Szavazás
Legyen BB 2019 FOTÓ- és VIDEÓVERSENY?
Igen!
Nem!
Facebook
SZÉPSÉGPRAKTIKÁK

www.bazikustestapolas.hu

  • termékleírások
  • praktikák
  • blog
  • fényképek
  • videók
Fizetési megoldás
Hírlevél
Házhozszállítás

ÚJ SVÉD EGÉSZSÉGPROGRAM _ZINZINO _ 'Go to health!'

Főkategória >ÚJ SVÉD EGÉSZSÉGPROGRAM _ZINZINO _ 'Go to health!'

Kedves Vásárlóink, örömmel ajánljuk figyelmetekbe az általunk képviselt Berber Beauty Bázikus Testápolás módszerünkhöz legjobban illeszthető, fiatalodási törekvéseinket leginkább támogató, svéd egészségprogramot és étrendkiegészítőket, a  

ZINZINO EGÉSZSÉGPROGRAMOT!

A ZINZINO egy különlegesen felépített, 8 hónaposra tervezhető (6+2 hó) komplex egészségprogram, amely képes visszaállítani és megőrizni az emberek egészségét. Szerte a világon már bizonyított, törzsvásárlói részletfizetési rendszere praktikus, könnyen átlátható előnyökkel jár.

Szeretettel ajánljuk szépségetek és egészségetek megőrzéséhez ezt, a mai orvostudomány legújabb kutatásai alapján, nagy hatásfokkal összeállított új skandináv egészségprogramot!

"..Önök már jól tudják mennyire fontos a sav-bázis egyensúly a szervezetben. Minden sejtünkben egyszerre léteznek a felépítő és lebontó folyamatok is. Sajnos azonban a modern életformánk hajlamosít minket az “autófágiára” (orvosi Nobel-díj 2016), vagyis a lebontó folyamatok túlsúlyára. Ezt a belső egyensúly bomlást, rejtett sejtszintű gyulladásnak is nevezhetjük és ez okolható a korai öregedésért és a civilizációs kórképeink kialakulásáért is! 

A szervezetünk ebben a rohanó világban, még ha nem is tudunk kellően vigyázni az egészségünkre, sokáig látszólag egészségben tart minket, nincsenek panaszaink, pedig már a szövetek mélyén ott az elindult folyamat, a pH sav-bázis eltolódás, emiatt ásványi anyag vesztés, valamint gyulladásos metabolitok keletkeznek. Egyértelmű és orvosilag is bizonyított az összefüggés mind e folyamatok és az inzulinrezisztencia, pajzsmirigy alulműködés, ízületi gyulladások, korai öregedés, bélgyulladások hosszabb távon pedig érszűkület, szívinfarktus és stroke között. 
Amennyiben az egyensúlyt helyre tudjuk állani, kivül-belül, Bázikus Testápolással és a most újdonságként bemutatott Svéd Egészségprogrammal, akkor a fiatalságát, az egészségét jobban megőrizheti, sőt komoly tapasztalataink vannak több. már kialakult ,súlyos állapot látványos javulásában is."  /dr.Nagy Tamás orvos/ 


Webáruház készítés