Szavazás
Legyen BB 2019 FOTÓ- és VIDEÓVERSENY?
Igen!
Nem!
Facebook
SZÉPSÉGPRAKTIKÁK

www.bazikustestapolas.hu

  • termékleírások
  • praktikák
  • blog
  • fényképek
  • videók
Fizetési megoldás
Hírlevél
Házhozszállítás

Termékek


Kávé Bázikus Masszázs- és Fürdőolaj 125ml
Kávé Bázikus Masszázs- és Fürdőolaj 125ml

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
6
Ferencz Leticia
2016.07.27 21:52
Mesés kávéillata van. A barátom nagyon szeret mindent ami kávés, így rajta próbáltuk ki masszázsolajként, és remekül vizsgázott. :) Szép, puha lesz tőle a bőr. :)
5
Takács Viktória
2016.01.23 17:46
Nagyon kellemes kávé illata van. A többi szivárvány-olajjal együtt tökéletes hatást érhetünk el vele! Hidratál, lúgosít, az illatod is csodás lesz tőle. Újabb kedvencem a Tunéziai olaj mellett :)
4
Régi-Mezei Zsuzsa
2015.07.15 10:48
Az illatát tekintve ez a kedvenc BB olajam. Nem tudok betelni az illatával, annyira finom kávéillat! A hatása is fantasztikus, és ami még a kedvencem, az az, hogy pillanatok alatt beszívja a bőröm, még a legnagyobb melegben sem marad kellemetlen olajos utóérzet a bőrömön. Comb-popsi-has területére alkalmazom, kiválóan ápolja, szépíti a bőröm. Must have darab!!
3
Tacsi Tímea
2015.03.15 00:05
Az első, ami megfogott benne az az illata. Egyszerűen mennyei!

A második, ami megfogott benne a szaglászás után, amikor kipróbáltam a sós fürdőmbe téve. Érdekes tapasztalataim voltak vele. Teljesen felhevítette a testem, pozitív értelemben. Éreztem, ahogy felpörgeti a testem, a fürdő közben és utána is még jó pár percig szinte szakadt rólam a víz, de nagyon jól eső formában. Ahogy a többi olaj esetében is, itt is igaz, hogy utána nem kell külön kenegetni magunkat, bőven elegendő hidratálást kaptam a fürdőolajos-fürdősós kádban fekvéstől. Pihe-puha bőr, a különböző állapotú bőrfelületeim pedig közel egyformává válnak a hatására.

2
K. Eszter
2014.01.13 09:34
Én ebből az olajból egy termékmintát kaptam, de engem már az illata is rabul ejtett! Pont olyan, mint a kedvenc kávémé! Úgyhogy eddig kicsit féltem, hogy túl robusztus illata van és inkább egy erős feketére emlékeztetne, de most már biztos, hogy ezt is ki fogom próbálni! Bár nekem eddig minden olajnak nagyon tetszett az illata, amiket eddig szaglásztam/használtam :).
1
Natali Aphrodite
2014.01.11 14:44
Mint már egy másik terméknél említettem, a karácsonyi csomagom tartalmazta ezt a remek hatást nyújtó kávés masszázs és fürdőolajat is!

Sajnos rendgeteg mereganyagot juttatunk a szervezetünkbe legfőképp a nem megfelelő táplálékkal, valamint vegyszrekkel és sajnos a káros hatások a bőrünkön mutatkoznak meg. Én is küzdök a narancsbőr jeleivel és igyekszem minden lehetséges úton módon eltüntetni! A Berber Beauty Karcsúsító Agyagpakolása mellé ez a kávés olaj tökéletes segítség a cellulitisz leküzdésében!! Már az első pár alkalom után látványos eredmenyt mutatott, pedig én csak az esti fürdés után alkalmaztam!

Tegnap első alkalommal használtam futáshoz, fóliába betekerve magam! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy lehet e még eredményesebb, ha így edzéshez is hazsnálom, felváltva a Berber Beauty Anti Cellulit Masszázs és Fürdőolajjal!

Az egyetlen dolog amit nem kedvelek annyira ebben az olajban , az az illata.. Dehát az eredmény magáért beszél, így már fel se tűnik...!!

Webáruház készítés