Könnyen kezelhető tőle a hajam, jó tartása van és határozottan könnyebb kifésülni balzsam használata nélkül is (ami hajmosás után egy rémálom volt korábban). Egyedül a korpával nem birkózott meg (úgy értem azt nem szüntette meg, de persze kiszedi a hajból), de így is messze ez az eddigi legjobb tiszta samponom.
Krisztina
2018.04.06
Hűűűűű. Vékony szálú, kémiai festett, kiszáradásra hajlamos hajamnak szép tartást és jó ápolást adott, ég és föld a különbség! Az első természetes sampon, amin nem áll bosszút a kémiai kezelésért - sőt!! :) Természetes gyógynövényes balzsamot használtam utána.
Lilla
2017.05.31
Nagyon klassz! Kétszer mosom át, elsőre nem habzik, de másodikra már kicsi adagtól is szépen mosható a haj és szépem beszívódnak a természetes hatóanyagtok. Nagyon jó lesz a hajam tőle! Dússágot ad, de nem ragad. Néha a hajvégekre egy kis ápoló olajat is teszek még.
Szabó Marianna
2017.03.08
Szuper ez a sampon! Eddig még egyik natúr sampon sem vált be. Mindegyiktől sprőd, száraz lett a hullámos hajam. Ez a Zöld Regeneráló Agyagsampon tökéletesen ápolja a hosszú hajamat. Még a 3-4. nap után is szép a hajkorona :)
Geosics Nikolett
2017.02.23
Megláttam, hogy van ez az új fajta sampon a kínálatban. Gondoltam talán nekem ez jobban beválhat, mint a ghassoul sampon. Az sem volt rossz egyébként, de mégsem ragaszkodtam a használatához. Ezt a sampont tegnap használtam 3. alkalommal. Zsírosodó, és ráadásul az utóbbi időben korpásodik is a fejbőröm. Puha, fényes, kevésbé zsírosodik a hajam és a nem korpásodik a fejbőröm, ezt már a 2.használat után észrevettem, mert napok múlva sem kezdett korpásodni. Szóval úgy néz ki nekem beválik ez a sampon, jobban, mint a ghassoul. Ajánlom azoknak, akiknek zsíros a haja, korpásodásra is, gyenge hajra is, ja és azt elfelejtettem, hogy még a hajam is kevésbé hullik. Remélem továbbra is elégedett leszek vele. Szép napot! :-)
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza