Kérdés esetén hívd Ügyfélszolgálatunkat: +36 70 6099721        Berber Beauty Bázikus Thalasso Naturkozmetikumok

VIDD A WELLNESST HAZA!

Átlagos értékelés:
5 (10 vélemény)
(10)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Fábián Evelin
2024.01.03
Az Ezeregyéjszaka illata! Természetes, mély, elbűvölő jázminillat, tényleg olyan, mintha egy jázminbokor alatt üldögélnék.
Pősze Andrea
2019.09.17
Nagyon kellemes illata van, puha lesz a bőröm tőle. általában fürdés után használom, de van, hogy csak a nyakamra kenek belőle, vagy a karomra reggel vagy a nap folyamán.
SZABÓ INGRID
2018.10.25
Nekem a jázmin illat soha nem volt a kedvenceim között, valahogy mindig a büdös kölni szagot jelentette számomra. De ez az arab jázmin, ez valami csoda, kellemes illat és nem a régi kölni szag! Első pillanattól kezdve elvarázsolt az illata, igazi léleküdítő csodaszer! Egyik kedvencem lett!
Varga Rita
2016.10.03
"Szerelem az első pillanattól fogva." Régen el sem tudtam volna képzelni, hogy egy édes, "nehézkes" illat így megbabonázzon. Most pedig nem tudok meglenni nélküle, parfüm helyett is ezt használom. A csodás bázisolajok a bőrömet kényeztetik, a jázmin illata pedig segít ellazulni egy fáradt nap után. Illata a bőrön sokáig megmarad. Úgy hiszem, ez a termék alap darab lesz nálam.
Gábris Péterné
2016.04.21
Kellemes, lágy illata a bőrön is érződik. Fürdés után, nedves bőrbe masszírozva gyorsan beszívódik és illatos, puha bőrt eredményez. Ő is kedvenc!
Takács Viktória
2016.03.27
Az illata nagyon kellemes, lágy, nem tolakodó. Elengedhetetlen kelléke a testápolásnak! Fürdővízhez és masszázshoz használtam, hosszan tartó puhaság és illat az eredmény... Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom!
Tacsi Tímea
2016.02.29
Egyszerűen szerelmes vagyok ebbe az olajba, első szaglásra és kenésre az egyik fő kedvencem lesz, és ez a véleményem azóta is állandó. Van, hogy parfümként használom, nyakra kenve sokáig megmarad az illata.


Olasz Laura
2015.05.03
Bámulatosan finom az illata ennek az olajnak! Amikor rossz hangulatomban vagyok azonnal nyúlok érte és mosolyt csal az arcomra! Parfümolajként is megállja a helyét, este alkalmazva még reggel is érződik az illata. Azt nem is kell megemlíteni, hogy mennyire selymes bőrt hagy maga után, ezt már megszokhattuk a Berber csodáktól!
Dr. Eisenhauer Virginia
2015.01.26
Szeretem ennek az olajnak az illatát, mert feltölti a lelkem energiával, de ha fáradt vagyok, lecsendesít. Használom az egész testemre, de sokszor az arcomra is. A bőröm hálás érte, mert sokkal feszesebb, hidratáltabb, selymesebb.
A páromnak is bejön az illata.
Shárkia Amira
2014.03.15
Kedves meglévő és leendő vásárlók!
A Berber Beauty olajai közül az általam igen kedvelt Arab jázmin olajnak
hatásait jó szívvel megosztanám  Önökkel!
Tapasztalataim.(professzionális felhasználások alapján is)
Illatra pont annyi árad belőle, amennyi szükséges,számomra abszolút nem erős(talán félvérként (arab)hozzá vagyok szokva az erős illatokhoz, ízekhez  is, de az európai igényeket szem előtt tartva, abszolút bátran javaslom használatra, hiszen  (ha valakinek még mindig erős lenne) akár szintén más, egyénnek aktuálisan megfelelő,  bázisolajhoz adva is   illatát,  hatását hatékonyan őrzi és teszi.
Érzékenyebb arcbőrre óvatosan használandó, esetleg más krémalap fölé helyezve, vegyítve, épp pár cseppet csak..így bevált..
Olyan, mintha egy pillanatra a nem is olyan messze lévő arab világba csöppennénk. 
Szeretnivaló.  Nélküle már nem vagyok ugyanaz az (magán)ember, mint ami előtte voltam és a vendégeim sem!
Misztikus, lágy, selymes, körülölelő.
igazi tiszta (mint amilyen  a tulajdonos hölgy is:)esszencia, az arab-  és keleti  világ  igazi elixírje.
Egy csoda!
Lélekig hat…és mindent módosít. amire épp szükség van, annyit, amennyit épp szükséges.
Használják bátran, megéri!
Egy nőnek szüksége van a Jázminolajra! hogy miért? azt tapasztalják meg Önök is…
Üdvözlettel
Shárkia Amira
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza