Új jelszó kérése

Termékek


MIRAGE Szemránckrém (Rendelés-beszállítás alatt)
MIRAGE Szemránckrém (Rendelés-beszállítás alatt)

BERBER BEAUTY MIRAGE Szemránckrém

 

Régóta igény Vásárlóink részéről felénk, legyen egy igazán jó szemránckrémünk is, hiszen az érzékeny szemkörnyék mindig gondosabb figyelmet, extra ápolást igényel. Sőt, a megelőzés is egy 'bizonyos' kor után saját érdekünk, mert sokkal könnyebb valamit tudatos szépségápolással megelőzni, mint egy már kialakult tünetet visszafordítani. 

Örömmel jelentjük be, legújabb bázikus fejlesztésünk részeként, tunéziai gyártó kézműves manufaktúránk elkészítette nekünk ezt a különleges formulát.

Mit ígérünk? Azonnal visszatér a vitalitás és a fiatalos ragyogás a szemkörnyékedre. Hidratálja, feszesíti a szemkörnyék mindig érzékenyebb, vékonyabb bőrét, halványítja a már kialakult ráncokat és segít megelőzni a szemráncok kialakulását.

Praktikus és nagyon csinos, pumpás üveg kiszerelésben forgalmazzuk a nagyobb higiénia megőrzése érdekében.


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
2
Sógorka-Miklós Mónika
2018.08.22 20:55
Még nem régóta használom ezt a krémet, de sokkal kipihentebbnek tűnik a szemkörnyékem. Halványítja a sötét karikákat a szemem alatt. Nagyon finom illata van és szuperül felszívódik. Eddig nagyon tetszik :)
1
Lovászné Filipcsényi Anita
2017.07.14 19:53
Kedves Berber! Köszönöm, hogy végre elhoztátok A Szemránckrémet. Köszönöm, hogy kenhetem nyugodtan, nem baj, ha szemembe megy, lehet a szemhéjra is. Tiszta, vegyszermentes ápolás. Extra finom tiszta illat, puha, könnyen felszívódik és simít.
Webáruház készítés
;