Új jelszó kérése
TOP termékek
SZÉPSÉGPRAKTIKÁK

www.bazikustestapolas.hu

  • termékleírások
  • praktikák
  • blog
  • fényképek
  • videók
Facebook
Tanúsítvány
SSL Certificate

Termékek


Bázikus Berber Beauty Tanácsadás
Bázikus Berber Beauty Tanácsadás

Bázikus Bőrápolási Tanácsadás

Van amit tudni szeretnél módszerünkről, de még nem találtad meg cikkeinkben? Nem tudod hogyan kezdj neki a változtatásnak mindennapi testápolási szokásaidban? Nem tudod mit és milyen sorrendben kenj magadra? Nem tudod mit egyél, mit igyál, mik pontosan azok a 'Savasító Tényezők' a Te életedben, amelyek felboríthatják természetes sav-bázis egyensúlyodat, és ezzel bőrproblémákhoz, ekcémához, pattanásokhoz, túlsúlyhoz, cellulite tünetekhez, fáradtsághoz,  hajhulláshoz, inzulin rezisztenciához, reumás panaszokhoz vezethetnek? 

Érzed változtatnál, de nem tudod milyen termékekkel kezdhetnéd leghatékonyabban az Otthoni Berber Wellnesst?  

Fordulj bátran hozzánk, egy 'bázikus' beszélgetésre vár dr.Lauter Eleonóra, azaz ahogy kollégái és visszatérő Vásárlóink szólítják, 'Berbera', a Berber Beauty Kozmetikumok Márka brandalapítója, aki tunéziai gyártó manufaktúránk összes nekünk kikevert kencekülönlegességeit mind legelőször a saját bőrén tapasztalta ki. Így szabadult meg szerencsésen, a gyerekkora óta tartó, ekcémás, extra száraz bőrtüneteitől, (sőt némi túlsúlytól is), így pontos ajánlást tud adni arról melyik terméket mikor, mely bőrállapotok esetén, hogyan, vagy milyen sorrendben a leghatékonyabb alkalmazni.

Bármilyen kérdéseddel keresheted. A tanácsadás, egyéni igényed szerint ezen is túl mutathat, amennyiben szükséged lenne rá, a Berber Beauty szellemiségével együttműködő bőrgyógyász, dietetikus, masszőr, gyógytornász és személyi tréner szakkollégák is rendelkezésedre állnak előzetes egyeztetés alapján.

A konzultáció ideje:  kb. 20-40 perc 

Helyszín: Jelenleg helyszínváltozás miatt kizárólag telefonos konzultációt vállalunk.

Időpont egyeztetés: 

A konzultációra kizárólag emailen lehet bejelentkezni: info@berberbeauty.eu

Várjuk szeretettel kérdéseidet, hogy könnyebben eligazodj az otthoni berberkedés praktikáiban, mert ha Mi ennyire nem öregszünk, Te se tedd! :-D  Jobb ezt minél korábban elkezdeni!      

   VIDD A WELLNESST HAZA! 'KONZERVÁLD' AZ IDŐT!


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
1
Gyarmati Beatrix
2016.05.06 22:54
Köszönöm a lehetőséget. A tanácsadás során teljeskörű ismereteket szereztem a termékekről, melyek csodálatosak és segítettek megváltoztatni az életemet! Nemcsak a termékek, de a háttérmunka is egyedülálló. Köszönöm még egyszer, hogy kipróbálhattam, megismerhettem a termékeket és most már a "wellnest" otthonomban tudhatom!
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.