Kérdés esetén hívd Ügyfélszolgálatunkat: +36 70 6099721        Berber Beauty Bázikus Thalasso Naturkozmetikumok

VIDD A WELLNESST HAZA!

Átlagos értékelés:
5 (5 vélemény)
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Cseh Gabriella
2022.05.23
Kedves Berberbeauty!
Szeretném megköszönni ezt a terméket idős édesapám nevében, aki rendszeresen maszírozza ezzel a termékkel a térdét, illetve a lábait. Ezen kívül rendszeresen csöppent belőle a fürdővizébe is. Mióta használja ezt a terméket, a bőrszárazsága minimálisra csökkent, és azt mondja, hogy minden zöldteás fürdés után sokkal frissebbnek érzi magát, mint korábban. Aztán én is kipróbáltam, így állandó családi kedvenc lett ez a fürdőolaj ! Minket ez a termék meggyőzött, köszönjük!
Göcző Gabriella
2018.05.04
Hátha segít valakinek... szerintem leginkább a gyöngyvirágra emlékeztet az illata :). Én nagyon szerettem.
Gábris Péterné
2016.04.21
Nem gondoltam, hogy ilyen kellemes illata lesz. Kiválóan tonizálja, feszesíti a bőrt, kiváló bőrnyugtató hatású. Kellemes illata mellett kiváló bőrápoló is. Érdemes kipróbálni!
Tacsi Tímea
2016.02.29
A legújabb kedvencem! Mintaként kaptam egy korábbi rendelésemhez, és azonnal eldöntöttem, hogy a következő alkalommal ez is a kosárba fog kerülni, mert azonnal elvarázsolt az illata és a hatása is. Érezhetően kiegyenlíti a bőrállapotot, mindenkinek csak ajánlani tudom, a különösen problémás bőrűeknek meg pláne!
Rofcsász Eleni
2015.05.11
Ez volt az első olaj, amit kipróbáltam a "Dago" fürdő keretein belül, amiről a blogomon írtam bejegyzést:
http://azrail5.blogspot.hu/2014/09/berber-beauty-dago-bazikus -sofurdo-teszt.html

Amikor izomlázam van a mai napig ezt az olajat vetem be segítségnek, hiszen már másnap jelentősen javul az izomfájdalom. És nem csak ezen segít, de a bőröm is puha és finom illatos lesz a használata után, illetve a hátamon lévő piros foltokon, apró pattanásokon is segített, elmulasztotta őket.
Testvéremnek a combján vannak kiütései a melegtől, és edzés után, neki is eltűntek a kiütések, miután befeküdt egy kádnyi olajos vízbe.
A mennyisége szerintem kiadós, így hónapokig élvezhetjük jótékony hatását.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza