Szavazás
Legyen BB 2019 FOTÓ- és VIDEÓVERSENY?
Igen!
Nem!
Facebook
SZÉPSÉGPRAKTIKÁK

www.bazikustestapolas.hu

  • termékleírások
  • praktikák
  • blog
  • fényképek
  • videók
Fizetési megoldás
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Termékek


MEDITERRÁN NATÚR KRISTÁLYOS TENGERI FÜRDŐSÓ
MEDITERRÁN NATÚR KRISTÁLYOS TENGERI FÜRDŐSÓ

MEDITERRÁN NATÚR KRISTÁLYOS TENGERI FÜRDŐSÓ 

(a Bázikus Aromaolajos Berber Sófürdő részletes leírásával)

FÜRÖDJ OTTHON TENGERVÍZBEN A KÁDADBAN!

 

Nagy öröm számunkra Mediterrán Kristályos Natúr Tengeri Fürdősónk forgalmazása. Reméljük, egyre több Kedves Vásárlónk érez ihletet és inspirációt arra, hogy a tengeri sót, ezt a rendkívül hatékony, ám annál egyszerűbben használható, természetes terápiás eszközt bevezesse a mindennapi testápolási rutinjába. 

 

MIÉRT HASZNÁLJUNK TENGERI SÓT?
A Bázikus Testápolás alapja a rendszeres, lúgos-bázikus sófürdő használata, amely a bőr pórusain át hatva, természetes, ozmotikus, lúgos -bázikus közegével megindítja az intenzív tisztulás, méregtelenítés mechanizmusait, a szervezet verejték- és faggyúmirigyeinek működését serkentve.


Már pár alkalom után érezhetően fittebbek, erősebbek leszünk! Az ajánlott fürdési idő: minimum 30-50 perc. A fürdővizet folyamatosan tartsuk kellemes melegen, hiszen a cél, hogy minél hosszabb ideig tudjon a test ebben a bázikus közegben tartózkodni és tisztulni.

Tapasztalható (főleg férfiaknál) a színtelen tiszta fürdővíz valósággal elszürkül a testből a fürdési idő végére a pórusokon át kihúzott mérgektől!

 

MILYEN GYAKORISÁGGAL VEGYÜNK BERBER SÓFÜRDŐT?

Egy héten legalább 2-3 alkalommal ismételjük meg, de akár mindennapos rendszeres használata is javasolt. A magzatvizünk közege volt ilyen bázikus, amiből megszülettünk! Annyira kellemes a testnek ez a fajta bázikus módszer, az így megtapasztalható Bázikus Tisztaság, hogy általában, ha valaki ráérez milyen kellemes tengervízben fürödni otthon, esze ágában sem lesz többé lemondania róla!

 

MENNYI TENGERI SÓT TEGYÜNK A FÜRDŐVÍZHEZ ?

A szakirodalom a bázikus testápoláshoz kb. 1 %-os sókoncentrátumot ajánl a sófürdőkhöz. Ez a gyakorlatban azt jelenti, az általunk forgalmazott kristályos fürdősóból egy teljes kádfürdőhöz  kb.1 kg mennyiséget tegyünk, egy lábfürdőhöz kb. 1/2 kg, egy kézfürdőhöz kb. 1/4 kg mennyiséget adagoljunk hozzá!

 

EGYÉB BÁZIKUS HÁZI PRAKTIKÁK A TENGERI SÓ HASZNÁLATÁHOZ:

Nagyon hatásosak a teljes kádfürdőn kívül még, a test méregtelenítéséhez a Bázikus Berber Lábfürdők, Kézfürdők rendszeres használata, de ajánljuk a Bázikus Orröblítést, Szájöblítést, sőt a Bázikus Sófürdőnkben- (csak aki bírja, és kizárólag rendkívül ÓVATOS MOZDULATOKKAL)- párszor érdemes lemerülni fürdés közben a víz alá is (!), hogy a fülünket is jól kitisztíthassa ez a csodálatos bázikus tengeri sós közeg!

Tenyerünkbe is felvéve egy kis tengeri sós vizet, felváltva, egyik, majd a másik orrlyukunkat is befogva, óvatosan szívjuk fel a tengervizet, majd fújjuk ki orrunkat, alaposan áttisztítva így a teljes orrüreget is!

Nagyon óvatosan még a szemünket is - pár röpke pillanatra - kinyithatjuk a víz alatt!

Természetesen e fenti módokat csak az itt, és egyéb írásainkban ismertetett, Berber Bázikus Aromaolajos Sófürdő első részében célszerű alkalmazni, tehát amíg kizárólag csak tisztán a tengeri só van a fürdővizünkben!

 

SÓFÜRDŐ A TELJESSÉGÉRT és EGÉSZSÉGÉRT BERBER BEAUTY MÓDRA:

A teljes koreográfia úgy lett kialakítva, hogy a Berber Bázikus Aromaolajos Sófürdő első, "passzív" részében, csak tisztán a tengeri sós vízben ücsörögjünk kb.20-30 percet, közben a Wellness Dörzskesztyűvel szorgalmasan töröljük, alaposan dörzsölgessük át bőrünket, az elhalt hámréteg eltávolítását megkezdve magunkról.

Ezt követően kezdődhet az igazi "aktív" fázis, amikor igazán alaposan leradírozzuk bőrünket, majd iszappal, vagy agyaggal bekenjük magunkat, s legvégül hozzáöntve még 1 kupaknyit bármelyik 'SZIVÁRVÁNY' Olajkompozíciónkból, további 5-10 perc után valóban teljesen hidratáltan, megtisztulva, illatosan és kiegyensúlyozottan léphetünk ki a fürdőkádunkból, mint annak idején Aphrodité a habokból!

 

BERBER AJÁNLATUNK:

A tökéletes Berber Bázikus Aromaolajos Sófürdőhöz tölts a kádba a fürdővizedhez max.1 kupakkal bármelyik ’SZIVÁRVÁNY’ Bázikus Masszázs- és Fürdőolajunkból! 

A különböző Aloe Vera, Jázmin, Zöldteás, Citrom, Narancs, Kelet és a többi, összesen 18 (!!!) féle, különlegesen finom, speciálisan összehangolt olajkompozícióból egy kis kupaknyi mennyiségben a fürdővizedhez öntve képes teljesen ellazítani, vagy épp attól függően, melyiket választod, felfrissíteni tested, lelked, és szellemed. Az ókorban pontosan tudták az emberek, hogy a boldogsághoz mindhárom szinten egyensúlyban kell rezegjünk!

Berber Masszázs-és Fürdőolajaink alap 100 % tisztaságú növényi bázisolaja a szőlőmag-, sárgabarackmag- és mandulaolajok titkos arányú elegye, amely Vásárlóink eddigi visszajelzései alapján, tökéletesen képes hidratálni a bőrt, így egy jó Berber Bázikus Aromaolajos Sófürdő után nem szükséges semmilyen további testápoló használata!

 

BERBER TIPP!:

A Berber Beauty általunk kifejlesztett 'Berber 'DAGO' Bázikus Sófürdő' teljes koreográfiájában igyekeztünk megtalálni a legpraktikusabb használati módokat:

 

Fontos! A fürdőhöz készülj fel, intézd úgy, az a 40 - 60 perc legyen CSAK a Tiéd! Tiszteld meg Magad, készíts oda a fürdőkád széléhez egy illatos mécsest, ha úgy szereted, kapcsolj be egy szép zenét!

 

     BERBER BEAUTY 'DAGO' BÁZIKUS SÓFÜRDŐ :      

 

1. Minden teljes kádfürdővízbe tegyél kb.1 kg, (de min.1/2 - 1 kg) Mediterrán Kristályos Natúr Tengeri Fürdősót. Általában a szakirodalom azt javasolja a sókoncentráció legyen 1 % -os, így biztosítva leginkább a kellően bázikus közeget a tisztuláshoz, sejtszinten emlékeztetve testünket a magzatvíz lúgos közegére.

A sófürdő természetes ellensége a gombáknak, fertőzéseknek, gyulladásoknak, ezek viruló közege a savas, ezért a Berber 'DAGO' Bázikus Sófürdők rendszeres használatától szervezetünk immunrendszere megerősödik és testünk sokkal ellenállóbb lesz a különböző külső támadásokkal szemben.

 

Érezni fogjuk, az első pár sófürdő után kellemesen elfáradunk, ahogy ez a bázikus-lúgos közeg 'kihúzza' a mérgeket, savas lerakódásokat bőrünk pórusain keresztül.

Érdekesség a férfiak tiszta fürdővize egy hosszabb sófürdőt követően valósággal elszürkül, ahogy a méreganyagok távoznak a szervezetükből. Látványos a Teljes Megtisztulás minden szinten!

A sófürdő első részében tehát kb. 20-30 percig lazuljunk el és figyeljünk befelé, érezzük, ahogy a méregtelenítés megindul a pórusainkon át.

 

2. Amikor már jól ellazultunk, kiélvezve a tengeri só áldásos hatását, óvatosan álljunk fel a kádban és jöhet az "aktív" fázis: az éppen aznapra választott Otthoni Wellness Heti Rendednek megfelelően vagy a Fekete Szappannal, vagy a Ghassoullal, vagy a varázslatos Holt-tengeri - vagy Tengeri Iszapokkal, vagy éppen a Sivatagi Varázs Bőrradír datolyás, narancsos illatú csillámló homokszemcséivel vagy az érzéki Vaniliás-Cukros Bőrradírral alaposan kenjük be és dörzsöljük át testünket. Ilyenkor különösen időzzünk el a vállaink, karjaink, fenék, comb, térd tájékon, sőt kebleink is igazán meghálálják a bázikus ledörzsölést. Praktikus Wellness Dörzsikesztyűt is igénybe venni, sőt, aki nem egyedül él, bizony kérje meg a Párját, hogy jó alaposan dörzsölje le az aznapi csodakencével a hátát, vállait. Az eredmény általában kis távozó apró hurkácskákban azonnal látszódni fog, ahogy ez a bázikus közeg fellazítja a felső elhalt hámréteget, jó alaposan dörzsöljük csak le ezeket a kis hurkácskákat és majd meglátjuk milyen gyönyörű és selymes lesz alatta a végeredmény!

 

3. Ezt követően csücsüljünk vissza a tengeri sós fürdővizünkbe, közben folyamatosan töltsünk utána meleg vizet, hiszen a cél nem az, hogy megfázzunk, hanem a bőrünk minél tovább ebben a bázikus tisztító közegben lehessen. Ha visszaültünk, kezünkkel simítsuk végig bőrünket, ilyenkor általában jó iszapos vagy agyagos lesz már a fürdővizünk, Igazi Bázikus "DAGONYA"...

Ezt követően, koronázásképpen egy kupakkal az aznapra kiválasztott 'SZIVÁRVÁNY' Berber Masszázs-és Fürdőolajunkból öntsünk hozzá a fürdővizünkhöz. Kezeinkkel jól kevergessük szét a vízben és simogassuk át lágyan a bőrünket, érezve, ahogy a finom alapolaj és az illatesszenciák mélyen beszívódnak és selymesen puhává varázsolják gyönyörű 'felső hámunkat'!

Egy kicsit még, 5-10 percet élvezzük ezt az illatos bázikus sófürdőt, gyönyörködjünk az odakészített mécsesek nyugtató fényében és érezzük át a Teljes Megtisztulást. Fontos tudni, érezni, érzékelni, ilyenkor egész Energia Rendszerünk kiegyensúlyozódik, a gondok majd a fürdővízzel szépen lefolynak, és Mi, a Teljes Tisztaságból merített  Egyensúlyban szállhatunk ki sófürdőnkből.... mint annak idején Aphrodite a habokból, vagy Kleopátra Antoniusra várva a randevú előtt...

 

4. A fürdést követően NE zuhanyozzunk le, bőven elég, ha csak egy finom ,puha törülközővel leitatjuk nemes sófürdőnk cseppjeit a bőrünkről. Hagyjuk, hogy ez az áldásos bázikus közeg minél tovább kifejthesse tisztító, méregtelenítő hatását bőrünk pórusain át hatva. Általában az az 1 kupaknyi 'SZIVÁRVÁNY' Olaj tökéletesen hidratálja a teljes bőrfelszínt, semmilyen más testápoló nem szükséges ezután! Igaz, ha az estét lágy zeneszóval kísért olajos masszázzsal kívánjuk koronázni, akkor aztán valóban tudunk élni... de ez már igazán csak az 'Ezeregyéjszaka Elfüggönyözött Részei'...  afrodiziákum hatású olajaink, mint a sejtelmes Arab Jázmin, a bódítón buja Vanília, a káprázatos Citrus, Narancs vagy a vad frissességű Jázmin mind elérhetőek Berber Beauty kincsei között

 

Berber Beauty értetek van, sz-ép-ségedet és egész-s-égedet szolgálja, a Bázikus Testápolás egy DÖNTÉS, amely egész életedet képes megváltoztatni, boldog, gazdag, kiegyensúlyozott tapasztalássá változtathatja!

Tégy egy próbát... semmi nem lesz többet olyan mint azelőtt, mert a Bázikus Tisztasággal újra visszatalálhatsz a Természetes Egyensúlyhoz, meghatalmasodsz, mivel könnyebben összpontosíthatod teljes Teremtő Erőidet... és "Ez Így Van!"

 

Ajánlják a 'berberek', hogy fürdés után kérjünk vagy adjunk egy jó olajos masszázst, valamelyik -  aznapi választott fürdőolajunkkal harmonizáló- 'SZIVÁRVÁNY' Olajsorunk kompozícióinak használatával! Masszázsnál a tenyerünkbe vagy kis tálkába öntsünk egy keveset, a számunkra legkívánatosabb illatú, Berber Masszázs- és Fürdőolajból, majd két tenyerünk között kicsit felmelegítve, lágy mozdulatokkal adjuk, vagy élvezzük a masszázs érzéki kényeztetését és a termékben lévő különlegesen értékes összetevők, az alap bázisolajok, a finom illóolajok és gazdag növényi esszenciák páratlan hatását! 

NYÁRI HELYRE UTAZÓKNAK TIPP: Nyáron, napozás előtt szívből ajánljuk egy kiadós, nagy Sófürdővel és alapos peelinggel kezdjetek a strandoláshoz! Sokkal jobban fog a bőröd reagálni, egyenletesebben barnul! Próbáld ki idén nyáron, Sófürdővel kezdd mindig a nyári strandolást! 


BERBER PRAKTIKÁK című írásunkban további tippeket is adunk az igazi, autentikus mediterrán fürdőhangulat megteremtéséhez a saját fürdőszobádban.

Elolvasom a cikket a sós méregtelenítő bázikus-lúgosító lábfürdőről.

 

                                  VIDD A WELLNESST HAZA!

 

Kellemes Otthoni Berber Wellnesst és Bázikus 'DAGO' Sófürdőzést kívánunk Mindenkinek! 


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
14
SZABÓ INGRID
2018.10.12 16:23
Sok pozitív terméktapasztalat vélemény olvasása után rendeltem a sóból. Hihetetlen, de az itt leírtak mind igazak, hogy milyen csodát tud tenni a bőrrel és magával az egész lényünkkel egy sósfürdő! Önmagában is puhítja a bőrt, víz alatt bőrhöz érve, selymesen puha tőle a bőr szinte azonnal. Nekem már bizonyított első használat közben/után! És amit észrevettem még, hogy a sarok bőre is hetekig puha marad. Próbáltam önmagában is és a szivárvány masszázs- és fürdőolajjal együtt is! Ez így együtt igazi testi-lelki felüdülés, utána illatos, selymes a bőr! És valóban testápolóra nincs szükség! Próbáljátok ki, szerintem felér egy szaunázással is, sőőt...annál sokkal több!
13
Traistau Altamira
2016.10.11 21:41
Ajándékba kaptam az első 5 kg sómat, és már az első fürdés után csodát tett a bőrömmel, úgyhogy azonnal elhatároztam, hogy ez lesz az első rendelésem, mert innentől ez állandó darab kell, hogy legyen a fürdőszobámban.
12
Repasi Henriett
2016.03.27 18:13
A mi furdoszobankban mindig megtalahato ez a szuper tengeri so. Sikerult \"megfertozni\" az egesz csaladomat :-) ugyhogy ferjestol, gyerekestol, mar csak tengeri sos vizben furdunk, es termeszetesen hasznaljuk az olajakat is: rozsa, barack, vanilias...az embernek testi-lelki feludules!!! Es a sos- olajos furdo utan, nem kell testapolo, a borunk puha es illatos
11
Czimbula Anita
2016.03.04 17:01
A véleményekből már számítottam rá, hogy a testemnek csodás lesz (az is!!), de hogy a lelkemet is mennyire megtisztítja egy óra nyugalom a sófürdőben az meglepetés volt. A mérgeket és stresszt szó szerint tetőtől - talpig kimossa belőlem.

Ami a ráadás bónusz, hogy ha a hajamat is kiáztatom benne akkor nem szükséges balzsamot használjak, az amúgy kifésülhetetlen hajamra. Egy mozdulat volt a fésülködés vizesen. nem volt gubancolódás és hajtépés. Annyira hálás vagyok érte!!!

10
Tóth Viktória
2015.08.15 06:09
Egyik nagy ajándék, amit e fürdősótól kaptam, hogy visszarepített csodás gyermekkorom világába, amelyet e rohanó világban már kezdtem elfelejteni.
Oda, ahol szabad levegőn töltött disznólegelőn csatangolós, réten biciklizős, homokbányában úszkálós boldog napok után Nagyanyám leülni parancsolt minket és előhozta, majd vízzel töltötte meg a lavórt.
Vajon miért lett ódivatú a lábáztatás, amivel legjobban terhelt testrészünket kényeztethetjük és szabadíthatjuk meg a kosztól, miközben egész testünket, sőt, lelkünket is kényszerpihenésre fogjuk ama néhány csodálatos percre?
Tapasztalom, és hiszem, a minőségi pihenésre és tisztulásra időt kell szánni!
Fantasztikus a sóvizes lábfürdő! És valóban nem csak a lábat tisztítja, mint annak idején, hanem érezhetően méregteleníti az ember szervezetét a talpán keresztül.
A gyermekeimet egészen kiskoruktól kezdve elvarázsolta.
Mert hol látott az ember olyat, hogy egy hároméves hosszú negyedórán keresztül, vagy még tovább csöndben ücsörögjön a lábát áztatva?
Aztán meg másnap és harmadnap és ettől kezdve rendszeresen azzal nyaggasson:
- Anya, áztathatunk lábat? Anya, tehetek sót a fürdővízbe?
És a gyerekek nem tévednek...:)
Mindenkinek jó szívvel ajánlom!

9
Schmidt-Bernát Dorottya
2015.05.19 12:32
Enélkül már nem tudunk meglenni :). Az egész család kedvence, a gyerekek is kérik sokszor a fürdéshez (aminek különösen örülök, ha náthásak), én pedig ha kádban fürdök szinte mindig teszek bele. Bőrszépítő, ellazító, enyhe felfázásra is jó megoldás. Többgyerekes anyukáknak ez az elérhető, és tényleg igazi WELLNESS!
8
Rofcsász Eleni
2015.05.11 13:49
Ezzel a fürdősóval úgy vagyok, hogy egyik háztartásból sem hiányozhat!
Valamikor nincsen kedvem bőrradírral pepecselni, így ebből a sóból öntök a kádba.
Pár perc elteltével elkezd hámlani a bőröm, így eltűnik az elhalt hámréteg.
Illetve inhalálni is szoktam vele, mikor allergiás szezon van, vagy náthás vagyok. A sós vízből a tenyerembe veszek, egész közel tartom az orromhoz, és szívom be a kipárolgó sót, sokkal könnyebben lélegzem utána.
Emellett ez a termék is segít az izomfájdalmakon, akár edzés után. Másnap nyoma sincs az izomláznak

7
Lantos Szilvia
2015.03.27 13:58
ÉN HETENTE kétszer vagy egyszer használom Hozzáteszem olcsobb is mondjuk mint a Dm Müller sajátmárkása márcsak a kiszerelés miatt is:) most is van itthon 7 kg még kb. Ajánlom, A hajat is nyugodtan beletehetjuk mosás elott nagyon jot tesz neki, utána egy kis ghassoul és kész a csoda,::)
6
Hagymási Andrea
2015.03.15 15:44
Tegnap este nagyon fáradt voltam, ráadásul a kisfiamnak rossz napja volt-talán a foga miatt- s sűrűn kéreckedett az ölembe, így estére már alig tudtam menni, annyira fájt a hátam a sok cipeléstől, miután sikerült ágyba tenni, úgy gondoltam, hogy na most lesz az, amikor kipróbálom a sófürdőt.A kádban töltött 50 perc , -lehet, hogy egy kicsit több is volt : )-után teljesen ellazulva léptem ki, én még azért magamra kentem egy kis vanilia fürdőolajat, de ezt már inkább csak az illata miatt : ), s nem azért, hogy hidratáljam a bőrömet.Azon kivül, hogy a bőröm pihe-puha lett(radírozásnak köszönhetően), a hátfájásom is elmúlt, mintha sosem lett volna, sőt az estére összeszedett általában a lábamon éktelenkedő kék-zöld foltjaim is kisebbek-halványabbak lettek, bár nekem nem a sport miatt vannak, hanem sajnos annyira érzékeny a bőröm, hogy egy kisebb ütés is \"nyomot\" hagy.Nem gondoltam volna, hogy egy sófürdő erre képes!!És tényleg!!Szóval szuper termék!!!
5
Tacsi Tímea
2015.03.14 23:34
Korábban már használtam, de egy ideig (kb egy évig) nem, ami elsősorban az időhiányom és lustaságom eredménye volt. Nagyon bánom ezt a kihagyott időt, viszont valamire talán mégis "jó" volt: újra tapasztalhattam az az első meglepetést, hogy mit tud művelni ez a só, ill. a sófürdő a testtel. Tudni kell, hogy világ életemben rendkívül problémás bőröm volt, és érzékenységem is van mindenfélékre. Ez a fürdősó viszont csodás. Elképesztő a tisztító és a bőrállapot-normalizáló hatása. Nem is tudom hogy bírtam ennyi időt nélküle, remélem soha többé nem lesz rá példa, hogy kihagyom a használatát, pláne hosszabb ideig.

Egy plusz adalék a tisztító és bőrállapot-kiegyenlítő hatás mellé: sporttevékenységből eredően megesik, hogy itt-ott kék/zöld/lila/fekete foltok vannak rajtam. Ezen felül most kivételesen egy lábujjam is eltörtem, és kicsit tartottam tőle, hogy a fájós és befeketedett lábujjam mit fog szólni a forró fürdőzéshez. Aztán csoda történt. A lábujjamról, és az egyéb helyekről is elképesztő sebességgel tűntek el a foltjaim. Már a fürdőzés után is úgy tűnt, mintha halványodott volna, de azt még talán a fényviszonyokra is ráfoghattam volna. Ellenben másnap reggelre már olyan látványos volt a különbség, ami egyértelműsítette, hogy itt bizony nem a fényviszonyoknak tulajdonítható, hanem sokkal inkább ennek a csodás fürdősónak. :)

Szóval a lényeg, hogy maximálisan elégedett vagyok!!! :)

4
Dr. Eisenhauer Virginia
2015.01.26 21:09
A lányom lábujján egy nagyon csúnya, és makacs, nagy szemölcs jött ki. Arra gondoltam, hogy veszek tengeri sót és minden nap 1 órát áztatjuk azt. Milyen jól tettem, hogy ezt a módszert választottam. A lányom a gyógyulási folyamatát pancsolással egybekötött szórakozásnak vette. Három hétbe telett a teljes gyógyulás. A 15. napon a szemölcs színe lilulni kezdett, majd teljesen elfeketedett. Könnyen el tudtuk választani a bőrtől. Ezzel a tapasztalattal szeretnék másoknak is segíteni, ha makacs, problémás szemölccsel állnak szemben. Sajnos egy ilyen kis kellemetlenség is meg tudja nehezíteni a mindennapokat. De hát van itt megoldás! :)
3
Daniella
2014.02.02 23:48
először nagymamámmal kipróbáltuk mint lábfürdő. Ő nem akarta abbahagyni annyira jol esett neki majd amikor meglátta a szürkés zöldes vizet a fürdő végeztével elájult hogy ez nem lehet: ) aztán elvégeztem énis az enyém is olyan lett.. na erre rá egy hétre megfáztam, gondoltam , hogy akkor tartok egy Berber sófürdőt had távozzon belőlem a sok méreg és salakanyag. Csodás érzés volt rálépni és belefeküdni abba a sok sóba, de nem akartam hinni a szememnek amikor kiszáltam és fekete volt a víz! ezek után már annyira nem is lepődtem meg, hogy reggelre semmi bajom nem volt az előző napi 40 fokos némaság után...: ) hiába ami működik az működik..: )
2
K. Eszter
2014.01.13 09:52
Egy ilyen zacskóból tényleg minden háztartásban lennie kéne! Nagyon megszerettem, sőt még a férjemnek is nagyon tetszett, miután az izomlázán is sokat segített! Az első 1-2 alkalomnál még inkább \"kiszívott\" és elfáradtam, de utána már feltöltött :)! Én teljes kádban próbáltam eddig ki, de olyankor olyan, mintha elmennék a tengerpartra kikapcsolódni :). Szuper!!
1
MManyu
2013.02.18 16:35
Kedves Berber Beauty!

Mióta megvan az 5 kg-nyi Bázikus fürdősó, én bevallom, a rabja lettem. :) Minimum egy héten egyszer elvégzem az általatok javasolt lúgosító lábfürdőt, amibe néha olajat is teszek (én az Argánolajas testolajat próbáltam ki), így egy csapásra a lábápolás is le van tudva. Nagyon jó! :-) Köszönöm a segítségeteket és a személyre szóló javaslatokat, amiket Tőletek kaptam! Szeretettel:
Mária

Webáruház készítés