Kérdés esetén hívd Ügyfélszolgálatunkat: +36 70 6099721        Berber Beauty Bázikus Thalasso Naturkozmetikumok

VIDD A WELLNESST HAZA!

Átlagos értékelés:
5 (5 vélemény)
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Beckné Máté Ági
2022.06.09
Idén ez a kedvenc arcpakolásom. Hetente használom általában meleg fürdő előtt teszem fel, ellazulok míg szárad, így száradás után könnyen le is tudom mosni és teljes a spa élmény.
Előnyök: Tisztít
Ápol
Feltölt
Kellemes az illata
Szabó Mercédesz
2021.12.21
Ahogy változik a bőröm, az is változik, hogy milyen pakolás válik be. Jelenleg ez a best of the best számára. Nagyon gyengéd, mégis alaposan tisztít. És ha belenézel a tükörbe utána, látod, hogy szebb lettél.
Előnyök: Bőrfiatalítő
Bőrtisztító
Tápláló
Gyengéd
Finom az illata
Szebb leszel tőle
Hátrányok: Nehéz lemosni, tipp: amit bírok, lemosom vízzel, aztán bekenem arcolajjal a bőröm gazdagon (gránátalmás vagy mézes shea is szuper választás), pár percig rajtahagyom, majd egy melegvizes mikroszálas arckendővel törlöm le. Meg lesztek elégedve vele ti is.
Ludvig Brigitta
2019.01.29
Minden berber termékről csak szuperlativuszokban lehet beszélni, nincs ez másképp ezzel sem. A tiszta, természetes vitalitás érzés talán a legjobb kifejezés mindre. Egyetlen hátránya talán ennek a maszknak, hogy elég nehéz lemosni, egy jó microszálas kendő vagy szivacs elkél, mert az apró kaolin szemcsék beletapadnak a pórusokba. De az összes pozitív hatás mellett ez csak egy apró kellemetlenség, a pakolás zseniális.
Kalmár Zsófia
2016.08.30
Nagyon kellemes ez az arcpakolás, nagyon könnyű állagú, diszkrét illata van, vékony rétegben lehet felvinni az arcra. Használat előtt pár percig kevergetni kell, mert az agyagos rész leülepszik a tégely aljára. Használata után selymes, üde lesz az arcbőr. Az én érzékeny bőrömet kiválóan hidratálja! Csillagos ötös!
Szabados Júlia
2016.05.08
Ez a csodás könnyed arcpakolás többszörösen bizonyított! :) Nagyon finom szemcsés, ahogy szárad a bőrön egyáltalán nem húz, teljes mértékben nyugtató , kellemes érzés. A végeredmény csodaszép, sima, élettel teli, feltöltött és nyugodt bőr! :)
A párom férfiú létére is teljesen függővé vált és ő kéri, hogy finoman keverjem fel (álláskor a "vizes" rész elválik a szilárdtól, így a kis faspatulával kell óvatosan elegyíteni használat előtt) és már teszi is az arcára! :)
Még egy hosszúra nyúlt éjszaka után is csodásan helyrehozza, feltölti és valósággal felébreszti az arcot és ezáltal az egész testet és lelket is!!! :) :) :)
Természetesen a karikáknak is huss! :)
Az illata is isteni finom és könnyed.
Csak ajánlani tudom! :) Bátran válasszátok! :)
Üdvözlettel: Julcsi
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza