Kérdés esetén hívd Ügyfélszolgálatunkat: +36 70 6099721        Berber Beauty Bázikus Thalasso Naturkozmetikumok

VIDD A WELLNESST HAZA!

Karcsúsító Algapakolás

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Lantos Szilvia
2015.03.27
EGYszeruen csodálatos, miért nem találtam meg elobb?? mennyi pénzt áldoztam az MLM csodákra sikertelenul,,de ez...orok lako nálam,
Molnár Márta
2015.03.08
Imádom a BB termékeit.
Hihetetlen, mit művel ez a készítmény. Valóban karcsúsít, tünteti a narancsbőrt. Ebben a márkában annyira hiszek, annyit bizonyított, ellenkezője már fel sem merül bennem.
Natali Aphrodite
2014.01.11
Kis karácsony, nagy változás!

Egy kisebb Berber Beauty csomaggal leptek meg szeretteim és úgy gondoltam, miután kipróbálom őket, írok mindegyikről pár sort!

Ez a karcsúsító algás pakolás maga a csoda! Felkenés után mikor kibugyoláltam magam épp a tükör előtt álltam és amint megpillantottam magam láttam, hogy nahát! valami változott! A látvány ami fogadott annyira tetszett, hogy azon gondolkoztam inkább le se mosom magamról ezt a csodaszert! Mert hihetetlenül szembetűnő eredményeket tapasztaltam! Nagyon kellemesen csalódtam ebben a termékben is, ugyanis már annyi mindent kipróbáltam, de nekem eddig ez vitte a pálmát!

A kezeleseket, hogy még eredményesebbek legyenek, kombinálom testmozgással és odafigyelek a táplálkozásomra is, de ezekkel a termékekkel tudom a maximálisan formába hozni magam! Egyenesen imádom őket!!!

Sok sikert kívánok a többi kedves hölgynek is, akik szeretnék a legjobb formájukat hozni!
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza