Kategóriák
Hírlevél
Facebook
SZÉPSÉGPRAKTIKÁK

www.bazikustestapolas.hu

  • termékleírások
  • praktikák
  • blog
  • fényképek
  • videók
Házhozszállítás

Termék részletek


Balance VÉRTESZT

Balance_test

BALANCE VÉRTESZT -hogy feketén-fehéren lássuk egy csepp vérünkből a tényeket!

Érdemes megcsináltasd a tiedet is!

Napjaink modern világában másként táplálkozunk, mint az 1900-as évek elején, amikor a gyorsételek, például, még nem voltak az étlapon. 

De, ha saját magunk készítjük is el az ételeket, sajnos már a hozzávalók sem ugyanolyan minőségűek. A húsfélék leginkább istállókban tenyésztett állatokból származnak, amelyeket táppal etetnek ahelyett, hogy a nyílt legelőkön ennék a friss füvet, a halakat, például a lazacot, zárt medencékben tenyésztik, és haltápot esznek ahelyett, hogy algát fogyasztanának a mély tengerekben.

Ez óriási hatással van az ételek tápanyag-összetételére, így a mi sejtjeinkre, szöveteinkre és testünkre is. A Zinzino BalanceTest egy önmagunkon egyszerűen elvégezhető teszt, amellyel elemezhetjük a vérünkben lévő zsírsavakat, ami tükrözi, mennyi zsírt fogyasztunk az ételeinkkel. 

A BalanceTest száraz vércseppen végzett (DBS) teszt, melyről tudományosan bizonyított, hogy ugyanolyan pontos, mint a vénás vér, ha a zsírsavakat kell elemezni. 

Csak néhány csepp vérre van szükség az ujjbegyünkből egy szűrőpapírra, ez kevesebb mint egy percet vesz igénybe. A VITAS Analytical Services* anonim módon, 98%-os pontossággal elemez 11 zsírsavat** a vérben.

Az eredményt nagyjából kb.20 nap elteltével, közzéteszik a zinzinotest.com weboldalon, amelyből tájékozódhatunk testünkben az Omega-6:3 egyensúlyáról, az Omega-3 tartalomról, a zsírsavakkal szembeni védelmi profilról és így tovább. A vér zsírsavtartalmának vizsgálatából kiderül, hogy ez a profil szoros összefüggésben van az egészségügyi állapottal!

*A Vitas egy GMP tanúsítvánnyal rendelkező szerződéses elemzőlabor 20 évnyi tapasztalattal a kiváló minőségű, modern ismereteken és technológián alapuló kromatográfos elemzések terén.


**A 11 zsírsav: palmitinsav (PA), sztearinsav (SA), olajsav (OA), linolsav (LA), alfa-linolsav (ALA), gamma-linolsav (GLA), dihomo-gamma-linolsav (DHGLA), arachidonsav (AA), eikozapentaénsav (EPA), dokozapentaénsav (DPA), dokozahexaénsav (DHA).

  • Próbáljuk ki a vércseppes öntesztet!!
  • Mérjük meg a 11 zsírsavat a vérünkben!
  • Tájékozódjunk az Omega-6:3 egyensúlyáról, mivel ez alapján feketén-fehéren, kizárólag a TÉNYEKET MEGISMERVE kimutatható, van-e bármilyen lappangó gyulladás a testünkben!!!

Vegyük komolyan az egészségünket, hiszen, ha egészségünk van, akkor minden van, Tökéletes Üzemmódban működtethetjük életünket.

De, ha nincs egészség, ha felborul a belső Egyensúlyunk, miénk lehet a világ összes kincse, mégsem élhetünk teljes életet.

Nem véletlen, hogy a Berber Beautyval csatlakoztunk a Zinzino svéd egészségprogramhoz, hiszen elkötelezettek vagyunk Vásárlóink felé!

Célunk, hogy a legjobb minőséget nyújtsuk a szépségápolásban, de szépnek maradni sokáig, kizárólag csak az egészségünk egyidejű megőrzésével lehetséges.

Missziónk, hogy ehhez, mind a bőrön keresztül külsőleg, mind belsőleg, a legprofibb prémium kiszolgálást nyújtsuk!

Megrendelhető ITT!

Webáruház készítés