Új jelszó kérése

Termékek


BERBER ROSE Ránctalanító Agyagmaszk
BERBER ROSE Ránctalanító Agyagmaszk

BERBER ROSE Ránctalanító Agyagmaszk

Jártál már Afrikában? A sivatag népei jól ismerik a kövirózsát, amely szépségét időtlenül őrzi. Ez a kőből kirajzolódott természetes virág a berberek egyik nemzeti jelképe, hogy a szépség igenis képes dacolni az idővel a legszélsőségesebb körülmények között is. Ez az időtlen rózsa ihlette tunéziai kézműves manufaktúránkat, hogy megalkossák ezt a lágy, fehér agyagpakolást, amelybe úgy válogatták össze a magas hatóanyag tartalmú összetevőket, hogy a bőr legmélyén dolgozzanak, pont ott, ahol a ráncok fejlődnek.

Hatására a bőröd képes visszanyerni természetes tartását, simaságát, rugalmasságát. Eltünteti a halvány mimikai ráncvonalakat, a mélyebb barázdákat pedig látványosan finomítja, és ami hangsúlyozott lényege Bázikus Módszerünknek: segít a megelőzésben, hogy eleve elkerüljük a korral járó jeleket arcunkon, nyakunk, s dekoltázsunk tájékán!


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
2
Papp Beatrix
2017.04.13 14:56
Imádom az illatát ^^
A szemkörnyéki ráncokat nagyon szépen kisimítja :)


1
Gábris Péterné
2016.04.18 14:54
Finom illatú, krémes, könnyen felvihető állagú arcmaszk. Mivel érzékeny bőrű vagyok 15 percig hagyom hatni /addigra megszárad/, utána bő meleg vízzel és egy tömör sminklemosó tengeri szivaccsal minden nehézség nélkül lemosom. Nagyon szép bőrképet ad. Szépen feszesít, a szemkörnyéki ráncocskákat is gyönyörűen kisimítja, a bőrt ápolja.
Webáruház készítés
;