Berber Beauty Bázikus Thalasso Naturkozmetikumok

Vidd a Wellnesst haza!

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
5 (22 vélemény)
(22)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Pápay Hajni
2019.08.04
Felborult a fejbőröm ph értéke, a stressz miatt vagy hormonális okokból, nem tudom, nyilván a kettő összefügg, elkezdett viszketni a fejbőröm, csomókba hullott a hajam hajmosáskor, zsíros lett, 3 naponta mosnom kellett. Ez a sampon két hét alatt mindezt megszüntette. Egy évig használtam, aztán váltottam másra, mert szeretem néha a változatosságot. :-) Most a hajam ugyanúgy hullik és viszket a bőröm, megrendeltem a sampont ismét, de ezúttal kitartok melletette, nincs az az illatos bio sampon, amire lecserélném. Ja és ami fontos, ezzel a samponnal 5-6 naponta elég hajat mosnom, annyira kiegyensúlyoza a haj működését, így elég takarékos a használata.
Előnyök: -
Hátrányok: -
Burinda Csilla
2019.07.15
Ez a sampon egy csoda! gyönyörű a vékony szálú hajam tőle :) szeretettel ajánlom mindenkinek, aki dúsabb, fényesebb hajra vágyik.
Előnyök: -
Hátrányok: -
Takács Lujza
2019.07.10
Az egyik legjobb sampon amit valaha használtam, a hajam gyönyörű és fényes tőle, egy lemosás után is tiszta érzetet nyújt, az illatát imádom. És nem utolsó sorban nagyon jó a hajnövekedésre is. :)
Előnyök: -
Hátrányok: -
Borbély Nikoletta
2018.11.30
Nagyon szeretem ezt a terméket és már jó ideje használom. Az illata nagyon kellemes, mint ahogyan a többi terméké is. A hajam ettől a sampontól lágy és selymes tapintású. Nekem egyértelműen bevált!
Előnyök: -
Hátrányok: -
Horváth Szilvia
2018.09.05
Nem tudtam dönteni a 2 sampon között, ezért mind a kettőből rendeltem 1-1 flakonnal. Összességében mind a kettő jól ápolta a hajam balzsam és minden egyéb ápolószer használata nélkül is. (A Ghassoul argánolajos picit jobban bevált, már a textúrájából kifolyólag is, mert az Ever Green-nél a sampon egy része sokszor a fürdőkádban landolt.) Nekem vékonyszálú, félhosszú hajam van amit általában 2 naponta mosok, ekkor egyszer szoktam samponozni és kb. 5 percet hagyom hatni. Ezzel a használattal közel 2 hónapra volt elegendő egy flakon sampon. Mikor elfogyott mind a kettő mérlegeltem, hogy nekem nem csökkentette a hajmosasok számát, nem vettem észre, hogy kevesésbé hullott volna a hajam vagy több nőtt volna. (Hiszen arra a sok pozitív véleményre hagyatkoztam ami meggyőzött a vásárlás előtt). Majd ismét visszatértem a korábban használt bio samponomhoz és az első hajmosás alkalmával jött a felismerés, hogy mennyivel könnyebb volt kifésülni a hajam és hajszárítás után is mennyivel puhább és selymesebb volt amíg a B.B. samponokat használtam. Mégis volt varázslat nálam is, csak nem vettem egyből észre.
Előnyök: -
Hátrányok: -
Gátiné Juhász Angéla
2016.08.31
Több flakonnal rendeltem a samponból. Nagyon sokat festettem a hajam az utóbbi időben,így eléggé roncsolódott. Nagyon kíváncsi voltam a samponra,mert zsírosodik is a hajam és vékony szálú. Nekem nagyon bevált,használata után dúsabb hatású lett és kevésbé zsírosodik,így nem kell naponta hajat mosnom.
Előnyök: -
Hátrányok: -
Kalmár Zsófia
2016.08.30
A kedvenc samponom! Rendszeres használata óta látványosan dúsabb a hajam, sok-sok új babahaj növekszik folyamatosan! Kétszer szoktam vele hajatmosni, a második használatnál már nagyon jól habzik. Az illata finom, visszafogott! Szerencsére egy flakon elég sokáig kitart, így én továbbra is ezt fogom használni!
Előnyök: -
Hátrányok: -
Ferencz Leticia
2016.07.27
Ez a sampon valami csodálatos. :) Nagy hajmániás lévén már mindenféle natúr sampont kipróbáltam(külföldieket is), de ez volt talán az első, ami úgy igazán bevált. :) Szép volt tőle a hajam. Nem lapult le, a zsírosodáson is segített valamennyit, balzsam nélkül se volt egy szénakazal a hajam. Egyszerűen bevált. És szerintem a habzással sincs gond. :)
Előnyök: -
Hátrányok: -
Suga Gabor
2016.07.18
Kedves Anna! Engem, mint új felhasználót bizony nagyon érdekelne ez a sampon - ha esetleg még így 1 hónap távlatából meglenne, egyeztethetnénk az e-mail címemen (sugig@freemail.hu), hogy ne a termék véleményezést és hozzászólásokat trollkodjuk szét. Köszönöm!
Előnyök: -
Hátrányok: -
Szendrey Anna
2016.06.20
Nekem ez kivételesen nem jött be, ha valaki eljön érte a munkahelyemre szívesen nekiadom.
Előnyök: -
Hátrányok: -
Gábris Péterné
2016.06.06
Ma használtam először ezt a sampont. Úgy alkalmaztam, ahogy a használati utasításban írták. Nagyon egyszerűen használható, könnyen kimosható a hajból, gyorsabb a hagyományos samponos hajmosásnál. Rövid, melírozott, vékony szálú a hajam. Nagyon elégedett vagyok a sampon hatásával, puha, selymes, illatos lett a hajam. Eddig mindig kellett használnom hajhabot, hogy könnyebben formázható legyen, de most nem volt szükség rá. Csak ajánlani tudom, mert valóban hatásos!
Előnyök: -
Hátrányok: -
Lilla
2016.05.13
Eleinte furcsa volt, néha más habos állagú bolti samponnal kevertem, ami nagy butaság mert pont a bázikusságát veszi el. De pár alkalom után ráéreztem, a hajam szinte követelte a tiszta bázikus sampont. Erőteljes, egészséges, fénylő lett tőle.
Előnyök: -
Hátrányok: -
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza