Új jelszó kérése

GYANTA, BERBER CUKORGYANTA

Fő kategória >GYANTA, BERBER CUKORGYANTA

A berber testápolási tradíció része volt mindig a szőrtelenítés, régen általában minden házban főztek gyantát maguknak az asszonyok mézből, cukorból.

A miénk kiváló házi receptúra alapján készül, mennyeien lágy, citromos illatával, a lehető legkellemesebb élménnyé varázsolja, ezt az általában cseppet sem annak tűnő, mégis télen-nyáron "kötelező" szépségpraktikát.

Nőknek és férfiaknak egyaránt ajánljuk!

Otthoni használata egyszerűen elsajátítható. Az eredmény sima, puha, bársonyos tapintású bőr. 


Sorrend:

BERBER CUKORGYANTA (Rendelés-beszállítás alatt)

BERBER CUKORGYANTA 

A Berber Cukorgyantánkat minden bőrre, még az extra érzékeny bőrre is szívből ajánljuk.

Alkalmas az egész testfelület, így különösen a lábak, hónalj és intim részek szőrtelenítésére. Vízzel leöblíthető. Az egyszerű használat miatt kiváló házi gyantázó eszköz, kockázatmentes a használati utasítás pontos betartása mellett!

 

A gyantát mindig alacsony hőmérsékletűre melegítsük fel vízfürdőben, hogy kellemesen kenhető állagú legyen, teljesen eltávolítja a rövid szőrszálakat is, szőrgyökérrel együtt. Tartós eredményt biztosít, a bőr finom puha tapintású, selymes érintésű lesz a gyantázást követően.

Érzékenyebb bőrűeknek a gyanta magában is kitűnő választás citrom, citrus víz és argan olaj tartalmánál fogva, de használata után ajánljuk ALOE VERA Masszázs-és Fürdőolaj kompozíciónkat, amely még tökéletesebbé teszi a végeredményt!


Maximális hatáshoz elég a gyantát a lehető legvékonyabb rétegben felkenni!

Nem tartalmaz: színezéket, mesterséges tartósítószert, szintetikus illatanyagokat.

100 % természetes összetétel.

Felkészülés:                               

Eszközök: minden termékünkhöz csomagolunk 1 db faspatulát, ezen felül szükséges még egy jó erős, otthoni (kiszuperált) konyharuha, vagy pelenka, amellyel gyorsan és tényleg nagyon egyszerűen végig tudjuk gyantázni magunkat, s amelyet a gyantázás után forró vízben ki is moshatunk. Egyelőre nem forgalmazunk a termékhez külön "lehúzó vászoncsíkokat", mert elvünk a környezetünk tisztaságának megőrzése, és mivel minden háztartásban akad kidobnivaló, elnyűtt vászondarab, így ezt a legpraktikusabb környezetkimélő megoldást választottuk.

Házi gyantázás házi praktikákkal....berber módra!

 

HASZNÁLAT:

 

 1. Előkészület: Melegítés előtt távolítsuk el a tetőt és a belső védőtetőt.
 2. VÍZFÜRDŐ: A CUKORGYANTA FELMELEGÍTÉSE:
  • Tegyünk fel egy lábosban forralni egy kevés vizet. (praktikus forralás előtt pontosan kimérni annyi vizet a lábosba, hogy a beleállított tégely kb. feléig érjen a víz!) Több vizet nem szabad  beletenni, mert a forrás közben könnyen felfröccsenhet, és nagyon fontos el kell kerüljük, hogy a gyantába bele fröccsenhessen a víz!
  • Melegítsük a gyantát a vízfürdőben kenhető állagúra. Közben gyakran kevergessük a mellékelt faspatula segítségével, hogy egyenletes sűrűséget kapjunk. A felmelegített terméknek méz sűrűségűvé kell válnia. 
  • Fontos! Vigyázzunk nehogy felforrjon a gyanta, mert attól tönkremegy, csak éppen kenhető állagú legyen, mint a méz.
  • Használat előtt minden esetben fontos nagyon óvatosan ellenőrizzük ujjunkkal a hőmérsékletét, ha túl meleg lett,  hagyjuk állni 1 percig, várjuk meg, amíg annyira visszahűl, pont kellemesen meleg, kenhető állagú legyen.
  • (A gyantát mikróban is fel lehet melegíteni, de a Berber Beauty szellemisége miatt a mikrohullámú sütők használatát nem pártoljuk, autentikusabb, s talán "romantikusabb" is a vízfürdő, ahol végig látjuk és ellenőrizhetjük a melegítés folyamatát!)
 1. A GYANTÁZÁS MENETE:
  • Vegyünk fel egy adag gyantát a spatulával és kenjük rá a bőrünkre, terítsük szét szép vékony rétegben a szőrtelenítendő területen.  A szőrnövekedéssel egyező irányban célszerű jó egyenletesen felkenni a spatulával.
  • Helyezzük rá a 'lehúzó csíkként' funkcionáló vászondarabot egy csíkban a gyantás területre, jó szorosan simítsuk rá, paskoljuk végig.
  • Vegyünk egy jó mély levegőt :-D, egyik kezünkkel feszítsük meg a bőrt, a másikkal, hirtelen mozdulattal rántsuk le a 'lehúzó csík'-ként használt vászondarabot a szőrnövekedéssel ELLENKEZŐ irányban, miközben a levegőt egy jó nagy sóhajjal hirtelen kifújjuk! Az sem baj, ha hangot adunk ki, (de ne Berber Beautyt szidjuk! :-))
  • Mossuk le bő langyos vízzel a gyantamaradványokat.
  • A 'lehúzó csíkként' funkcionáló vászondarabot mossuk ki forró vízben, hogy a következő alkalommal újra használni tudjuk.

FONTOS INSTRUKCIÓK:

 • A használati utasítást pontosan kövessük, használat előtt alaposan olvassuk végig a használati leírást. Pár alkalom után pontosan kitapasztalható mindenki számára a legpraktikusabb házi használat, amely után már gyors, rutinos mozdulatokkal gyantázhatunk.
 • Különösen ügyeljünk a gyanta hőmérsékletére, mert a túlforrósodott gyanta elveszti jó minőségét, sőt még égési sérüléseket is okozhat.
 • A gyanta hőmérsékletét mindig gondosan ellenőrizzük ujjunkkal a használat előtt.
 • Kizárólag tiszta, száraz, egészséges bőrön alkalmazzuk a készítményt.
 • Irritált, sérült, vagy napégette bőrön TILOS használni a gyantát.
 • Napozást követően 24 órán belül ne gyantázzunk. Gyantázás után közvetlenül kerüljük a napfürdőzést.
 • Gyermek kezébe nem kerülhet.
 • Lenyelni tilos, kizárólag külső használatra!
4 490 Ft
4 490 Ft
Nincs raktáron!

Sorrend:

Webáruház készítés
;