Hírlevél
Facebook
SZÉPSÉGPRAKTIKÁK

www.bazikustestapolas.hu

  • termékleírások
  • praktikák
  • blog
  • fényképek
  • videók
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink

Termékek


BERBER MYSTIC Regeneráló Antiaging Arcmaszk
BERBER MYSTIC Regeneráló Antiaging Arcmaszk

BERBER MYSTIC REGENERÁLÓ ANTIAGING ARCMASZK

Amióta élnek a világon szépülni vágyó nők és egészségesen üde arcbőrt kívánó férfiak, azaz írott történelmünket tekintve dokumentálhatóan legalább az ókor óta, a kencekészítés apró fortélyai, a legféltettebb "varázskence" receptek generációkon át öröklődtek. Az ember, amióta a tó vizében tükröződve képes gyönyörködni saját tükörképében, egyfolytában keresi az Örök Szépség Titkát, ahogy az alkímista az "aranycsináláshoz" kutatja a módszert, a kencekészítő a világ legjobb receptjén dolgozik, amit csakis egyedül Ő képes kikeverni ezen az egész kerek egy világon, senki más... Nos, tunéziai kézműves manufaktúránkban, dr.Hanene Hamrouni, (a Mi Hannánk),ez a nagyon szerény, de nagytudású kozmetológus doktornő, tényleg kevert már ki nekünk az évek során pár igazi "berber csodát" (bázikus szakszó), ez is az!

Nézd végig ebben a kompozícióban az összetevőket és az alapján döntsd el vajon méltó-e bedobd a kosaradba, hogy felfedezd a saját bőrödön mi is ez, vajon mit tudhat és tényleg miért is lett "Mystic" a neve különleges agyagos fejlesztésünknek.

Valójában a Berber Titok abban rejlik, mivel a bőrön át minden nagyon hamar felszívódik, (a legújabb kutatások szerint majdnem kétszer olyan gyorsan, mint a tápcsatornán át), ezért a kulcs, olyan hatóanyagokat találni, amelyek minél mélyebb bőrtextúráig képesek bejuttatni a vitalitást biztosító anyagokat. 

A BERBER MYSTIC Regeneráló Antiaging Arcmaszkkal. a gyártónk ajánlása szerint, erős védelmet kapsz a szélsőséges időjárásnak kitett bőrödnek, szél, hideg jöhet nyugodtan, de nyáron a napkárosodást szenvedett bőrödön is biztosan könnyít ez a pakolás.

Érzékeny bőrűeknek, vagy pattanásos, gyulladt bőrállapotokra is egyaránt kifejezetten ajánljuk hűsítő, nyugtató, bőrkisimító hatása miatt..

Könnyű, lágy textúra, minimális illatanyaggal, gazdag hatóanyagtartalom.


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
3
Ludvig Brigitta
2019.01.29 16:07
Minden berber termékről csak szuperlativuszokban lehet beszélni, nincs ez másképp ezzel sem. A tiszta, természetes vitalitás érzés talán a legjobb kifejezés mindre. Egyetlen hátránya talán ennek a maszknak, hogy elég nehéz lemosni, egy jó microszálas kendő vagy szivacs elkél, mert az apró kaolin szemcsék beletapadnak a pórusokba. De az összes pozitív hatás mellett ez csak egy apró kellemetlenség, a pakolás zseniális.
2
Kalmár Zsófia
2016.08.30 11:45
Nagyon kellemes ez az arcpakolás, nagyon könnyű állagú, diszkrét illata van, vékony rétegben lehet felvinni az arcra. Használat előtt pár percig kevergetni kell, mert az agyagos rész leülepszik a tégely aljára. Használata után selymes, üde lesz az arcbőr. Az én érzékeny bőrömet kiválóan hidratálja! Csillagos ötös!
1
Szabados Júlia
2016.05.08 00:10
Ez a csodás könnyed arcpakolás többszörösen bizonyított! :) Nagyon finom szemcsés, ahogy szárad a bőrön egyáltalán nem húz, teljes mértékben nyugtató , kellemes érzés. A végeredmény csodaszép, sima, élettel teli, feltöltött és nyugodt bőr! :)
A párom férfiú létére is teljesen függővé vált és ő kéri, hogy finoman keverjem fel (álláskor a "vizes" rész elválik a szilárdtól, így a kis faspatulával kell óvatosan elegyíteni használat előtt) és már teszi is az arcára! :)
Még egy hosszúra nyúlt éjszaka után is csodásan helyrehozza, feltölti és valósággal felébreszti az arcot és ezáltal az egész testet és lelket is!!! :) :) :)
Természetesen a karikáknak is huss! :)
Az illata is isteni finom és könnyed.
Csak ajánlani tudom! :) Bátran válasszátok! :)
Üdvözlettel: Julcsi