Berber Beauty Bázikus Thalasso Naturkozmetikumok

Vidd a Wellnesst haza!

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
5 (10 vélemény)
(10)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Máthéné Antal Tünde
2019.07.26
A virágvízet sminklosóként hasznàlom este és reggel. Nyaralásunk során, teljesen más szerepben bizanyitott, úgyanis a megpirult bőrömre permetezve bőrnyugtatóként nagyon jól funkciónált. Egyszerüen imádom!
Előnyök: -
Hátrányok: -
Lovászné Filipcsényi Anita
2018.07.07
Csodálatos illata van, száraz, vízhiányos,érett bőrömre a legkiválóbb választás. Tisztításra is alkalmas, de mostanság a krém alá kerül reggel és este , a könnyebb kenhetőség miatt. nagyon szeretem, mindennapos kellék!
Előnyök: -
Hátrányok: -
Anikó Gelányi
2016.06.01
Tökéletesen megtisztítja az arcom a sminktől, az illata nagyon kellemes, könnyed. Reggel este használom, és nagyon jól frissíti, lágyítja a bőröm.
Előnyök: -
Hátrányok: -
Gábris Péterné
2016.03.30
Kellemes illatú, kiválóan hidratálja, frissíti az arcom, mivel rosaceával küzdök ezért is választottam ezt a virágvizet. Az arckrém vagy olaj előtt fújok belőle az arcomra és ezzel masszírozom be a krémet vagy az olajat.
Előnyök:
Hátrányok:
Ani
2016.03.21
A férjem azt mondta, hogy ennek az illata túl csajos, őt ne fújjam (a Hidratáló krémet viszont szereti) úgy hogy ez a csoda csak az enyém!! Imádom.
Előnyök:
Hátrányok:
Czimbula Anita
2016.03.04
Mielőtt bekerült az életembe a virágvíz reggelente az első utam mindig a konyhába vezetett a kávémért. Most már első út mindig a fürdőszoba és a virágvíz. Egyszerűen imádom ezzel indítani a napot. Nem vagyok valami jó fej reggelente, de az arcom frissítése és a nagymamám kertjére emlékeztető illat sokat javít a nap kezdésen.
Azt vettem észre hogy egyre többször van, hogy egy kis jókedvért a fürdőbe osonok virág-vizezni. :D Nekem ez lett a szenvedélyem!
Előnyök:
Hátrányok:
K. Eszter
2015.12.20
Nekem is be kellett szereztem ebből a szuper finomságból;). Én főleg úgy használom, hogy a krémek vagy az olajok alá fújom, és mintha (az amúgy is csúcsszuper krémek) még jobbak lennének tőle! De volt, hogy nem volt kedvem kenegetni és csak ezzel fújtam be magam és már ez is sokat segített a száraz bőrömön:)!
Előnyök:
Hátrányok:
Lantos Szilvia
2015.09.25
ő is belekerult a kosaramba mondom a bőrom kapjon mindig más ingert. Ő is jo , kevésbé hidratál ,inkább tonizál ezt inkább reggeli ébresztőnek használom telibe fujom a kis arcocskám és indulhat a nap szuper
Előnyök:
Hátrányok:
Schmidt Dorottya
2015.08.30
Nagyon kellemes illatú virágvíz, azonnal beissza a bőröm, nagyon jól hasznosul érzésem szerint. Frissít, tonizál.
Előnyök:
Hátrányok:
Régi-Mezei Zsuzsa
2015.07.03
Legelőször azt emelném ki, hogy hazai viszonylatban a BB virágvizei kiemelkedőek, hiszen nem tartalmaznak egyebet a színtiszta virágvízen kívül, még tartósítószert sem! Számomra nagyon fontos, hogy mit kenek/fújok a bőrömre. Ezt a tiszta virágvizet örömmel használom, minden fújás egy cseppnyi mámor.. az édes rózsaillat, a hűsítő permet.. Mennyei! :) Én a reggeli és az esti arctisztítást követően használom, ez az első, ami ilyenkor a bőrömre kerül. Ez után jöhet a többi Berber finomság! Mindenkinek jó szívvel ajánlom a használatát! :)
Előnyök:
Hátrányok:
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza