Új jelszó kérése

Termékek


Fügekaktuszos Regeneráló Hajolaj (Hamarosan!)
Fügekaktuszos Regeneráló Hajolaj (Hamarosan!)

FÜGEKAKTUSZOS REGENERÁLÓ HAJOLAJ

 

A Berber Fügekaktuszos Regeneráló Hajolaj tökéletes megoldást nyújt a táplálkozási hiányok, vagy egyéb okok miatt kialakult hajhullás, és egyéb hajproblémák kezelésére. Köszönhető ez a különleges összetevők magas aminosav, vas és protein tartalmának.

Bázikus módszerünk újfajta testudatosságot céloz, amely rálátást ad neked más nézőpontból vizsgálni a testedben zajló folyamatokat, azokat a tudattalanul futó programokat, amelyek anyagi-fizikai szinten magát a mindennapi túlélést biztosítják sejtjeidnek.

Túlzóan savas táplálkozásunk és életmódunk szervezetünket könnyen drámai rablógazdálkodásra kényszerítheti, ezért tested különböző nem várt tüneteket produkál, ezzel jelezve baj van, úgy tűnik, változtatnod kell.

Berber Beauty feladata megértést adni arról, szervezeted úgy van megalkotva, hogy ereidben keringő véredet állandó, gyengéden bázikus, 7,34 pH körüli szinten tartsa, mert az ettől - bármilyen irányban való - eltérés végzetes lehet, ezért tested mindent elkövet, hogy ezen állapothoz szükséges sav-bázis egyensúlyt fenntartsa. Ahhoz, hogy a bevitt savak ne marják szét belső szerveidet, és veséden, beleiden, bőrödön át a kiválasztás során természetesen távozni tudjanak, testednek először közömbösítenie kell e savakat, ehhez pedig energiadús ásványokat kell kapnia. Ha ezt nem biztosítod mindennapi táplálkozásoddal, nincs más mód, tested rabló üzemmódba kezd, saját ásványi anyag raktáraidat kezdi fosztogatni, a közömbösítéshez szükséges ásványokért a hajas fejbőrödhöz, fogaidhoz, véredényeidhez,  porcaidhoz, ízületekhez, s végül csontjaidhoz nyúl.

Ha meggyérül hajkoronád (pl.klimax, stressz, élsport, szülés, öregedés) ne ijedj meg, hanem vedd sorba a savasító tényezőket és a stresszfaktort, változtass étkezési szokásaidon és életmódodon. Minden pillanat alkalmas az újrakezdésre, üdvözöld tünetként a száraz, töredezett hajat, korpás fejbőrt, mint jeleket, amely időben megmutatja neked baj van, és változtass, amíg van hajad, amíg még nem késő, és a hiánytünetek nagy része időben észlelve még visszafordítható.  

Mit tud a Berber Fügekaktuszos Regeneráló Hajszérum?

Használatával kiegyensúlyozódik a faggyúmirigytermelés, hosszú távon érezhetően regenerálódik a hajszerkezet, a haj dúsabb, fényesebb állapotot mutat.

                         

                                   Az értékes öszetevőkről:

 

Sesamum incicum oil (Szezámmagolaj):

- fejbőrbe masszírozásával szabályozható a száraz és hámló fejbőr, meggátolható a hajhullás, a fejbőr fizikai állapota javul, mivel csökken a bőr szárazsága és feszülése. A viszkető fejbőr vagy a korpásodás is kezelhető az olajos masszázzsal. A haj visszanyeri a fényét, mivel az olaj a bőrbe jutva belülről serkentve a vérkeringést, táplálja azt, megerősíti a hajhagymákat, így serkenti az új haj növekedését.


Lawsonia inermis oil (Henna olaj):

-A henna nemcsak festék, hanem hajápoló szer is, mivel a henna gyógynövény. A hennanövénynek két aratási ideje van: a nyári betakarításból származó kivonat nem színez, viszont erősíti, dúsítja, kondicionálja a hajat, selymes fényt ad neki. Az őszi aratásból nyerik a hajszínezőt, amelynek alapszíne vörös. A különböző színárnyalatok eléréséhez természetes adalék anyagokat használnak (pl. ébenfagyökér, sárgafagyökér).
Ezek a szerek visszaadják a haj kondícióját, javulás várható a nem természetes alapú festékektől tönkrement, száraz, töredezett hajon. A haj egészségesebb, rugalmasabb, dúsabb lesz, a hennás hajfesték használatával elmulaszthatjuk a fejbőr gyulladását, korpásodását.


Prunus dulcis (Mandulamag olaj),

-A mandulaolaj igazi csodaszer, ha hajápolásról van szó. Az E-vitaminban gazdag, hidegen sajtolt olaj erősíti, és fényessé teszi a száraz és emiatt fényét vesztett hajat. Csökkenti a hajhullás mértékét, és a korpa ellen is kiválóan alkalmazható. Ápolja a töredezett hajvégeket, és visszaadja a haj egészséges színét.


Olea europae fruit oil (Olajfa gyümölcs olaj):

-Antioxidáns hatása átütő, hajtáplálásra már az ókori egyip­tomiak is használták, a megmelegített olajat kenték fel a hajra. Igazi ásványi anyag-és vitaminbomba, a haj puha és fényes lesz tőle.


Opuntia ficus indica seed oil (Fügekaktusz mag olaj),

-Ez a ritka olaj a fügekaktusz magjából származik, erős antioxidáns, restrukturáló és hidratáló. Optimális ápolást biztosít a száraz bőr rossz védő funkcióinak. A szúrós gyümölcs magjából préselt olaj az egyik legdrágább kozmetikai olaj a világon. Nem véletlen, mert igazán apró és csekély olajtartalmú magok, amiből hosszas kézi munkával állítják elő az olajat. kb.400 kg kaktuszgyümölcsből lesz 1 liter olaj, az E-vitamin kiváló természetes forrása, magas a cinktartalma, ami gyors szövetgyógyulást idéz elő. A mediterrán vidékeken a berber asszonyok tradicionálisan napégésre, sebgyógyításra, haj-és bőrápolásra használják.


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés
;