Új jelszó kérése

Termékek


Kozmetikai Fólianadrág
Kozmetikai Fólianadrág

Kozmetikai Fólianadrág 

Kifejezetten a testtekercselések megkönnyítésére ajánljuk ezt a Speciális Kozmetikai ("izzasztó") Fólianadrágot, amely különlegessége, alul a két lábszárnál össze van hegesztve a fólia, így csak bele kell bújni, egy jó vastag zoknit a lábunkra, törülközőt a derekunkra tekerni, akár jöhet még egy fürdőköntös a tetejére és máris nyertünk 20 szabad percet magunknak az alakformálás szeánszunk közben!

Ez a "két legyet egy csapásra" módszer, amikor tekercselünk, tudjuk, hogy szépülünk, de - mivel így tudunk a kezelés alatt mozogni a segítségével - közben akár olvashatunk is, vagy kényelmesen filmet nézhetünk a kanapén vagy a kedvenc fotelünkben, anélkül minden maszatos lenne bármennyire is vigyázunk! Sőt, 'gyakorlottabb alakformálók' még egy finom vacsorát is összeüthetnek az otthoni testtekercselésük közben, a tökéletes összhangot kívül-belül megteremtve, egyre szebb formában várva haza a ház urát..

Berber TIPP: vizualizáció ereje, mint az élet sok egyéb területén, az alakformálásban is rengeteget képes segíteni! Képzeld el miközben jó alaposan bekened magad a fürdőkádadban vagy a zuhanyozódban a Berber Alakformáló készítményekkel és óvatosan belelépsz a Kozmetikai Fólianadrágodba, hogy milyen karcsún, milyen üdén, mennyire simogatnivalóan selymes, tükörsima bőrrel fogsz majd kilépni onnan!(!!) Minden alkalommal meg fogsz lepődni az eredményen, ezt garantáljuk, mivel a változás minden kezelés után markánsan érzékelhető, nagyon gyors és nagyon látványos lesz, pont ez a titkunk, ezért a hatékonyságért imádják alakformáló termékeinket a hölgy Vásárlóink!

 

 

Fontos! A fólia anyaga speciális, kifejezetten kozmetikai célra lett gyártva, tehát biztosan nem lép reakcióba a használat során a kozmetikumok hatóanyagaival.

 

Méret: A fólianadrág egyenméretben készült, praktikusan úgy lett kialakítva bármilyen testalkatra tökéletes!

Tisztítása:  A fólia többször felhasználható, ökomosószerrel, langyos vízben, nagyon kíméletesen, kizárólag kézzel, mosható! 

 

 


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés
;