Kérdés esetén hívd Ügyfélszolgálatunkat: +36 70 6099721        Berber Beauty Bázikus Thalasso Naturkozmetikumok

VIDD A WELLNESST HAZA!

Ghassoul Arc- és Test Agyag

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (27 vélemény)
(27)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Tótok-Molnár Hajnalka
2015.09.06
Nagyon régóta terveztem kipróbálni, most kihasználtam a remek akciót és nem bántam meg! Zsírosodásra hajlamos, miteszeres a a bőröm. Még csak 3 napja használom, de már látványos a javulás, a fekete kis pöttyös szinte eltűntek, kitisztultak, a bőröm finom puha. Ma hajra is kipróbáltam, fantasztikus a végeredmény, fényes, jó tartású lett a hajam. Már értem a rajongást és én is beállok a sorba, remélem mindig tarthatok belőle a fürdőszobámban!
Zita
2015.08.30
Mindig problémásnak éreztem az alapozótól való alapos megszabadulást a bőrömről. A Ghassoul viszont kis mennyiséggel is tökéletesen és gyorsan tisztítja az arcbőröm, teljesen friss és üde érzést és puhaságot hagyva.
Roberta Nagy
2015.08.29
Alap termék, nekem nagyon rendben tartja a bőrömet mind az arcomon, mind a hátamon.
Mindig kell, hogy legyen otthon! :)
Geosics Nikolett
2015.08.24
Egyik kedvencem a Berber Beauty-tól. Szeretem az illatát, hatását. Megjegyzem nem az elejétől láttam a hatását, de pár használat, és szembetűnt a tisztító hatása, érezni, hogy dolgozik a bőrömön, használatról használatra szebb a bőr, üdébb, egységesebb bőrfelszín. Minden bőrtípusra, bőrállapotra megfelelő lehet, erős, mégis gyengéd. Aki gondolkozik, próbálja ki, hiszen most akció is van, és más termékeket is, mert én még nem csalódtam a Berber Beauty termékekben, sem a csapat hozzáállásában. Örülök, hogy rátok találtam! :-)
Tóth Viktória
2015.08.15
Nahát, ilyet nem tapasztaltam, mielőtt ez a bőrtisztító csoda a kezembe került.
Több szemölcsös anyajegytől és lógó fibromától szabadultam a meg a használatának és méregtelenítő hatásának köszönhetően teljesen spontán módon, külön erre irányuló szándékom nélkül, de nagy-nagy örömömre.
Egyéb előnyeit az előttem szólók már hosszasan ecsetelték. Csatlakozom hozzájuk, minden igaz!:)
És maximálisan megértem Eleonórát, és beállok mögé a sorba kántálni:
- Nekem mindig legyen agyagom otthon!
Pék Gáborné
2015.05.17
Gondolkodtam, melyik a kedvenc BB termékem, de nem tudok csak egyet kiválasztani. Az biztos, hogy "Ő" az elsők között van. Imádom az illatát, mosakodáshoz és pakolásként is kiváló. A tini unokám bőre meglehetősen pattanásos volt, amióta ezt használja és a Geránium virágvizet, rá se lehet ismerni a bőrére. Persze besegített még a Green Clay zöld agyagpakolás is. Mindenkinek csak ajánlani tudom, csillagos ötös!
Rofcsász Eleni
2015.05.11
Csodatermék! A használatától sokkal, de sokkal szebb a bőröm, mint valaha, és a bőröm is puha. Ajánlom mindenkinek!
Olasz Laura
2015.05.02
Alap termék! Fantasztikus illattal és tisztító hatással! Mindig van itthon!
Daniella
2014.02.02
egyértelműen a sírig fogom vinni magammal  !!: ) mint sampon kiváló csak ezt használom a hajamra 2 hete! Eredmény: dús, fényes megnőtt egészséges pihe puha hajkorona. mint tusfürdő: puha, egészséges bőr. Mint arc/sminklemosó: maradéktalanul az összes szennyeződést eltávolítja és élettel telivé varázsolja az arcom. Mint pakolás arcon/testen: érezhető és látható ahogy dolgozik a termék, használatról használatra szebbé varázsolja az embert. És ha szép a bőröm, hajam és a testem boldog vagyok úgyhogy boldogság hormonként is működik !: ) 
Ábri Szilvia
2014.01.31
A nagy kedvenc. :) Mindennapos használatától az amúgy nem túl szép arcbőröm végre kitisztult. Csodálatos tisztaságot, frissességet ad. Napról-napra látványosabb a hatása.
Adri
2013.08.07
GHASSOUL=SZERELEM
A Ghassoul nálam egyértelműen a non plus ultra kategória.
Ezt a fajta tisztaságot sem szappan, sem tusfürdő nem adja/adhatja meg a bőrömnek.
Szabó Erika
2013.05.22
Valóban tökéletesen tisztít! Használat után üde, selymes lesz az arc, és semmihez sem fogható tisztaság érzetet ad.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza