Kérdés esetén hívd Ügyfélszolgálatunkat: +36 70 6099721        Berber Beauty Bázikus Thalasso Naturkozmetikumok

VIDD A WELLNESST HAZA!

Ghassoul Agyagsampon Arganolajjal

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (24 vélemény)
(24)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Bori
2022.04.02
Tavaly novemberben rendeltem egy-egy flakonnal minkét BB samponból; a Ghassoul és az Ever Green zöld regeneráló agyagsamponból. Én felváltva használom őket, így külön-külön nem tudom értékelni a hatásukat, de együtt CSODÁT MŰVELTEK a hajammal!
Hosszú, könyék alá érő, de vékonyszálú hajkoronám az évek során egyre erőtlenebbé vált, és lényegében már csak azért volt, hogy legyen, csak lógott szegény. Ám ahogy elkezdtem használni ezt a két terméket, arra lettem figyelmes, hogy a hajam újra megtelik élettel, boldog és erősödik. És nem csak a hajszálaim! A fejbőröm is mintha felüdülne a hajmosások során.
Nemrégiben ráadásul felfigyeltem rá, hogy mintha kicsit szorosabbak lennének a hajgumijaim, így kezd az a határozott benyomásom támadni, hogy (szűk 5 havi használat után) lassan, de biztosan elkezdett dúsulni is a hajam. Ezt még nézegetem, de akár így van, akár nem, nagyon hálás vagyok a BB agyagsamponokért, és csak ajánlani tudom őket mindenkinek! Megváltást és törődő ápolást nyújtanak a hajnak és a fejbőrnek!
Előnyök: A Berber Beauty termékekre egyébként is minden esetben jellemző lágy, finom illat.
Gyengéd ugyanakkor kellemes mértékű habzás.
Kiadós kiszerelés (nekem rendszeres használat mellett a két flakon kb. 5-6 hónapig tart ki).
Tökéletesen és hosszan tartóan tisztít. A hajat könnyen fésülhetővé teszi.
A hajam és a fejbőröm sugárzó hálával és üdeséggel reagál rá.
Hátrányok: Nincs.
Andrea
2022.03.27
Zsíros és vékony szálú a hajam, sok sampont próbáltam már, de eddig ez a legjobb sampon, ami nekem bevált. Kevesebbszer kell hajat mosnom, tartást és szép fényt is ad a sampon a hajamnak.
Pápay Hajni
2019.08.04
Felborult a fejbőröm ph értéke, a stressz miatt vagy hormonális okokból, nem tudom, nyilván a kettő összefügg, elkezdett viszketni a fejbőröm, csomókba hullott a hajam hajmosáskor, zsíros lett, 3 naponta mosnom kellett. Ez a sampon két hét alatt mindezt megszüntette. Egy évig használtam, aztán váltottam másra, mert szeretem néha a változatosságot. :-) Most a hajam ugyanúgy hullik és viszket a bőröm, megrendeltem a sampont ismét, de ezúttal kitartok melletette, nincs az az illatos bio sampon, amire lecserélném. Ja és ami fontos, ezzel a samponnal 5-6 naponta elég hajat mosnom, annyira kiegyensúlyoza a haj működését, így elég takarékos a használata.
Burinda Csilla
2019.07.15
Ez a sampon egy csoda! gyönyörű a vékony szálú hajam tőle :) szeretettel ajánlom mindenkinek, aki dúsabb, fényesebb hajra vágyik.
Takács Lujza
2019.07.10
Az egyik legjobb sampon amit valaha használtam, a hajam gyönyörű és fényes tőle, egy lemosás után is tiszta érzetet nyújt, az illatát imádom. És nem utolsó sorban nagyon jó a hajnövekedésre is. :)
Borbély Nikoletta
2018.11.30
Nagyon szeretem ezt a terméket és már jó ideje használom. Az illata nagyon kellemes, mint ahogyan a többi terméké is. A hajam ettől a sampontól lágy és selymes tapintású. Nekem egyértelműen bevált!
Horváth Szilvia
2018.09.05
Nem tudtam dönteni a 2 sampon között, ezért mind a kettőből rendeltem 1-1 flakonnal. Összességében mind a kettő jól ápolta a hajam balzsam és minden egyéb ápolószer használata nélkül is. (A Ghassoul argánolajos picit jobban bevált, már a textúrájából kifolyólag is, mert az Ever Green-nél a sampon egy része sokszor a fürdőkádban landolt.) Nekem vékonyszálú, félhosszú hajam van amit általában 2 naponta mosok, ekkor egyszer szoktam samponozni és kb. 5 percet hagyom hatni. Ezzel a használattal közel 2 hónapra volt elegendő egy flakon sampon. Mikor elfogyott mind a kettő mérlegeltem, hogy nekem nem csökkentette a hajmosasok számát, nem vettem észre, hogy kevesésbé hullott volna a hajam vagy több nőtt volna. (Hiszen arra a sok pozitív véleményre hagyatkoztam ami meggyőzött a vásárlás előtt). Majd ismét visszatértem a korábban használt bio samponomhoz és az első hajmosás alkalmával jött a felismerés, hogy mennyivel könnyebb volt kifésülni a hajam és hajszárítás után is mennyivel puhább és selymesebb volt amíg a B.B. samponokat használtam. Mégis volt varázslat nálam is, csak nem vettem egyből észre.
Gátiné Juhász Angéla
2016.08.31
Több flakonnal rendeltem a samponból. Nagyon sokat festettem a hajam az utóbbi időben,így eléggé roncsolódott. Nagyon kíváncsi voltam a samponra,mert zsírosodik is a hajam és vékony szálú. Nekem nagyon bevált,használata után dúsabb hatású lett és kevésbé zsírosodik,így nem kell naponta hajat mosnom.
Kalmár Zsófia
2016.08.30
A kedvenc samponom! Rendszeres használata óta látványosan dúsabb a hajam, sok-sok új babahaj növekszik folyamatosan! Kétszer szoktam vele hajatmosni, a második használatnál már nagyon jól habzik. Az illata finom, visszafogott! Szerencsére egy flakon elég sokáig kitart, így én továbbra is ezt fogom használni!
Ferencz Leticia
2016.07.27
Ez a sampon valami csodálatos. :) Nagy hajmániás lévén már mindenféle natúr sampont kipróbáltam(külföldieket is), de ez volt talán az első, ami úgy igazán bevált. :) Szép volt tőle a hajam. Nem lapult le, a zsírosodáson is segített valamennyit, balzsam nélkül se volt egy szénakazal a hajam. Egyszerűen bevált. És szerintem a habzással sincs gond. :)
Suga Gabor
2016.07.18
Kedves Anna! Engem, mint új felhasználót bizony nagyon érdekelne ez a sampon - ha esetleg még így 1 hónap távlatából meglenne, egyeztethetnénk az e-mail címemen (sugig@freemail.hu), hogy ne a termék véleményezést és hozzászólásokat trollkodjuk szét. Köszönöm!
Szendrey Anna
2016.06.20
Nekem ez kivételesen nem jött be, ha valaki eljön érte a munkahelyemre szívesen nekiadom.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza