Berber Beauty Bázikus Thalasso Naturkozmetikumok

Vidd a Wellnesst haza!

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
5 (16 vélemény)
(16)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Natali Aphrodite
2014.03.04
Az esti wellness után  nem lehetett volna édesebb álmom! Ezt persze megalapozta ez az extra finom illatú bőrradír, amit már a tégely kinyátsa tán is nehéz volt megállni, hogy ne kezdjem el bekanalazni...  A cukor kristályok miatt nagyon szeretm, ahogy kicst erősebben  pucolta le az elhalt hámréteget, a vaniliás illóolajtól pedig hihetetlen sima lett a bőröm! Tiszta, friss, sima bőr mindenhol! Ráadásul ennél édesebb sem voltam még!  Igazi CukorBaba! 
Előnyök:
Hátrányok:
Nagy Enikő
2014.02.20
Fantasztikusan bódító és fűszeres, igazi vanília illatú termék. Eddig csak arcradírozásra használtam, pár perc után lemosom, és az olaj miatt nagyon puha lesz a arcom.
Előnyök:
Hátrányok:
Daniella
2014.02.02
Örök szerelem lett számomra!! A legjobb kozmetikai termék amit valaha próbáltam!! és nem is tudom menyi in 1, merthogy tökéletes , eltávolítja az elhalt bőrréteget, feszesíti a bőröm, hidratálja, puhává teszi, gyönyörű fényes és ragyogó lesz tőle és pluszba olyan illata lesz tőle az embernek h magamat is megakarom enni, a fürdőszobám is megköszöni hogy ilyen fincsi illatba árasztom és nem beszélve mindezek párkapcsolatban tett hatásairól..: ) egyszerűen 10ből 100as termék. Köszönöm Berber Beauty! : ) 
Előnyök:
Hátrányok:
Paszinger Zoltán
2012.10.18
Hát kipróbáltam! A vaniliás -cukros bőrradírt,és a fekete szappant.Ilyen gyors ,látványos változást még eddig nem tapasztaltam semmilyen kozmetikai készítménynél.Él a bőröm,sima ,ragyogó .. szép lett és még vár rám az agyagpakolás:)) Az ajándék aloe verás olajat nagyon szépen köszönöm.Selymesen simává varázsolt..Mindenkinek jó szívvel ajánlom,hogy próbálja ki ,használja a termékeket.mert egy \"csoda\":))Tapasztaltam..köszönöm Neked Berber Beauty.:))
Előnyök:
Hátrányok:
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza