Berber Beauty Bázikus Thalasso Naturkozmetikumok

Vidd a Wellnesst haza!

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Lantos Szilvia
2015.03.27
EGYszeruen csodálatos, miért nem találtam meg elobb?? mennyi pénzt áldoztam az MLM csodákra sikertelenul,,de ez...orok lako nálam,
Előnyök:
Hátrányok:
Molnár Márta
2015.03.08
Imádom a BB termékeit.
Hihetetlen, mit művel ez a készítmény. Valóban karcsúsít, tünteti a narancsbőrt. Ebben a márkában annyira hiszek, annyit bizonyított, ellenkezője már fel sem merül bennem.
Előnyök:
Hátrányok:
Natali Aphrodite
2014.01.11
Kis karácsony, nagy változás!

Egy kisebb Berber Beauty csomaggal leptek meg szeretteim és úgy gondoltam, miután kipróbálom őket, írok mindegyikről pár sort!

Ez a karcsúsító algás pakolás maga a csoda! Felkenés után mikor kibugyoláltam magam épp a tükör előtt álltam és amint megpillantottam magam láttam, hogy nahát! valami változott! A látvány ami fogadott annyira tetszett, hogy azon gondolkoztam inkább le se mosom magamról ezt a csodaszert! Mert hihetetlenül szembetűnő eredményeket tapasztaltam! Nagyon kellemesen csalódtam ebben a termékben is, ugyanis már annyi mindent kipróbáltam, de nekem eddig ez vitte a pálmát!

A kezeleseket, hogy még eredményesebbek legyenek, kombinálom testmozgással és odafigyelek a táplálkozásomra is, de ezekkel a termékekkel tudom a maximálisan formába hozni magam! Egyenesen imádom őket!!!

Sok sikert kívánok a többi kedves hölgynek is, akik szeretnék a legjobb formájukat hozni!
Előnyök:
Hátrányok:
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza