Kérdés esetén hívd Ügyfélszolgálatunkat: +36 70 6099721        Berber Beauty Bázikus Thalasso Naturkozmetikumok

VIDD A WELLNESST HAZA!

Vad Csipkerózsavíz Hidrolátum

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (15 vélemény)
(15)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Orsolya
2023.09.15
Lágy, kellemes illatú hidratáló csoda! Tonikként vagy krémek, olajok alá permetezve szoktam használni.
Varga Rita
2023.06.06
Már nagyon sok Berber termékek használtam, nem tudok csak egyet vagy esetleg kettőt megjelölni kedvencemként.
Nagyon féltem az erős rózsa illattól, de mégis erős ösztönzést éreztem, hogy betegyem a kosárba ezt a terméket is. Természetesen, a bizonytalanságomat említettem Berberának. Ő megnyugtatott, hogy ez valami más, bátran próbáljam ki.
Az illata mesés, lágy, friss, üdítő, az arcra permetezve felfrissít, hidratál. Egy ilyen flakon nagyon sokáig elég, és azt tapasztaltam, hogy a szavatosság lejárta után is hosszú időn keresztül megőrzi a minőségét, nem veszít sem az illatából, sem pedig a hatásából. Bátran ajánlom kislányoknak szintetikus illat helyett, akár a hajuk illatosítására is.
Szabó Ingrid
2022.06.12
Egyszerűen imádom! Nálam mindennapi használatra van. Ez a kedvencem a virágvizek közül illatra. Zsíros bőrre is tökéletes. Frissít, hidratál. És nagyon kellemes illatú.
Előnyök: Kellemes illatú, frissít, hidratál.
Hátrányok: Nem tudok róla.
Nóra
2022.04.26
Isteni finom az illata, ez a kedvencem a virágvizek közül. Hidratáló hatása azonnal érezhető, frissítő, nyugtató hatása van. Minőségi termék, csak ajánlani tudom.
Bojtor Valéria
2022.03.26
Komolyan az egyik legjobb termék ️️️
Igazából csak kíváncsisagból vettem meg a "vad csipkerózsavizet" NEM GONDOLTAM VOLNA HOGY ILYEN CSODÁS!!!
10000x jobb bármelyik toniknál..... Az illata ️.... Mintha egy telis tele viragboltba lennék. És a hatása : teljesen feltölti a bőrömet (nekem eléggé vizhianyos a bőröm) sima és bársonyos lesz tőle egy pillanat alatt beissza és utána nem marad ragacsos érzés a bőrön.
Én a táskamba is mindig magammal viszem egy kis flakonba öntöttem át, hogy mindig velem legyen.
Előnyök: Gyorsan beszivodik, utána nem ragacsos érzés
Hátrányok: Ilyen nincs
Máthéné Antal Tünde
2019.07.26
A virágvízet sminklosóként hasznàlom este és reggel. Nyaralásunk során, teljesen más szerepben bizanyitott, úgyanis a megpirult bőrömre permetezve bőrnyugtatóként nagyon jól funkciónált. Egyszerüen imádom!
Lovászné Filipcsényi Anita
2018.07.07
Csodálatos illata van, száraz, vízhiányos,érett bőrömre a legkiválóbb választás. Tisztításra is alkalmas, de mostanság a krém alá kerül reggel és este , a könnyebb kenhetőség miatt. nagyon szeretem, mindennapos kellék!
Anikó Gelányi
2016.06.01
Tökéletesen megtisztítja az arcom a sminktől, az illata nagyon kellemes, könnyed. Reggel este használom, és nagyon jól frissíti, lágyítja a bőröm.
Gábris Péterné
2016.03.30
Kellemes illatú, kiválóan hidratálja, frissíti az arcom, mivel rosaceával küzdök ezért is választottam ezt a virágvizet. Az arckrém vagy olaj előtt fújok belőle az arcomra és ezzel masszírozom be a krémet vagy az olajat.
Ani
2016.03.21
A férjem azt mondta, hogy ennek az illata túl csajos, őt ne fújjam (a Hidratáló krémet viszont szereti) úgy hogy ez a csoda csak az enyém!! Imádom.
Czimbula Anita
2016.03.04
Mielőtt bekerült az életembe a virágvíz reggelente az első utam mindig a konyhába vezetett a kávémért. Most már első út mindig a fürdőszoba és a virágvíz. Egyszerűen imádom ezzel indítani a napot. Nem vagyok valami jó fej reggelente, de az arcom frissítése és a nagymamám kertjére emlékeztető illat sokat javít a nap kezdésen.
Azt vettem észre hogy egyre többször van, hogy egy kis jókedvért a fürdőbe osonok virág-vizezni. :D Nekem ez lett a szenvedélyem!
K. Eszter
2015.12.20
Nekem is be kellett szereztem ebből a szuper finomságból;). Én főleg úgy használom, hogy a krémek vagy az olajok alá fújom, és mintha (az amúgy is csúcsszuper krémek) még jobbak lennének tőle! De volt, hogy nem volt kedvem kenegetni és csak ezzel fújtam be magam és már ez is sokat segített a száraz bőrömön:)!
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza