Berber Beauty Bázikus Thalasso Naturkozmetikumok

Vidd a Wellnesst haza!

Wellness Dörzsikesztyű
Wellness Dörzsikesztyű
1 890 Ft

Wellness Dörzsikesztyű

Wellness Dörzsikesztyű
Wellness Dörzsikesztyű

WELLNESS DÖRZSIKESZTYŰ

 

Erős dörzshatású, kevert anyagú textilből készült Wellness Dörzsikesztyű, amely hatékonyan képes eltávolítani az otthoni wellness kezeléseknél a testfelületről az elhalt bőrt.

Tisztítás: a szokásos módon, általános ökomosószer használatát javasoljuk. 

 

A legfrissebb beszállításnál vegyes színekben érkeztek, zömében zöld, piros, fekete, a csomagokba véletlenszerűen vegyesen pakoljuk.

1 890 Ft
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Zita
2018.04.08
A legjobb eszköz bőrradírozáshoz, amivel valaha találkoztam. Én simán szappannal használom combon, lábszáron, majdnem minden nap. Itt hajlamos vagyok szőrbenövéseket produkálni, ezek elkerüléséhez kerestem valamilyen megoldást, és ez a dörzsikesztyű határozottan segít ebben. Arcradírozáshoz is használom fekete szappannal, nagyon szép puha és ragyogó tőle a bőröm. Sokkal strapabíróbb, mint a korábban használt frottír kesztyűk, kendők, lényegében 1 év után még mindig olyan, mint új korában.
Előnyök: -
Hátrányok: -
Ági
2016.03.03
Ki ne hagyja senki a dörzsikesztyűs radírozást, mert extra puha és tiszta bőr a végeredmény. A masszív hátkefém sem tudta ezt az eredményt produkálni, mint ez a kesztyű. Szuper jó, szuper olcsó, szuper hasznos!
Előnyök:
Hátrányok: