Kérdés esetén hívd Ügyfélszolgálatunkat: +36 70 6099721        Berber Beauty Bázikus Thalasso Naturkozmetikumok

VIDD A WELLNESST HAZA!

Átlagos értékelés:
5 (5 vélemény)
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Szabó Mercédesz
2021.12.21
Az irritált bőr gyorssegélye. Csökkenti a viszketést, pirosságot, gyulladást. Segít álomba merülni, az illata is nyugtató. Volt, hogy arckrém helyett is használtam, jót tesz a pattanásos bőrnek is. Illetve még szúnyogcsípésre, fejbőrirritációra is jó. Hatmasszázshoz pedig....na jó, abbahagyom. Jolly joker és kész.
Előnyök: Csökkenti a bőrirritációt, gyulladást
Segíti az elalvást, nyugtató az illata, ellazít
Hátrányok: Nincs
Hartel-Török Zsuzsanna
2018.02.08
Évek óta használom, soha nem hiányozhat a fürdőszobából. Annyira csodálatos az illata, hogy arra nincsenek szavak! Csak az érti, aki kipróbálta ;-)
Gábris Péterné
2016.04.21
Az egyik kedvencem. Nagyon kellemes levendula illata a bőrön is sokáig érezhető, nyugtatóan hat. Kiváló bőrápoló hatású.
Kinga
2015.09.01
Teljesen lenyűgözött ez az olaj! Ez a legfinomabb, legvirágosabb és legjobb levendula illat, amivel valaha találkoztam! Csodás a hatása, remekül ellazít, enélkül számomra elképzelhetetlen egy jó nyugtató masszázs!
Geosics Nikolett
2015.04.01
Levendula illót, levendulás szappant is használtam, kedvenc illatom lett, ez az olaj is megvan. Magát a növényt nem szaglásztam még. Nyugtat, mind a lelkem, mint az arcom, ha fáj a fejem akkor is használom, szippantok az üvegből jó mélyen, és kenem is a homlokomra. Masszírozáshoz is próbáltuk már.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza