Kérdés esetén hívd Ügyfélszolgálatunkat: +36 70 6099721        Berber Beauty Bázikus Thalasso Naturkozmetikumok

VIDD A WELLNESST HAZA!

Étrend-kiegészítők

Kedves Vásárlóink, örömmel ajánljuk figyelmetekbe az általunk képviselt Berber Beauty Bázikus Testápolás módszerünkhöz jól illeszthető, svéd étrendkiegészítő termékeket, a  

ZINZINO EGÉSZSÉGPROGRAMOT!

A ZINZINO egy különlegesen felépített, 8 hónaposra tervezhető (6+2 hó) komplex egészségprogram, amely képes visszaállítani és megőrizni az emberek egészségét. Szerte a világon már bizonyított, törzsvásárlói részletfizetési rendszere praktikus, könnyen átlátható előnyökkel jár.

Szeretettel ajánljuk szépségetek és egészségetek megőrzéséhez ezt, a mai orvostudomány legújabb kutatásai alapján, nagy hatásfokkal összeállított skandináv egészségprogramot!

"..Önök már jól tudják mennyire fontos a sav-bázis egyensúly a szervezetben. Minden sejtünkben egyszerre léteznek a felépítő és lebontó folyamatok is. Sajnos azonban a modern életformánk hajlamosít minket az “autófágiára” (orvosi Nobel-díj 2016), vagyis a lebontó folyamatok túlsúlyára. Ezt a belső egyensúly bomlást, rejtett sejtszintű gyulladásnak is nevezhetjük, és ez okolható a korai öregedésért s a civilizációs kórképeink kialakulásáért is! 

A szervezetünk ebben a rohanó világban, még ha nem is tudunk kellően vigyázni az egészségünkre, sokáig látszólag egészségben tart minket, nincsenek panaszaink, pedig már a szövetek mélyén ott az elindult folyamat, a pH sav-bázis eltolódás, emiatt súlyos ásványi anyag vesztés, valamint gyulladásos metabolitok keletkeznek. Egyértelmű és orvosilag is bizonyított az összefüggés, mind e folyamatok és az inzulinrezisztencia, pajzsmirigy alulműködés, ízületi gyulladások, korai öregedés, bélgyulladások hosszabb távon pedig az érszűkület, a szívinfarktus és a stroke között. 

Amennyiben az egyensúlyt helyre tudjuk állítani, kivül-belül, Bázikus Testápolással és a most hazánkban is végre elérhető Zinzino Svéd Egészségprogrammal, akkor a fiatalságát, az egészségét jobban megőrizheti, sőt komoly tapasztalataink vannak több. már kialakult, súlyos állapot látványos javulásában is."  /dr.Nagy Tamás orvos/