Új jelszó kérése
Termék részletek


Wellness Dörzsikesztyű

Wellness Dörzsikesztyű
Fő kategória >WELLNESS KIEGÉSZÍTŐK
2 800 Ft2800
Értékelés:

WELLNESS DÖRZSIKESZTYŰ

 

Extra erős, krepp vagy kevert anyagú textilből készült dörzsikesztyű, amely masszív, erős szövetével hatékonyan képes eltávolítani az otthoni wellness kezeléseknél a testfelületről az elhalt bőrt.

 

Tisztítás: a szokásos módon, általános ökomosószer használatát javasoljuk. 

 

A legfrissebb beszállításnál kevert, vegyes színekben érkeztek, sötétdrapp, zöld, fekete, szürke, stb. színek, a csomagokba vegyesen pakoljuk.

 

 • Átlagos értékelés
  52
  2
  Zita
  2018.04.08 22:01
  A legjobb eszköz bőrradírozáshoz, amivel valaha találkoztam. Én simán szappannal használom combon, lábszáron, majdnem minden nap. Itt hajlamos vagyok szőrbenövéseket produkálni, ezek elkerüléséhez kerestem valamilyen megoldást, és ez a dörzsikesztyű határozottan segít ebben. Arcradírozáshoz is használom fekete szappannal, nagyon szép puha és ragyogó tőle a bőröm. Sokkal strapabíróbb, mint a korábban használt frottír kesztyűk, kendők, lényegében 1 év után még mindig olyan, mint új korában.
  1
  Ági
  2016.03.03 19:56
  Ki ne hagyja senki a dörzsikesztyűs radírozást, mert extra puha és tiszta bőr a végeredmény. A masszív hátkefém sem tudta ezt az eredményt produkálni, mint ez a kesztyű. Szuper jó, szuper olcsó, szuper hasznos!
Webáruház készítés
;