Kérdés esetén hívd Ügyfélszolgálatunkat: +36 70 6099721        Berber Beauty Bázikus Thalasso Naturkozmetikumok

VIDD A WELLNESST HAZA!

Átlagos értékelés:
5 (11 vélemény)
(11)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Marietta
2017.02.16
A lelki hatásaiért használom nap mint nap, kiegyensúlyoz, védöburkot von körém. Természetesen a pihe-puha bör is fontos, de ez az illat...mintha mindig is hozzám tartozott volna. Nem tudom megunni, mint sok más illatot. Én nem fürdöben használom, zuhanyzás után átkenem vele magam és máris szebb a napom. Imádom.
Takács Lujza
2016.11.28
Már megint csak áradozni tudok egy újabb kipróbált "terméketekről"! Miért az idézőjel? Mert ez az olaj sem csak egy termék...maga a csoda, a legkedvesebb kényeztetőmmé vált a mindennapjaimban! Használom reggel munka előtt, napközben és este is. Imádom ,hogy kétlábonjáró vaníliás pudingnak érzem magam tőle! :)
Ferencz Leticia
2016.07.27
Igazi vanília illata van. Kellemes, édes. :) Oda vagyok érte. :) Remekül ellátja a feladatát, puhává teszi a bőrt, és egész gyorsan be is szívódik. :)
dr. Fábri Orsolya
2015.12.14
Nagyon szeretem! A Vaníliás-Cukros Bőrradír után csakis ezt használom!
Révészné Petró Zsuzsa
2015.12.13
A közös fürdőzések pihe-puha illata--nem hivalkodó , púdereb vanilia illatú. Imádom.
Tófeji Zita
2015.07.24
Fürdővízbe téve szépen hidratálja a bőrt.
Schmidt-Bernát Dorottya
2015.05.19
Nagyon finom illatú, és tartós is az illata, ha készülök valahova néha a vaníliás-cukros radír után még a fürdővízzel ezzel is bedörzsölöm magam, nagyon kellemes.
Tacsi Tímea
2015.03.14
Ez az olaj az új nagy szerelmem! Isteni finom az illata, és akár a bázikus sófürdőmbe téve, akár külön a bőrre kenve zuhanyzás után csodálatos a hatása, pihe-puha és illatos bőrt eredményez. A bőrre gyakorolt hatása mellett pedig a lélektani hatás sem elhanyagolható, engem spec. nagyon ellazít és és nyugtat. :)
Hagymási Andrea
2015.03.11
Tegnap kaptam kézhez, ezt a csodát!!: )A vaniliás-cukros bőrradír után -ami egy nagy kedvenc- már nagyon vártam, kiváncsi voltam, hogy milyen lesz, s azt mondhatom,egy cseppet sem csalódtam!Az illata isteni finom és a bőröm pedig pihe puha lett tőle!: )Önmagában is egy kiváló termék, de a bőrradírral együtt szuper párosítás!!Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Riegel Ágnes
2014.02.03
Ha valaki puha, meleg, érzéki illatba szeretne burkolózni, akkor ez tökéletes választás! nem utolsósorban a "másik nemre" is nagy hatással van ez az illat :)
Daniella
2014.02.02
tipikus Berber csoda termék. a vaníliás-cukros bőrradír után felkenve csodákat művel az emberi testtel..: ) 
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza